کد خبر: ۷۱۴۶۱
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۳:۴۵
یحیی‌زاده در واکنش به صحبت‌های باهنر:

این حرفها توهین‌ به موکلین است تا وکلا

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: جلال یحیی‌زاده نماینده تفت و میبد در مجلس هفتم در واکنش به صحبت‌های باهنر گفت: «صحبت‌های ایشان به نحوی توهین‌ به موکلین است تا وکلا».

عضو فراکسیون اکثریت مجلس هفتم در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی آفتاب در خصوص «صحبت‌های محمدرضا باهنر مبنی بر اینکه برخی از نمایندگان تفاوت یک میلیارد تومان با یک میلیون تومان را نمی‌دانند»، گفت: «اگر چنین سخنی گفته باشند جای تاسف و تاثر دارد، زیرا اینگونه صحبت کردن هیچ مشکلی را حل نمی‌کند و مشارکت مردم را هم کمتر می‌کند».

یحیی‌زاده تصریح کرد: «مردم امیدوارند در رقابت 24 اسفند ماه با اطمینان از تاثیر رأیی که دادند، سرنوشت‌شان را تعیین کنند. صحبت‌های از این دست نه تنها کمک به مردم در انتخاب و تعیین سرنوشت‌شان نیست بلکه باعث دلسردی هم می شود زیرا عقل جمعی مردم کارآیی درستی دارد و آراء مردم نباید به این شکل تخطئه شود».

یحیی‌زاده با اشاره به اینکه این صحبت به نحوی توهین به موکلین است تا وکلا،‌گفت: «بحمدا... مردم بعد از این همه انتخابات در این فضای باز سیاسی از عقل و شعور سیاسی بالایی برخوردار هستند و معدل شعور سیاسی مردم ایران از هر کشور دیگری بالاتر است».

وی همچنین در خصوص نظارت شورای نگهبان اظهار داشت: «اصولا به نظر من قانون در خصوص انتخابات مجلس، اشکال دارد و  چه در مورد وضعیت تبلیغات‌ کاندیداها و چه شرح وظایف نمایندگان‌ در قانون اساسی که دو شرط لازم نظارت و قانونگذاری در نظر گرفته شد، هیچ تبیینی وجود ندارد».

عضو کمیسیون فرهنگی افزود: «در مجلس قانون‌هایی در مورد رفع مشکلات تمام دستگاه‌ها مصوبه می‌شود ولی متاسفانه در خود مجلس با مشکلات و وضعیت بسیار سختی روبرو هستیم. مثلا آیین‌نامه داخلی مجلس که یک قانون داخلی است، پر از مشکلات است».

نماینده تفت و میبد با اشاره به اینکه اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس علیرغم شعارهایی که در مجلس هفتم داده شده برای مجلس هشتم باقی می‌ماند، گفت: «در قانون آمده است که نماینده می‌تواند استیضاح و تحقیق و تفحص انجام دهد ولی این‌ها گویا نیستند و باید قانون در خصوص تمام این موارد تبیین شود».

یحیی‌زاده تصریح کرد: «به اعتقاد من از زمان ثبت‌نام یک کاندیدا تا پایان 4 سال نمایندگی باید قوانین شفاف‌سازی شوند. مثلا التزام به اسلام و التزام به جمهوری اسلامی ایران در یک بند آمده‌اند ممکن است کاندیدای اقلیت مذهبی به علت عدم التزام به جمهوری اسلامی ردصلاحیت شود. ولی چون این دو در یک بند هستند، اینگونه استنباط می‌شود که این فرد به دلیل عدم التزام به اسلام ردصلاحیت شده است».

وی در پایان اظهار داشت: «ما نباید به شورای نگهبان خرده بگیریم باید به خود خرده بگیریم که قانون مناسبی برای انتخابات و شرح وظایف نمایندگی تبیین نکرده‌ایم». 


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین