کد خبر: ۷۱۸۸۲۷
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۷

ونزوئلا در انتظار رای دادگاه انگلیس درباره طلاها کاراکاس در لندن

وکیل بانک مرکزی ونزوئلا می‌گوید که رای دادگاه انگلیس در پرونده طلاهای ذخیره شده کاراکاس در این کشور می تواند تأثیر زیادی بر اعتبار و اعتماد کشورها به بانک مرکزی لندن در تامین امنیت دارایی‌های خارجی داشته باشد.
ونزوئلا در انتظار رای دادگاه انگلیس درباره طلاها کاراکاس در لندن
آفتاب‌‌نیوز :

«سارُش زایوالا» (Sarosh Zaiwalla) از شرکت حقوقی زایوالا که نمایندگی بانک مرکزی ونزوئلا را در انگلیس برعهده دارد به خبرنگاران گفت: ناظران بین‌المللی این پرونده ممکن است از این موضوع متعجب شوند که چطور دولت انگلیس بدون توجه به رای دادگاه این کشور می‌تواند یک حاکم خارجی را از دارایی‌های سپرده‌ گذاری‌ شده در لندن محروم کند.

زایوالا خاطر نشان کرد: استدلال‌های حقوقی ارائه شده توسط نمایندگان خوان گوایدو (رهبر مخالفان دولت ونزوئلا) که به منظور تضعیف یا سلب اختیارات بانک مرکزی ونزوئلا در مورد مدیریت دارایی‌هایش در لندن مطرح شده، تقریباً هیچ نتیجه‌ای جز تأخیر در ارسال مستقیم منابع مالی به برنامه پیشرفت و توسعه سازمان ملل متحد برای اجرای طرح بشردوستانه مقابله با کووید-۱۹ نداشته است.

به گفته وی، همه‌گیری کووید-۱۹ یک تهدید جدی است و مردم ونزوئلا که در نتیجه تحریم‌های بین‌المللی علیه کشورشان همچنان از این بیماری رنج می‌برند، بشدت به دارایی‌های بسیار ارزشمندی که بدون هیچ ضرورتی طی این دعوای قضایی مسدود شده، نیاز دارند.

دیوان عالی انگلیس بار دیگر پرونده طلاهای ذخیره شده ونزوئلا در این کشور و ادعای مالکیت دولت و مخالفان آن را بررسی می‌کند. کار رسیدگی به این پرونده از دیروز (دوشنبه) آغاز و تا فردا (چهارشنبه) ادامه دارد.

دولت انگلیس در اقدامی برای خنثی کردن تلاش کاراکاس برای عودت یک میلیارد دلار ذخایر طلای این کشور در لندن، بار دیگر اعلام کرد که خوان گوایدو رهبر مخالفان دولت ونزوئلا را رئیس‌جمهوری این کشور می‌داند.

در جدیدترین دور دعوای حقوقی طرفین برای تعیین تکلیف ۱۵ درصد از ذخایر ارزی ونزوئلا، امروز وکلای نیکلاس مادورو و گوایدو در دیوان عالی انگلیس حضور خواهند یافت.

تیم حقوقی بانک مرکزی ونزوئلا گفته که فروش طلای مذکور برای مبارزه با همه‌گیری کرونا و بهبود وضعیت نظام سلامت این کشور هزینه خواهد شد.

با وجود درخواست‌های کاراکاس و پس از آن که لندن گوایدو را رئیس‌جمهوری قانونی ونزوئلا خواند، بانک انگلیس از آزادسازی این ذخایر جلوگیری کرده است.

تیم گوایدو از دادگاه‌های انگلیسی خواسته تا مشخص کنند کدام یک از طرفین ونزوئلایی صلاحیت نمایندگی از جانب بانک مرکزی و دریافت ذخایر طلا را دارد.

دیوان عالی انگلیس پارسال با صدور حکمی خوآن گوایدو رهبر مخالفان را به عنوان رئیس‌جمهوری ونزوئلا و صاحب این اندوخته معرفی کرده بود. متعاقب این رأی، سروش زایوالا وکیل بانک مرکزی ونزوئلا خواستار تجدیدنظر رأی دادگاه در دیوان دادگستری شد.

بانک انگلیس دومین بانک بزرگ نگهدارنده طلا در جهان پس از فدرال رزرو آمریکا است و حدود ۲۵۰ میلیارد دلار طلا که مالکان آن کشورهای خارجی از جمله ونزوئلا است در آنجا نگه داری می‌شود.

خوان گوایدو ۲۴ ژانویه ۲۰۱۹ میلادی (چهارم بهمن ۹۷) پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری مبنی بر پیروزی مجدد نیکلاس مادورو، او را غاصب قدرت و خود را رئیس‌جمهوری مشروع ونزوئلا خواند.

انگلیس، آمریکا و چند کشور دیگر گوایدو را به عنوان رئیس‌جمهوری ونزوئلا به رسمیت شناخته‌اند اما دولت مادورو همچنان از حمایت نیروهای مسلح و کشورهایی مانند چین و روسیه برخوردار است. این کشورها از تحریم‌ها و سیاست‌های آمریکا در قبال ونزوئلا بشدت انتقاد کرده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین