آفتاب: برنامه تبیین دیدگاههای تعدادی از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی،از طیف های مختلف، توسط بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دانشجویی آفتاب،معاونت سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران،چهارشنبه ، 22 اسفند 1386،مراسمی را با حضور دکتر محمدجواد نیکفر از ائتلاف قانون ، حجت الاسلام و المسلمین اسدالله كيان ارثي از ائتلاف اصلاح طلبان و دکتر حسن غفوري فرد از جبهه متحد اصولگرایان،در مسجد اين دانشگاه برگزار کرد. شایان ذکر است که خانم سهیلا جلودارزاده از خانه کارگر،نیز،مدعو این برنامه بود که در آخرین دقایق حضور خود را در برنامه مذکور ، لغو نمود.
دکتر محمدجواد نيكفر،در آغاز برنامه عنوان كرد:«امروز ، در شرايطي هستيم كه لازم است که با درايت بيشتری،نسبت به مشكلات دروني كشورمان برنامهريزي كنيم. کشوری که 90% مردم آن،زیر خط فقر هستند ، مجلس آن ایراد دارد . مجلس ، علاوه بر تقنين قوانين بدون ابهام ، وظيفه نظارت بر سيستم اجرايي را عهده دار است كه در هر دو اين موارد ، مشكل داشته ايم».
وی با اشاره به سیاست اشک و لبخند دولت افزود:«سیاست جاری ، سیاست اشک و لبخند نیست . بلکه ، سیاست اشک و اخم است . 95% اشک و 5% اخم . جناح بندي هاي سياسي ، چه راست و چه چپ ، امتحان خود را پس داده و مردود شده اند و باید پرسید که چرا مردم رغبتی به انتخابات جاری ندارند.مگر،این همان مردمی نبودند که 98% در انتخابات تعیین نظام جمهوری اسلامی رای دادند» ؟
حجت الاسلام والمسلمين اسدالله كيان ارثي يار دیرین حضرت امام خمینی (ره) از دهه 40 ، گفت:«باید،در شرايط فعلي، مردم را به شور،تشويق و دلگرمي دعوت كرد».وی افزود :«من 28 سال پیش ، شعار انتخاباتی را برگزیدم که امروز هم ، همان را تکرار می کنم: اگر نتوانم که خدمتی کنم،قول می دهم که خیانت نکنم».
او ادامه داد:«بنده،در دوران حضورم در ادوار اول ، دوم ، چهارم و ششم مجلس شوراي اسلامي ، جزء نمايندگاني بوده ام كه سعي ام بر آن بود كه اين موضوع را القا كنم كه جناح راست از اسراييل نيامده اند و جناح چپ از آمريكا نيامده اند . بحث اصلی،بحث قدرت است».
كيانارثي با تاكيد بر برگزاري انتخابات پرشور و بانشاط و با ابراز اميدواري از اينكه،روزي را شاهد باشيم كه اخلاقيات در مجموعه تصميمگيري ها حاكم باشد تا منافع ملي و منافع اسلام را حفظ كنيم و در خدمت مردم باشيم ، انقلاب اسلامي را انقلاب ارزشها ، انقلابي فرهنگي و انقلابي براي حاكميت اخلاق عنوان كرد.
وي در خصوص تفاوت ديدگاه حزب اعتماد ملي و ائتلاف اصلاحطلبان گفت:«بنده از شما دانشجويان ، اين سوال را دارم كه تفاوت شما دانشجويان بسیجی و انجمنی چيست ؟ شما ، نميتوانید که يكديگر را تقويت و در خدمت دانشگاه باشند ، چرا ؟ اين موضوع،به دليل اختلاف سليقه در ديدگاهها است. بنده ، معتقدم که آمريكا از سرسخت ترين دشمنان اصلاح طلبان است،چرا كه آقای بوش فقط در هنگام انتخابات از ما حمایت می کند،نه در ایام دیگر».
دکتر حسن غفوري فرد،مدرس دانشگاه صنعتی امیرکبیر،نيز ، گفت:«اگر مجلس هشتم ، مانند مجلس ششم ، به تنش و درگيري ادامه دهد ، بيش از همه مردم ، ضرر مي كنند. بر اساس چشم انداز 20 ساله ، ايران بايد که به بزرگ ترين كشور منطقه ، از نظر علم و فنآوري و دهمين كشور قدرتمند جهان ، تبديل شود و اگر مجلس هشتم ، توانايي شناخت و تحلیل مسایل داشته باشد ، چشمانداز 20 ساله محقق خواهد شد».
وی افزود:«از مهم ترين دست آوردهاي مجلس هفتم ، که بنده از میانه راه به آنها اضافه شدم ، نظام پرداخت هماهنگ و مساله اصل 44 قانون اساسي بوده است. طی بحثی هم که با آقای دکتر احمد توکلی داشتم ، تنها راه كاهش تورم و گراني ، توليد است».
وي در پاسخ به پرسش یکي از دانشجویان ، درباره سهم خواهی عده ای در ليست جبهه متحد اصولگرایان و حضور اسدالله بادامچیان و علی عباسپور طهرانی فرد، گفت:«اينك ، ليست جبهه متحد اصولگرایان،الزاما،بهترين ليست نیست . هيچ كس،معتقد نيست که این لیست بهترین است . من فكر ميكنم که ليست جبهه متحد اصولگرایان ، جامع است ، اما ، این واقعیتی است که اين 30 نفر هماهنگي و همكاري خوبي با هم خواهند داشت . در رابطه با دکتر بادامچيان و دکتر عباسپور ، بايد بگويم كه در اصولگرا بودن آنها شكي نيست و من از دهه 40 حاج اسدالله بادامچیان را می شناسم و برادر جناب آقای دکتر عباسپور ، از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ، با ما همراه بود . هدف اين بود كه ليست يكساني داشته باشيم ، لیکن ، اگر چنين مي شد ، احتمال موفقيت ما بيشتر بود ، که متاسفانه ، نشد».
وی در پایان درخواست کرد که چنین مراسمی پس از ایام انتخابات هم برگزار گردد .