کد خبر: ۷۳۰۵۶
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۴
در نشستی از سوی دفتر سازمان ملل در تهران:

اثرات رکود اقتصادی غرب برجهان درحال توسعه

آفتاب‌‌نیوز :

آفتاب: مسئولان ارشد دولتی، اقتصاد دانان و متخصصان توسعه در دوازدهمین اجلاس کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد (آنکتاد) که در شهر اکرا در غنا از 20 لغایت 25 آوریل برابر با 1 تا 6 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می شود، خطر نابسامانی مالی و رکود اقتصادی در کشورهای صنعتی را بررسی خواهند کرد که رشد اقتصادی امید بخش در جهان در حال توسعه را تحت الشعاع قرارداده است.

به گزارش آفتاب بنابر اعلام دفتر سازمان بین الملل، دفتر موضوع اصلی این نشست" بررسی فرصت ها و چالشهای جهانی شدن برای توسعه" است. انتظار می رود 4000 نماینده از 193 کشور عضو آنکتاد شامل چند تن از سران دولت ها و شرکت کنند گانی از نهاد های بین المللی، سازمان های غیر دولتی و تجاری، همچنین دانشگاهیان در این نشست مهم شرکت نمایند.

در این همایش، کشور های عضو، متن ارزیابی اوضاع بین المللی برای توسعه اقتصادی و برنامه کاری آنکتاد برای 4 سال آتی را تصویب خواهند کرد. آقای سوپاچای پانیتچپکادی دبیر کل آنکتاد می گوید امروز دستور کار آنکتاد بیش از هر زمان دیگر در چهار چوب وابستگی متقابل عمیق،از اهمیت برخوردار است.

این گردهمایی هنگامی برگزار می شود که بی ثباتی در دنیا، رشد اقتصادی امید بخش در جهان در حال توسعه را تهدید می کند. طی نیم دهه گذشته، کشور های در حال توسعه به طور متوسط 5 در صد یا بیشتررشد اقتصادی داشته اند و چشم انداز بین المللی شاهد ظهور غول های اقتصادی خارج از اردوگاه کشور های صنعتی غرب مانند چین، هندوستان و برزیل بوده است. 

چشم انداز اقتصاد جهانی  منوط به این امر شده است که آیا این کشور ها و کشور های در حال توسعه ای که با آنها به گونه ای فزاینده تجارت می کنند به اندازه کافی شتاب اقتصادی دارند که کمتر از رکود اقتصادی در آمریکای شمالی و اروپا آسیب ببینند؟

شایان ذکر است در دوازدهمین نشست آنکتاد موضوع تجارت جنوب – جنوب، رشد اقتصادی بیشتر برای کشور های فقیر، سرمایه گذاری جهانی، نقش جامعه مدنی در توسعه و تجارت، صنایع خلاق و نقش زنان در کسب و کار مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین