کد خبر: ۷۲۱۸۶۸
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۲:۲۹

آمریکا، آلمان، فرانسه و انگلیس از شهروندانشان خواستند افغانستان را ترک کنند

وزارت امور خارجه آلمان، فرانسه و انگلیس از شهروندان خود در خاک افغانستان درخواست کردند فوراً این کشور را ترک کنند.
آمریکا، آلمان، فرانسه و انگلیس از شهروندانشان خواستند افغانستان را ترک کنند
آفتاب‌‌نیوز :

دولت‌های آلمان، فرانسه و انگلیس پنجشنبه شب از شهروندان خود درخواست کردند هرچه سریع‌تر افغانستان را ترک کنند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وزارت امور خارجه آلمان از شهروندان خود در افغانستان درخواست کرد هرچه سریع‌تر و طبق برنامه پروازها، خاک این کشور را ترک کنند.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای نوشت: «به افراد دارای ملیت آلمانی اکیداً توصیه می‌شود که از فرصت برای ترک این کشور در اسرع وقت استفاده کنند».

روز دوشنبه، وزارت دفاع آلمان درخواست‌ها از برلین برای بازگرداندن سربازانش به افغانستان را رد کرد. این درخواست پس از آن مطرح شده که گروه طالبان توانسته بخش‌هایی از خاک این کشور را به تصرف خود درآورد.

علاوه بر آلمان، وزارت امور خارجه انگلیس و فرانسه نیز از شهروندان خود درخواست کرده‌اند هرچه سریع‌تر افغانستان را ترک کنند.

همچنین سفارت آمریکا در کابل با صدور بیانیه‌ای از شهروندان آمریکایی در بحبوحه پیشروی‌های سریع گروه طالبان در افغانستان، «فوراً» خاک این کشور را ترک کنند.

شبکه خبری «سی‌اِن‌اِن»، به نقل از یک مقام دولت آمریکا، یک منبع دیپلماتیک غربی و فردی مطلع به تحولات افغانستان گزارش کرده آمریکایی‌ها در نظر دارند تعداد کامندان دیپلماتیک خود در افغانستان را کاهش داده و سفارت خود را به فرودگاه کابل منتقل کنند.

بیانیه سفارت آمریکا در شرایطی صادر شده که طالبان در حال پیشروی‌های سریع در خاک افغانستان است و در حال تصرف شهرها و مراکز مهم استان‌ها است. سی‌ان‌ان پیشروی‌های طالبان را ضربه به دولت افغانستان، ارتش افغانستان، آمریکا و متحدانش دانسته که نیروهای افغانستانی را آموزش داده‌اند.

این خبر در شرایطی منتشر شده که ساعتی پیش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس گزارش داد طالبان مدعی تصرف هرات شده است.

بعد از توافق فوریه ۲۰۲۰ آمریکا و طالبان و امضای «توافقنامه صلح» بین دو طرف، روند خروج نظامیان آمریکایی و متحدان این کشور از افغانستان شروع شد. این در حالی است که طی هفته‌های اخیر جنگ در افغانستان شدت گرفته و طالبان موفق شده‌اند بسیاری از مناطق افغانستان را به تصرف خود درآورند.

ایالات متحده و دیگر کشورهای عضو ناتو در سال ۲۰۰۱ در پاسخ به حملات ۱۱ سپتامبر همان سال در آمریکا، به افغانستان حمله نظامی کردند و از آن زمان، حضور نظامی و اشغالگری آنها در افغانستان ادامه داشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین