طی دو سال گذشته تا کنون، شرایط کرونایی در بیشتر مناطق استان خوزستان قرمز و گاهی نزدیک به سیاه گزارش شده است.
شرایطی نامتعادل که باعث گردید تا تعطیلیهای متمادی بر مراکز آموزشی تحمیل و مدیران این مراکز را بهناچار خانهنشین کند.
در همین رابطه و با توجه به تماسهای مکرر مدیران این آموزشگاهها، مرضیه کوراوند مدرس و مدیر یکی از آموزشگاههای شهرستان ایذه، گفت: در عمل، کرونا زندگی بسیاری از مراکز آموزشی را به تعطیلی کشاند و ضمن اینکه کسب کار ما را مختل نموده، ما را نیز منزوی کرده است.
کوراوند افزود: شما در نظر بگیرید طی این مدت چه تعدادی از دفاتر آموزشی ما و دیگر همکاران باز و به شکل مستمر فعالیت داشتهاند؟ اینکه تا کمی شرایط رو به بهبودی میرود و ما امیدوار به تداوم این وضع شده و با تعهد به حفظ و رعایت پروتکلهای وزارت بهداشت اقدام به نامنویسی از کارآموزان میکنیم و یکدفعه میگویند شرایط رنگی کرونا تغییر کرده و اوضاع خوب نیست، آدم وحشت میکند. این وسط نمیدانیم کلاسهایی را که ثبتنام آنها انجام شده را میتوانیم برگزار کنیم یا نه؟
این مدرس دانشگاه میگوید: شاید مراکز دولتی توان مالی برای تعطیلی را داشته باشند، اما شما یک مرکز آموزشی خصوصی را در نظر بگیرید که باید با چه هزینههایی در دوران کرونایی و کسادی آموزش دست و پنجه نرم کند. ضررهای ما به همین سادگی قابلجبران نیست.
کوراوند افزود: با توجه به تداوم این وضع، چه بسیار همکارانی در این بین هستند که با توجه به افزایش اجاره بهای ملک، بین ماندن یا کنار کشیدن ماندهاند.
وی ادامه داد: امیدوارم با توجه به تداوم واکسیناسیون عمومی، شرایط به سمتی برود که بهزودی شاهد آغاز به کار آزادانه مراکز آموزشی در سراسر کشور باشیم.
چند تن دیگر از صاحبان این مشاغل آموزشی نیز در تماس با خبرنگار ایلنا، خواهان اتخاذ تدابیر لازم از سوی مسئولین برای جبران زیانهای مالی خود شدند.