کد خبر: ۷۰۳۹۴
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۸:۵۲
آیت الله هاشمی رفسنجانی:

دولت سازندگی فقر و بیکاری را به نحو چشمگیری کاهش داد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: جمعی از اساتید و دانشجویان تحصیلات تكمیلی دانشگاه امیركبیر صبح امروز(سه‌شنبه) با رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و سوالات خود را مطرح كردند.
 
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سوالات دانشجویان، انقلاب اسلامی ایران را از لحاظ اهداف و شعارهایی كه مطرح می‌شد موفق ارزیابی كرد و گفت: استقلال در بعد سیاسی كاملا محقق شده و از لحاظ اقتصادی نیز با وجود كاستی‌ها و كارشكنی‌های دشمنان، موفقیت‌های بسیاری كسب شده است.
 
وی پیشرفت‌های علمی كشور را بعد دیگر از تحقق اهداف نظام عنوان كرد و گفت: هم‌چنین در رسیدن به آزادی از قید استعمار و استبداد، نظام كاملا موفق عمل كرده است.
 
رییس مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به سوال دیگری؛ فقرزدایی را از مهم‌ترین اهداف انقلاب اسلامی ایران بیان كرد و افزود: از طریق ایجاد شغل، بالا بردن آگاهی و جذب سرمایه‌های مردم و فعال كردن بخش خصوصی می‌توانیم تبعیض‌های موجود در این حوزه را كم كنیم. 

وی شكل‌گیری برنامه‌های پنج ساله، سیاست‌های كلی اصل 44، سند چشم‌انداز بیست ساله كشور را دلایل مهم برای اهمیت برنامه‌ریزی در كشور عنوان كرد و گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان بازوی رهبری، به دنبال انطباق بیشتر لوایح و طرح‌ها و آیین‌نامه‌های قانونی با سند چشم‌انداز بیست ساله است و در این زمینه فعال عمل خواهد كرد. 

هاشمی رفسنجانی توجه ویژه به جایگاه علم در اداره كشور، كاهش وابستگی دولت به نفت، كوچك‌تر كردن دولت، فعال كردن بخش خصوصی و تعامل صحیح خارجی را از ابعادی دانست كه در تحقق اهداف چشم‌انداز بیست ساله كشور نقش بارزی ایفا می‌كند. 

وی در پاسخ به سوالی درباره‌ی عملكرد دولت سازندگی، شكل‌گیری این دولت پس از جنگ را در رشد و توسعه كشور مهم ارزیابی كرد و گفت: دولت سازندگی با اقدامات خود توانست بیكاری در جامعه را به نحو چشمگیری كاهش و از طریق جذب سرمایه‌های بخش خصوصی و افزایش تولید؛ ضریب جینی را به نفع اقشار آسیب‌پذیر كاهش و فاصله میان دو دهك پایین و دو دهك بالا را كاهش دهد.
 
هاشمی رفسنجانی؛ تهیه دو لایحه مهم فقرزدایی و تأمین اجتماعی را نشان اهتمام دولت خود به اقشار آسیب‌پذیر جامعه عنوان كرد و گفت: دولت سازندگی از طریق كمك به شكل‌گیری توسعه پایدار به دنبال رفع مشكلات اقتصادی، فرهنگی و سیاسی جامعه بود.
 
وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص نحوه عملكرد دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه را در ابعاد مختلف موفق ارزیابی كرد و افزود: این دانشگاه توانست در جذب خیل عظیمی از جوانان جویای علم موفق عمل كرده و اكنون كمك بزرگی به رشد سطح آگاهی‌های جامعه و توان علمی كشور نماید. 

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار به دانشجویان توصیه كرد به عنوان قشر فرهیخته جامعه سعی داشته باشند استدلال و منطق صحیح و تحقیق علمی را مبنا و ملاك خود در ارزیابی‌ها قرار دهند تا بتوانند به رشد آگاهی اقشار مختلف جامعه كمك نمایند. 

وی در پایان این سوال را مطرح كرد كه اگر دانشگاه آزاد اسلامی نبود حدود چهار میلیون فارغ‌التحصیل و دانشجو و صد هزار استاد و كارمند امروز چه وضعی داشتند؟

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۸۶/۱۱/۱۷
0
0
خدابه دولت سازندگي عمرباعزت دهد .هم خرابي جنگ داشتيد هم كشور فيربودهم صادرات كم بود.هم نفت قيمتي نداشت ولي اينهمه مصيبت گراني نداشتيم هميشه اميدوار بوديم .الان هيچ كس ازته دل نمي خندد.وامصيبتا
ناشناس
|
-
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۸۶/۱۱/۱۷
0
0
نه بابا؟!!!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین