آفتابنیوز : آفتاب: با توجه به نارسایی در اشتغال، مسکن و مشکلات ناشی از آن، وقتی جوان به مرحله ای می رسد که میبیند نمیتواند در عرصههای اجتماعی تاثیر گذار باشد دچار سرخوردگی میشود.
دكتر محمد تقی شیخی در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی سایت آفتاب پیرامون آسیبهای اجتماعی ناشی از در حاشیه قرار گرفتن جوانان درحوزه فعالیت های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی گفت: جوانی كه درحاشیه قراردارد به تاثیرگذاری در عرصههای سیاسی، اجتماعی اطمینان ندارد واین جوان خود را ذرهای می داند که نمیتواند در سیاست و تصمیم گیریهای اجتماعی نقشی داشته باشد و مشاهده گر این است كه نقش خیلی کمی را ایفا می کند، بدین سبب در حاشیه قرار میگیرد.
این جامعه شناس اعتقاد دارد دیگر نمی توان حاشیه نشینی را صرفاً پدیدهای جغرافیایی دانست چه بسا که فرد در منطقه جغرافیایی خوبی زندگی کند اما از لحاظ معیشت و سطح درآمد در حداقل باشد. حاشیهنشینی البته پدیدهای است که صد سال قبل در اروپا اتفاق افتاد و بحرانهایی را در آنجا ایجاد کرده بود و امروزه نیز گریبانگیر کشورهای در حال توسعه است.
وی در ادامه اظهار داشت: حاشیه نشینی جوانان مسئلهای چند بعدی است و ابعاد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را دربر میگیرد.
عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا در خاتمه افزود: نوعی فرهنگ "به حاشیه رانده شدن" در حال اتفاق افتادن است که با تنظیم شرایط اجتماعی واقتصادی و با برنامهریزی هماهنگ و منجسم و نظارت بر آن میتوانیم حاشیهنشینی را کمتر کنیم.