سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه در حاشیه آئین بهره برداری از بیمارستان فوق تخصصی «عدل» وابسته به قوه قضائیه با تأکید بر لزوم توجه به نظر متخصصان اظهار کرد: توجه به نظر متخصص هم مبنای دینی دارد و هم مبنای فرهنگی، اجتماعی و عمومی. بالاخره آقایان متخصص هستند و وقتی میبینند خطر دارد نزدیک میشود و زندگی مردم را خطر دارد تهدید میکند باید به نظر تخصصیشان توجه کرد و عدم توجه به نظر تخصصی متخصصان خسارات بسیار زیادی را به همراه دارد.
رئیس قوه قضاییه افزود: مسئولین در همه حوزهها باید خودشان را موظف بدانند که به نظر متخصصان در زمان خودش عمل کنند؛ چراکه اگر یک امری از زمان خودش گذشت خسارت به همراه دارد.
رئیسی با بیان اینکه مسئله زمانشناسی امری بسیار مهم است، گفت: به نظر من کادر درمان، وزیر محترم، دستاندرکاران و مسئولان ستاد ملی مقابله کرونا، پزشکانی هستند که نظر تخصصی میدهند و باید به نظر تخصصی آنها توجه شود که عدم توجه به آنها خساراتی را به همراه دارد و در حال حاضر سوال برخی نمایندگان مجلس و بخشهای تخصصیای که نظارهگر این وضعیت هستند این است که چرا به نظر متخصصان در زمان خودش توجه نشد؟
رئیس قوه قضاییه در جواب به این سوال که آیا شما خودتان کرونا گرفتید یا نه؟ پاسخ داد: به لطف خدا تا کنون نه. اما باید همواره مراقبت کرد و بنده نیز هر سفری که میکنم، اول با ستاد کرونا هماهنگ میکنم. اگر آقایان در ستاد کرونا گفتند که انجام آن سفر ایرادی ندارد، با رعایت اصول بهداشتی سفر را انجام میدهم و در مواردی که آقایان سفر را مجاز ندانند سفر را انجام نمیدهم.
رئیسی در ادامه با تقدیر از مجاهدتهای کادر درمانی در صیانت از جان مردم در برابر ویروس کرونا تأکید کرد: تبعیت از نظر تخصصی پزشکان و مسئولانی که در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند، برای همگان ضروری است.
رییس قوه قضاییه گفت: تأکیدات مسوولان بهداشت و درمان باید خیلی جدی گرفته شود و اگر به توصیههای آنها در زمان خودش توجه نشود و فرصتها از دست برود، خسارتهای جبران ناپذیر در پی خواهد داشت.
رئیسی با تأکید بر لزوم توجه به سلوک و منش شخصی مقام معظم رهبری در رعایت اصول بهداشتی خاطر نشان کرد: حفظ جان مردم برای همگان ضروری است و حتی اگر جان یک نفر هم به خطر بیفتد، خسارتی غیر قابل جبران است.
رییس قوه قضاییه این نکته را هم متذکر شد که اگر در صیانت از جان مردم قصور و تقصیری از ناحیه کسی صوت گرفت، حتماً آن شخص باید پاسخگوی این قصور و تقصیر باشد که چرا به مساله مهم صیانت از جان توجه نکرده است.
رئیسی در ادامه به بیان توصیههایی به مسئولان بیمارستان عدل پرداخت و گفت: مجموعه عظیم بیمارستان قوه قضاییه که با حضور پزشکان و متخصصان متعهد و دلسوز به مردم و همکاران دستگاه قضا خدمت ارائه میدهد باید اثبات کند که مجموعهای کارآمد است.
رییس قوه قضاییه گفت: این مجموعه باید با ارائه خدمات تخصصی و رعایت اخلاق پزشکی و حفظ کرامت مراجعان زبانزد همگان شود و با خدمتگزاری متخصصانه و متدینانه بدرخشد و به یک الگو تبدیل شود.
رئیسی با بیان اینکه اگر یک نفر از این مجموعه راضی بیرون برود دعایش در حق خادمان این مجموعه پزشکی مستجاب شده و ذخیرهای برای آخرت همه دست اندرکاران خواهد بود تصریح کرد: شرط موفقیت هر مجموعه بهداشت و درمان، دقت لازم در تشخیص و درمان به موقع بیماری است.
رییس دستگاه قضا گفت: وقتی بیمار با یک درد به بیمارستان مراجعه میکند نباید با برخورد نامناسب و جوابهای سربالا و عدم خدمت رسانی مطلوب درد دیگری بر درد او افزوده شود. شفا دست خداست و اثرگذاری دارو نیز در دست خداست، اما خداوند درمان را در دست پزشک و نسخه شفابخش او قرار میدهد.