کد خبر: ۷۰۵۵۱
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۴:۲۰
وزیر تعاون دولت خاتمی در گفتگو با آفتاب:

از رهبر معظم انقلاب درباره ما بپرسید

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: علی صوفی، وزیر تعاون دولت سید محمد خاتمی در گفتگو با خبرنگار سیاسی آفتاب با اشاره به ردصلاحیت خود از سوی هیات های اجرایی و نظارت انتخابات مجلس هشتم گفت: من از آغاز فعالیت های انتخاباتی، اعتقاد راسخ داشتم که باید در صحنه انتخابات حضور یابم و کاندیدا شوم و برایم نتیجه مهم نبود.

وی افزود: من حضور به عنوان یک مسلمان، کاندیدا شدن را تکلیف می دانستم و می دانم و براساس تکلیف خویش درانتخابات ثبت نام کردم.

صوفی در ادامه اظهار داشت: من به کارآیی اسلام در عرصه فردی و اجتماعی به شدت اعتقاد دارم. زمانی که سازمان مجاهدین خلق در سال 1354 تغییر موضع داد بسیاری از انقلابیون به این نتیجه رسیدند که ما کار فرهنگی کم کرده ایم و برای همین است که ریزش نیرو داشتیم. و بر همین اساس بنده در هر جایگاهی که تا کنون قرار گرفته ام و هر مدیریتی به دست آورده ام به کار فرهنگی توجه داشتم.

وی اضافه کرد: من را به موجب بندهای 1و 3 ماده 28 قانون انتخابات یعنی عدم التزام به اسلام و عدم التزام و اعتقاد به اصل مترقی ولایت فقیه ردصلاحیت کرده اند. در حالی که پیش از پیروزی انقلاب تا مدت ها ما موسیقی را تحریم کرده بودیم و به خاطر نخریدن یک دستگاه تلویزیون تا مدت ها من را بایکوت کرده بودند. ما در خانه هایی که برای مبارزه علیه رژیم شاه زندگی می کردیم، زندگی توحیدی را به خوبی تجربه کردیم.

صوفی با تاکید بر اینکه "منهای خدا و اسلام زندگی برای معنا و مفهومی ندارد"، از مسئولان برگزارکننده انتخابات پرسید: چرا آقایان با دین مردم بازی می کنند؟

وی با اشاره به سوابق مدیریتی خود در نظام جمهوری اسلامی گفت: زمانی که در سال های 59 تا 64 مدیرکل مخابرات آذربایجان شرقی بودم، مدیریت توحیدی را تئوریزه کردم. وقتی من را از این سمت برداشتند 250 نفر از خانواده های شهدای تبریز تحصن کردند. سوابق حمایت های مردم از من کاملا موجود است.

وزیر تعاون دولت اصلاحات اضافه کرد: کینه توزترین دشمنان من جرأت نکردند به دین من جسارت کنند. من به آقایان توصیه می کنم از افترا به دینداری مردم بپرهیزند.

وی ادامه داد: اگر دشمنان بخواهند برای دلسوزان انقلاب و نظام پرونده سازی کنند، نیازی به زحمت ندارند همین که به شما مراجعه کنند، مواد پرونده سازی آماده است.

صوفی خطاب به مسئولان برگزاری انتخابات گفت: اگر می خواهید درباره صلاحیت ما پرس و جو کنید از رهبر معظم انقلاب درباره ما بپرسید. ایشان در سفر به اصفهان به مسئولان فرمودند که "شما به عبادت در کارتان اهمیت بدهید، من زمانی که به استان گیلان رفتم دیدم که آقای صوفی که استاندار هستند در کنار کار تفسیر می گویند و بسیار خوشم آمد".

وی اضافه کرد: من مدیریت توحیدی را در کار پیاده کرده ام و این موضوع کاملا قابل اثبات است. چگونه است که آقایان امروز به من اتهام عدم التزام به اسلامی می زنند.

صوفی ادامه داد: من به نحوه بررسی صلاحیت ها در این دوره از انتخابات مشکوکم و معتقدم آنچه رخ داده از خارج از کشور هدایت می شده است.

وی اضافه کرد: می خواهند از نیروهای انقلاب انتقام بگیرند و این اولین گام ها و نخستین تلاش های آنهاست که اگر جلوی آن گرفته نشود در آینده به صورتی بدتر ادامه خواهد یافت.

صوفی در ادامه این گفتگو در پاسخ به این پرسش که "اگر اصلاح طلبان تایید صلاحیت می شدند آیا توان رقابت با رقیب را داشتند؟" گفت: البته شاید بر اساس برخی حدسیات، اگر صلاحیت ما تایید می شد رای مان کمتر می بود ولی در عرصه سیاسی نمی تون صفر و صدی برخورد کرد. باید به هر اندازه ای که امکانات و توان وجود دارد در عرصه حاضر شد.

وی با تاکید بر اینکه "عرصه سیاسی، عرصه قهر کردن نیست"، افزود: به هر اندازه که شرایط اقتضا کند باید حضور پیدا کرد.

صوفی با تقسیم نوع حضور به "حضور شهروندی" و "حضور در قالب یک جریان سیاسی" گفت: حضور شهروندی ما این است که رأی بدهیم و بر این اساس طبق وصیت حضرت امام که فرمودند "صحنه را ترک نکنید"، پای صندوق های رأی در روز انتخابات حضور خواهیم یافت. اما به عنوان انتخاب شونده، بازهم تلاشمان بر این است که تا سرحد توان صحنه را خالی نکنیم چرا که اگر کنار برویم، نیات جریان حاکم کاملا برای مردم مشخص و ملموس نمی شود.

