آفتابنیوز : آفتاب: عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت تصریح کرد: در دولت نهم، این اراده رییس جمهور است که مشخص میکند چه کسی وزیر شود و چه کسی کنار رود و در این میان جایگاه معیارها، ملاکها و برنامهها بیارزش است.
رجبعلی مزروعی، عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب با اشاره به تصمیم دولت جهت تغییرات جدید در کابینه گفت: دولت نهم از ابتدایی که رییس آن تصمیم بر حضور در انتخابات گرفت و پس از قدرتیابی برنامه نداشته و به همین دلیل سیاستهای آن متناقض و درهم ریخته است.
وی اضافه کرد: دولت نهم شعارهای مردمگرایانهای سر داده که مهمترین آن بردن نفت بر سر سفرههای مردم بود ولی در عمل از برآوردن همه وعدههای خود عاجز ماند.
مزروعی تاکید کرد: بیتردید دولت برای توجیه این ناکامیها راه گریزی جز تغییر وزرا و مسئولان خود ندارد.
وی افزود: دولت نهم از یکسو شاخص و معیاری برای اندازهگیری میزان پاسخگویی خود به مردم تعریف نکرده و از سوی دیگر با موج نارضایتیهای جامعه و گزارش مدیران خود درباره تورم و بیکاری مواجه است و بر این اساس راه چاره خود را تنها در توجیه میبیند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب ادامه داد: جابهجاییهای مکرر مشکلی از دولت حل نمیکند و اساسیترین مشکل دولت نهم، نداشتن برنامه و تفکر برنامهای برای اداره کشور است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در دولت نهم هیچ وزیری به عنوان وزنه کابینه محسوب نمیشود، گفت: سنت جدیدی در دولت نهم گذاشته شد مبنی بر اینکه رییسجمهور مظهر اراده دولت است و همه دولت در رییس آن خلاصه میشود.
عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت تصریح کرد: در دولت نهم، این اراده رییس جمهور است که مشخص میکند چه کسی وزیر شود و چه کسی کنار رود و در این میان جایگاه معیارها، ملاکها و برنامهها بیارزش است.
وی افزود: رییس دولت نهم در ابتدای کار مدعی شد که میثاقنامهای را با وزرای خود به امضا رسانده که همه وزرا باید مجری سیاستهای وی باشند و بعد از آن نیز وزرا این موضوع را تایید کردند.
مزروعی ادامه داد: بر این اساس این رییس دولت نهم است که تشخیص میدهد چه کسی با سیاستهایش همراه بوده و چه کسی همراه نبوده است و معیاری هم برای سنجش این امر از سوی دیگران وجود ندارد.