کد خبر: ۷۱۹۸۴
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۸:۰۸

كرباسچی:سیاست خارجی فقط فریاد زدن نیست

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی با بیان این‌كه دنیای امروز دنیای دیپلماسی است، اظهار داشت: تجربه‌ امروز در سیاست خارجی فقط فریاد زدن نیست، امروز دنیا، دنیای حكومت نرم‌افزارهاست.

 به گزارش ایسنا غلامحسین كرباسچی دبیر كل حزب كارگزاران ایران اسلامی در نشستی که از سوی انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی شریف با موضوع « مقایسه مجلس ششم و هفتم و انتخابات مجلس هشتم» برگزار می شد با بیان این‌كه دنیای امروز دنیای دیپلماسی است، اظهار داشت: تجربه‌ی امروز در سیاست خارجی فقط فریاد زدن نیست، امروز دنیا، دنیای حكومت نرم‌افزارهاست؛ بنابراین ما باید به گونه‌ای در سیاست خارجی حضور داشته باشیم كه همراه با سیاست‌های معقولی كه وجود دارد حركت كنیم؛ ما می‌توانیم موثر باشیم و هم‌چنین انتخاب ما در امور مختلف از جمله سیاست خارجی می‌تواند تاثیرگذار باشد.
 
كرباسچی هم‌چنین با انتقاد از مخالفت برخی با تحزب اظهار كرد: گفته می‌شود انتخابات حزبی كار خوبی نیست اما باید گفت اگر قرار است دموكراسی بر جامعه حاكم شود باید در مقام انتخابات حزبی به صحنه بیاییم و اگر هم بعد از چهار سال شكست خوردیم، قادر به پاسخگویی باشیم. 

وی همچنین گفت: با توجه به این‌كه رسانه در اختیار احزاب نیست ما باید در دانشگاه‌ها بیاییم و صحبت كنیم و در این شرایط است كه دانشگاه به رسانه تبدیل می‌شود.
 
كرباسچی با بیان این‌كه حزب، دستگاه برنامه‌سازی است، افزود: اگر حزب نباشد و افراد به تنهایی در انتخابات كاندیدا شوند نمی‌توان این سوال را كه «چه برنامه‌ی كلانی در دست دارید» از آنها پرسید.
 
وی با تاكید بر این‌كه ما در هر شرایطی نباید ناامید شویم و حركت سیاسی تاثیر خود را دارد، اظهار كرد: اگر حتی یك نماینده‌ جدی، فعال و شجاع هم وارد مجلس شود آن فرد تاثیر خود را دارد؛ همان‌طور كه ما شاهد فعالیت اثرگذار اقلیت مجلس هفتم بودیم؛ پس عقل سیاسی حكم می‌كند كه حضور جدی داشته باشیم. 

دبیر كل حزب كارگزاران در ادامه تاكید كرد: بنابراین اگر بخواهیم كاری برای اصلاح داخل انجام دهیم باید به داخل نیز اتكا كنیم؛ مبارزه‌ی سیاسی، ایستادگی می‌خواهد؛ هم در شرایط برد و هم در شكست. 

كرباسچی در ادامه در پاسخ به پرسش دانشجویی گفت: در مجموع انتخابات در ایران سالم است. وقتی در انتخابات شركت نكنیم مجلسی شكل می‌گیرد كه دلخواه ما نیست؛ پس اگر حضور قوی داشته باشید مجلس قوی‌تری می‌تواند شكل بگیرد. 

وی در پاسخ به پرسش دانشجوی دیگری با تاكید بر این‌كه برنامه‌ی اداره‌ی كشور باید حاصل جمع اصطكاك آرای چپ و راست باشد و این امر در پارلمان اتفاق می‌افتد، ادامه داد: ما معتقد نیستیم همه‌ی امور در زمان اصلاح‌طلبان و ریاست جمهوری آقای هاشمی و خاتمی درست بود؛ بنابراین نباید از انتقاد و گفتن دلسوزانه‌ی معایب ناراحت شویم و هم‌چنین معتقد نیستیم هر حزبی می‌تواند یك برنامه داشته باشد بلكه اعتقاد داریم حاصل جمع همه‌ی افكار معتقد به نظام با بینش‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی حرفهای خود را بزنند و این دیدگاه‌های مختلف در پارلمان به برنامه تبدیل شود. 

كرباسچی در پایان درباره‌ی فعالیت احزاب گفت: احزاب چند سالی است كه در ایران شكل گرفته‌اند. اگر حاكمیت و نظام به گروه‌های سیاسی اعتماد كند و آنها بتوانند در چارچوب حفظ حاكمیت نظام فعالیت كنند، آن‌گاه پذیرفتن احزاب در میان مردم قابل قبول می‌شود. امیدواریم روزی برسد كه یك حزب برای همه‌ی امور در كشور برنامه داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۲۰:۴۴ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۴
0
0
موافقم
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین