راشل موسولینی که میگوید پیروزی او حاصل کوشش و تلاش سخت او بوده و ربطی به سابقه خانوادگیاش ندارد از حزب دست راست افراطی «برادران ایتالیا» در این انتخابات شرکت کرد. خانم موسولینی در این انتخابات توانست با قاطعیت در جایگاه نخست قرار گیرد و بیش از تمام نامزدهای دیگر رای بیاورد.
موسولینی در گفتگو با روزنامه لاریپوبلیکا ایتالیا در خصوص نتایج انتخابات گفت: «در گذشته من تنها به دلیل نام خانوادگیام مصاحبه میکردم. اما در دوره قبل خبرنگاران درباره ابتکاراتی که در شورای شهر انجام داده بودم، از من میپرسیدند.»
خانم موسولینی دختر موسیقیدان جاز، رومانو موسولینی، پسر دیکتاتور فاشیست ایتالیا در سالهای ۱۹۲۲ تا ۱۹۴۳ است. راشل در ادامه گفتگوی خود با این روزنامه ایتالیایی میگوید: «من از کودکی، زندگی با نام خانوادگی خود را آموختم. در مدرسه اطرافیان و همکلاسیهای من، به نام فامیلی من توجه میکردند. اما به مرور راشل ظاهر شد و توانست بر نام خانوادگی موسولینی غلبه کند.»
راشل ۳۷ ساله که همنام مادر بزرگش و همسر بینتو موسولینی است، میگوید مخالف تجلیل از فاشیسم است اما اظهار نظر بیشتری در خصوص نکرد و گفت اگر بخواهیم در این خصوص صحبت کنیم باید تا فردا صبح در این باره وقت بگذاریم.»
او البته سیاستمداری دست راستی در ایتالیا شناخته میشود و در یکی از رادیکالترین احزاب ایتالیایی یعنی «برادران ایتالیا» که مخالف شدید مهاجران است، عضویت دارد.
روزهای یکشنبه و دوشنبه شهرهای ایتالیا شاهد برگزاری انتخابات شورای شهر بود و در پایان انتخابات در برخی شهرها به پایان رسید و در مراکزی که نامزدها نتوانسته بودند به ۵۰ درصد از آرا دست یابند، انتخابات به دور دوم کشیده شد.
نامزدهای احزاب چپ میانه در شهرهای میلان، ناپولی و بولونیا توانستند در همان دور نخست پیروز شوند. بلوک راست اما که حزب راشل موسولینی هم یکی از آنها است هنوز امیدوار است که در دور دوم انتخابات شهر رم و در رقابت بین نامزد خود یعنی انریکو میکتی و روبرتو گالتیری که از چپ میانه است، پیروز شود.