مصطفی رجبی مشهدی امروز (سهشنبه) در گفتوگویی افزود: براساس الزام قانونی مراکز حساس، مهم، حیاتی و بیمارستانها باید مجهز به دیزل اضطراری و ژنراتور باشند.
وی ادامه داد: تجهیز این مراکز به برق اضطراری برای آن است که در مواقع قطع برق ناشی از حادثه یا قطع شبکه پس از ۱۰ ثانیه وارد مدار شده تا اختلالی در روند فعالیت این مراکز ایجاد نشود.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد:نداشتن این تجهیزات تخلف قانونی است.
رجبی مشهدی در باره آسیب دیدن واکسن ها ناشی از قطع برق گفت: آقای دکتر حریرچی این موضوع را رد کردهاند و البته این واکسن ها نیز باید در مکانی قرار داشته باشند که مجهز به یو.پی.اس تامین برق اضطراری باشند.
وی درباره انتشار فیلمی در فضای مجازی و قطع برق به هنگام عمل جراحی افزود: موضوع قطع برق در اتاق عمل اگر اتفاق افتد مربوط به کادر فنی بیمارستان است زیرا صنعت برق وظیفه تامین برق تا درب بیمارستان را دارد.
سخنگوی صنعت برق گفت: مراکز حساس، مهم، حیاتی و بیمارستانها در اولویت قطع برق قرار ندارند و برق آنها قطع نمیشود.
رجبی مشهدی به حادثهای که در دوبیمارستان شمال شهر تهران رخ داد اشاره کرد و گفت: قطع برق این دو بیمارستان ناشی از حادثه بوده و ارتباطی با شبکه نداشته است.
وی بر تعویض سریع تجهیزات این دو بیمارستان تاکید کرد.
سخنگوی صنعت برق فطعی های اخیر برق را ناشی از افزایش مصرف به دلیل افزایش بیش از حد دما و نیز کاهش ۶ هزارمگاواتی نیروگاه های برق آبی به دلیل کاهش بارش ها دانست.