کد خبر: ۷۰۸۵۷
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۵:۵۷
در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران عنوان شد:

تفسیر رئیس مجلس از صحبتهای فرمانده سپاه

نظر نظام این نیست كه انتخابات غیر رقابتی باشد
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: حدادعادل درباره ارزیابی از گفته‌های اخیر سردار جعفری ـ فرمانده سپاه پاسداران ـ درباره دفاع از اصولگرایان گفت: معتقدم نظر سردار جعفری در تایید سپاه از اصولگرایی همان مقصودی بوده است كه مقام معظم رهبری قبلا بیان كرده‌اند. 

غلامعلی حداد عادل، رئیس مجلس شورای اسلامی که در جمع خبرنگاران سخن می گفت، در پاسخ به سوالی درباره فعالیت سایت‌های اینترنتی جدید و بداخلاقی‌های انجام شده از سوی برخی از این سایت‌ها گفت:‌ احتمالا نظر خبرنگار سوال كننده معطوف به بی‌حرمتی است كه در یكی از پایگاه‌های اطلاع‌رسانی نسبت به نوه امام راحل سید حسن خمینی صورت گرفته است.

او ادامه داد: در این رابطه تاكید می‌كنیم كه این اهانت و هتك حرمت‌ها را محكوم كرده و معتقدیم جایگاه بیت امام (ره) باید همیشه جایگاه والایی باشد و هیچ كس حق اسائه ادب و هتك حرمت به خانواده امام راحل را ندارد.

حدادعادل ادامه داد: نباید سایت‌ها در طرفداری از این جناح و آن جناح به صورت چماق‌داران رایانه‌یی عمل كنند؛ یعنی نباید بی‌منطق، خشن و هتاك باشند.


رییس قوه مقننه در پاسخ به سوال دیگری درباره ارزیابی از گفته‌های اخیر سردار جعفری ـ فرمانده سپاه پاسداران ـ درباره دفاع از اصولگرایی گفت: ‌اظهار نظر سردار جعفری از دو جهت مساله‌ساز شد؛ یكی از حیث زمان این اظهار نظر و ارائه این مطلب و دوم عباراتی كه در مقصود وی به كار برده شده بود؛ اما معتقدم نظر سردار جعفری در تایید سپاه از اصولگرایی همان مقصودی بوده است كه مقام معظم رهبری قبلا بیان كرده‌اند.

او ادامه داد: رهبر معظم انقلاب یكبار مشخصاتی را برای اصولگرایان عنوان كرده و گفتند اصولگرایی می‌تواند چتر وسیعی باشد كه شامل انواع جناح‌ها باشد. احتمالا مقصود سردار جعفری و دفاع سپاه از این مساله این معنا از اصولگرایی بوده است.

حدادعادل گفت: در واقع سردار جعفری در بیان مطلب به نحوی سخن گفته‌اند كه از آن معنای دیگری استنباط شده است.

رییس مجلس در پاسخ به سوالی در خصوص رایزنی‌های تعدادی از نمایندگان مجلس با اعضای شورای نگهبان در مورد بررسی صلاحیت كاندیداهای انتخابت مجلس هشتم گفت: ‌ما وظیفه داریم آن چه كه را داریم به اطلاع شورای نگهبان برسانیم تا اولا حقی از كسی ضایع نشود و ثانیا شورای نگهبان بهتر به وظیفه خود عمل كند.

وی تاكید كرد:‌ شورای نگهبان قصد دارد تا حق مجلس و حق داوطلبان را رعایت كند.

رییس مجلس عنوان كرد: بدیهی است كه ممكن است در هیات‌های اجرایی و نظارت تصمیم‌هایی گرفته شود كه قابل تجدید نظر باشد كه شورا تا كنون تعدادی را تجدید نظر كرده است.

حدادعادل با اشاره به ارتباط مستمر خودش و نواب مجلس و شورای نگهبان گفت: ‌این ارتباط‌ها بی‌نتیجه نبوده و امیدواریم حقی از كسی ضایع نشود؛ اگر چه امیدوار نیستیم همه راضی باشند؛ چون كسانی هستند كه صلاحیت ندارند و شورای نگهبان آن‌ها را رد می‌كند و آن‌ها اعتراض می كنند و حتی ممكن است جوسازی كنند.

نماینده مردم تهران در مجلس تاكید كرد:‌ ما باید بیش‌تر كمك كنیم تا شورای نگهبان بتواند وظیفه‌ خود را به درستی انجام دهد.

رییس مجلس در پاسخ به خبرنگاری كه پرسید كه آیا انتخابات مجلس هشتم رقابتی هست یا نه؟ و این كه بسیاری از كاندیداها كه رد صلاحیت شده‌اند در 30 سال گذشته سمت‌های مختلفی داشته‌اند و الان به اتهام التزام نداشتن به اسلام رد صلاحیت شده‌اند كه آیا این موضوع ضربه به نظام نیست؟ گفت: رد صلاحیت‌ شدگان به یك جریان و جناح خاصی تعلق ندارند و تعداد كسانی كه شاید از جریان اكثریت رد شده‌اند بیش‌تر از كسانی هستند كه از جریان اقلیت رد صلاحیت شده‌اند و ما تلاش می‌كنیم كه قطع نظر از مسائل جناحی قانون رعایت شود.


وی ادامه داد: اگر شورای نگهبان فردی را صالحه نداند به معنای این نیست كه آن فرد مسلمان نیست؛ بسیاری از افراد هستند كه در سمت‌هایی بوده‌اند ولی برای ورود به مجلس ممكن است صلاحیت نداشته باشند و اشخاصی هستند كه مسوول بودند و دیدگاه‌هایی داشته‌اند كه بعدا آن دیدگاه‌های خود را عوض كرده‌اند و بنابراین نمی‌توان گفت كه چون فردی 30 سال پیش مسوولیتی داشته باید صلاحیت آن را تایید كرد.

حدادعادل تصریح كرد: افرادی بودند كه روزی در این كشور مسوولیت‌های بزرگی داشته‌اند ولی سرنوشت‌های عجیبی پیدا كرده‌اند؛ بنابراین ملاك وضع فعلی است.

رییس مجلس خاطرنشان كرد: با تایید صلاحیت‌هایی كه صورت گرفته اطمینان می‌دهم كه انتخابات رقابتی خواهد بود و وقتی آقای كروبی با آقای جنتی دیدار و از مذاكرات اظهار رضایت می‌كند باید تصدیق كرد كه نظر نظام این نیست كه انتخابات غیر رقابتی باشد.

رییس مجلس در پایان مصاحبه‌ مطبوعاتی خود در پاسخ به پرسشی در مورد اظهارات یكی از جریانات سیاسی مبنی بر اینكه نظارت استصوابی شورای نگهبان قانونی نیست؛ گفت: اگر شورای نگهبان بخواهد نظارت كند باید نظارتش ضمانت اجرایی داشته باشد و انتقاد برخی جناح‌ها به شورای نگهبان انتقاد تازه‌ای نیست و سابقا هم در خصوص این موضوع صحبت می‌كردند و تعجب می‌كنم كه چرا موضوع را نو كرده‌اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین