دکتر علی عباسی با اشاره به اینکه تعداد 69 نفر از غرق شدگان مرد و ما بقی زن هستند ، افزود : 69 درصد از غرق شدگان غیر بومی هستند .
وی افزود: بر اساس این گزارش در این مدت شهرستان های محمودآباد با 20 ، بابلسر ،نوشهر و چالوس هر کدام با 11 مورد بیشترین و شهرستان بهشهر با یک فوتی مرگ ناشی از غرق شدگی را داشتند.
عباسی اظهار کرد: بر اساس آمارها بیشترین ماهی که در آن غرق شدگی اتفاق افتاد به ترتیب مربوط به تیر ماه با 32 ، خرداد با 18، شهریور با 15 و خرداد با 12 مورد به ثبت رسید.
وی افزود: بررسیها نشان میدهد بیشتر غرق شدگان در سنین 21 تا 30 سال با 24 مورد و کمتربن آنها بالای 61 سال با 3 مورد غرقی گزارش شده است.
این مقام اجرایی استان در پایان در خصوص افزایش آمار غرق شدگان گفت: با توجه به اینکه بیشتر غرقشدگان از قشر جوان، غیربومی و مسافر هستند و بیشتر این افراد با وجود توصیه ها و هشدارهای مکرر، محدوده های ایمن سازی نشده و خارج از طرح را برای شنا انتخاب کرده بودند، به نظر میرسد اطلاعرسانی و فرهنگسازی درباره نحوه استفاده مطلوب و ایمن از دریا نیاز به عزم ملی در سراسر کشور دارد و تلاش مسئولان استانی به تنهایی چاره ساز نیست.