سرهنگ رسول جلیلیان در مورد شگرد جدید کلاهبرداران با استفاده از نرم افزار موبایلی واتساپ اظهار داشت: مجرمان و کلاهبرداران با تغییر شیوه کلاهبرداری به استفاده از واتساپ روی آوردهاند و بااستفاده از این پیام رسان پرمخاطب در تلاش بودهاند سودجویی کنند.
جلیلیان افزود: این متهمان باقرار دادن آرم صدا و سیما از طریق واتساپ با افراد به بهانه برنده شدن در مسابقات تلویزونی و رادیویی تماس میگیرند و به این وسیله اعتماد مخاطب خود را جلب میکردند.
تبلیغات
رئیس پلیس فتای استان البرز در ادامه تاکید کرد: کلاهبرداران برای اینکه بتوانند اطلاعات مخاطبان را به دست آورند به آنها اعلام میکردند که هزینه سفر به عتبات عالیات جایزه نقدی است که باید به حساب برنده واریز شود و به این ترتیب اطلاعات قربانیان را به دست میآوردند.
جلیلیان با بیان اینکه به نوعی با مهندسی اجتماعی و چرب زبانی و اجرای سناریوهای ساختگی افراد را ترغیب میکنند که رمز همراه بانک مالباختگان در اختیار فرد کلاهبرار قرار گیرد، عنوان کرد: بعد از این اقدام حساب این افراد به صورت اینترنتی تخلیه میشود.
رئیس پلیس فتای استان البرز با اشاره به اینکه با تلاش افسران پلیس فتا ۴ باند فعال در این زمینه در البرز متلاشی شدند، گفت: ۱۲ متهم در این چهار باند فعالیت داشتند که تاکنون ۲۰۰ نفر از شکات این شیوه کلاهبرداری شناسایی شدند.
وی با بیان اینکه شهروندان مراقب این گونه کلاهبرداریها باشند و رمز کارتهای خود را در اختیار افراد قرار ندهند، ادامه داد: تاکنون ۳ میلیارد تومان حجم کلاهبرداری انجام شده توسط این باندها است که قطعاً بر تعداد شکات افزوده میشود.