وزیر تعاون دولت خاتمی تاکید کرد: مردم در خلا، ارزیابی دقیقی از عملکرد جریان حاکم نخواهند داشت، باید با حضورمان فضای واقعی را فراهم کنیم تا برای مردم معلوم شود که حاکمیت چه میزان نسبت به جریان های منتقد خود حساس و نگران است.

وی با اشاره به عدم حضور برخی چهره های سرشناس تر اصلاح طلب در این عرصه از رقابت گفت: عده ای از دوستان ما که قابلیت های زیادی داشتند و احتمال تایید صلاحیت شان بسیار بالا بود، به دلیل اینکه فضا را این گونه می دیدند، حضور نیافتند. من با کمال احترام به این دوستان معتقدم که هر گونه عدم حضور در عمل باعث بازتر شدن فضا برای تمامیت خواهان است و مقبول نیست.

صوفی تاکید کرد: ما مسلمانیم و احساس تکلیف می کنیم، این دوستان به این موضوع کم توجهی کرده اند.

وی تاکید کرد: انقلاب مال ماست و برای همین است که کنارکشیدن معنا ندارد.
صوفی با اشاره به اینکه ائمه اطهار در هر دوره زمانی با وجود یکسان بودن استراتژی هایشان ولی هر یک تاکتیک متناسب با زمان خود را به کار می بردند، گفت: استراتژی ما باید این باشد که جلوی هرگونه انحراف از مسیر انقلاب و امام را بگیریم و بهترین تاکتیک در شرایط فعلی، حضور است.

صوفی افزود: باید زمان را به خدمت گرفت و نیروها را باید منسجم کرد.

وی تصریح کرد: با وجود همه دل زدگی ها و یأس ها و ناامیدی هایی که از فضای حاکم بر این دوره از انتخابات پیش آمده، یک نکته قابل توجه وجود دارد که بسیاری از آن غفلت می کنند و آن این است که همه نیروهای انقلاب نسبت به موضوع ردصلاحیت ها حساس شده و معترض هستند.

کاندیدای ردصلاحیت شده اصلاح طلبان در انتخابات مجلس هشتم، در توضیح این مطلب اظهار داشت: آقای علی مطهری فرزند شهید بزرگوار استاد مطهری، که از اعضای جبهه متحد اصولگرایی است، یکی دو روز پیش نقدی کاملا منصفانه و به سبک پدر نسبت به این موضوع داشتند و در این باره بر اساس ادای وظیفه اعتراض خود را اعلام کردند. فرزند آیت الله خزعلی و همچنین شخص آیت الله مهدوی کنی نیز معترض هستند. برخی ائمه جمعه مثل آقای دعاگو هم اعتراض دارند.

وی یادآور شد: این بار نیز نیروهای انقلاب نشان دادند که علی رغم همه اختلاف سلیقه ها در یک جا به وحدت می رسند و آن دفاع از کیان نظام و انقلاب است.

صوفی خاطرنشان کرد: اینجا دیگر جای تعارف نیست. باید عافیت طلبی و راحت طلبی را کنار گذاشت. مگر ما آبرو را برای چه می خواهیم. آبرویی اگر هست برای انقلاب و نظام است. اینکه کنجی بنشینیم تا آبرویمان حفظ شود روش انقلابی نیست.


وی در ادامه با اشاره به کناره گیری دکتر عارف از داوطلبی نمایندگی مجلس هشتم، گفت: دکتر عارف یک انسان مبارز با سابقه انقلابی بسیار خوب و چهره ای زندان کشیده است که در عرصه علمی نیز بسیار موفق بوده و در عرصه اجرا هم خود را به خوبی به اثبات رسانده است.
بر این اساس آقای عارف از ابتدای برنامه ما برای انتخابات، چه دیگران می آمدند و چه نمی آمدند سرلیست اصلاح طلبان بودند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۸۶/۱۱/۱۹
0
0
[...] گویند که : یک مصیبت ازصد نصیحت اولاتراست ! باشد که پندبگیریم ودرجهت ایرانی آزاد و مستقل و قانونمند گام برداریم . انشااله
- سامان گیلانی – کانادا
ناشناس
|
-
|
۲۰:۳۸ - ۱۳۸۶/۱۱/۲۰
0
0
-سایت محترم آفتاب !
ازاینکه ازانتشار مطالب داخل ( .... ) در اظهارنظر فوق صرفه نظر
فرموده اید ، برشما خورده نمیگیرم . چراکه مصبب اصلی اینگونه
خودسانسوریها، اقدامات بی بدیل مدیرانی چون " صفارهرندی " در
عرصه انتشارات کشوراست .ولی ، هم شما و هم بازدیدکنندگان تیز بین سایت ، نیک میدانید که تا مطالبی آنچنانی در سایتها و مطبوعات کشورمنتشرنشود ، عده ای ازاین مصیبتها پند نخواهند گرفت و ما ایرانی آزاد و آباد و مستقل نخواهیم داشت .
دست مریزاد و به امید آنروز !
سامان گیلانی – کانادا
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین