کد خبر: ۷۰۶۰۷۲
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۳
نقش وزارت صمت و تنظیم بازار در دپو میوه شب عید

چه کسی مقصر از بین رفتن هزاران تن میوه مازاد است؟

رئیس اتاق اصناف تهران با تاکید بر مدیریت صحیح ستاد تنظیم بازار در جلوگیری از سوء استفاده سودجویان در بازار شب عید گفت: میوه‌های دپو شده در انبارها و سردخانه ها ربطی به اقدامات تنظیم بازار میوه ندارد.
چه کسی مقصر از بین رفتن هزاران تن میوه مازاد است؟
آفتاب‌‌نیوز :

 قاسم نوده فراهانی درباره دپو برخی میوه‌ها وجود میوه مازاد بر نیاز بازار در سردخانه ها و انبارها اظهار کرد: وزارت صمت مسئولیت فروش میوه تولید شده را ندارد و موضوعی که به ستاد تنظیم بازار در این خصوص مربوط است بحث خرید و تامین برخی اقلام، از جمله میوه‌ برای تنظیم بازار و جلوگیری از افزایش نامتعارف قیمت‌هاست.

به گزارش وزارت صمت، وی در ادامه با بیان اینکه برای تنظیم بازار میوه شب عید، ستاد تنظیم بازار مانند سنوات قبل، اقدام به خریداری میوه کرد، افزود: ستاد تنظیم بازار بر اساس آمار و رصد بازار کشور، حدود ۲۰ هزار تُن پرتقال را برای تنظیم بازار میوه شب عید خریداری کرد که چهار هزار تُن آن برای استان تهران درنظر گرفته شده بود.

نوده‌ فراهانی در ادامه افزود: بنابراین اینکه این حجم از میوه در انبارها و سردخانه ها دپو شده است، ربطی به وزارت صمت و تنظیم بازار میوه شب عید ندارد.

وی در بخش دیگر صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه میوه موجود در سردخانه ها، از باغداران خریداری شده است، افزود: مقصر این اتفاق خریدارانی هستند که میوه را در انبارها و سردخانه‌ها دپو کردند و حاضر نبودند در زمانی که تقاضا در بازار وجود داشت، میوه را با قیمت مناسب و پایین عرضه کنند و حالا که تقاضا این اقلام کاهش پیدا کرده است، با تهدید فساد میوه روبرو شدند.

رئیس اتاق اصناف ادامه داد: سال گذشته شاهد افزایش قیمت غیرمنطقی میوه در بازار بودیم و اگر این افراد، میوه را در همان زمان با قیمت پایین به بازار عرضه کرده بودند و به سود متعارف و منطقی راضی بودند، این اتفاق نمی‌افتاد.

نوده فراهانی با تاکید بر اینکه دپو میوه در سردخانه‌ها با تنظیم بازار میوه شب عید مربوط نیست، گفت: این دو موضوع کاملا جدا از یکدیگر هستند و ستاد تنظیم بازار برای جلوگیری از سواستفاده سودجویان و دلالان با تامین برخی کالاها و اقلام، وظیفه دارد تا این اقلام را با قیمت مناسب به بازار عرضه کند که این هدف در ایام عید حاصل شد و شاهد عرضه میوه‌های شب عید به میزان کافی و با قیمت مناسب در بازار بودیم و این موضوع ربطی به دپو میوه‌های موجود در سردخانه‌ها و انبارها ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
0
0
لابد مردم مقصر هستند که بدلیل بی پولی پرتقال نخریده اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
0
0
حالا قبل از فساد بریزید تو بازار تا مردم با قیمت کمتر تهیه و مصرف کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
0
0
قیمت و کیفیت مناسب؟ خودتان خنده تان نمی‌گیرد؟ قیمت پرتقال تامسون توزیعی در اوج گرانی میوه به همان نرخی بود که شما اعلام کردید با این تفاوت که شما پایین‌ترین کیفیت را عرضه میکردید. در این خصوص حتما باید دستگاه‌های نظارتی وارد و موضوع نحوه خرید و کیفیت را بررسی کنند تا ببینند زد و بند چی ها چه کسانی بودند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
0
2
خد لعنت کند احتکار کنندگان را
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
0
1
پیشنهاد می شود قوه قضائیه بعنوان مدعی العموم بااین محتکرین برخورد کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
0
0
یادم نوجوان که بودم به یک میوه فروش گفتم میوه هات را ارزون تر بده داره خراب می شه! گفت: می گندونم دور می ریزم ولی ارزون نمی دم!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
0
1
اولا اینها مازاد نبودند و نیستند اینها میوه هایی بود که احتکار کردید اا قیمت رو بالا ببرید و انقدر بالا بردید که دیگه کسی نتونست بخره و شد اینی که دارید میگید میوه خراب
یه ضرب المثلی بود نه خود خورد نه کس دهد گنده کند به سگ دهد شده نه
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
0
0
احتکار میوه به قصد گران فروشی با مشارکت وهمکاری دولت .نه خود خورم نه کس دهم گنده کنم به سگ دهم.امروز اگر اعلام کنند که مالکان میدانهای میوه وتره بار ومیوه وسبزی فروشان ورشکست کرده اند در کشور یک جشن ملی برگزار می شودچرا که در سالهای گذشته این صنف همانند بقیه اصناف بی انصاف خون به دل مردم کردند ونان در خون مردم زدند وخوردند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین