آفتابنیوز :
آفتاب: مصباح یزدی اظهار داشت: دانشجویان در کلاس غیر از بدگویی به نظام و بعضا به اسلام چیز دیگری یاد نمیگیرند.
به گزارش آفتاب به نقل از مرکز خبر حوزه، رئیس مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) در دیدار اعضای شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی(ره) با انتقاد از ضعف برنامهها در کشور اظهار داشت: مسئولان باید مهارتهای لازم را کسب کرده و دلسوزانه روش بهتری را یاد گرفته و آن را تجربه و ارزشیابی کنند و شرایط فرهنگی، بینالمللی کشور را بر اساس علمی بررسی نمایند.
وی خواستار عزم ملی برای اجرای برنامهها شده و افزود: تا عزم ملی نباشد و کارشکنی و رقابت مانع اجرا باشد، نمیتوان انتظار داشت برنامهها به خوبی اجرا شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: نباید توقع داشته باشیم اگر فرد یا گروهی برنامه صحیحی ارائه کرد، صرف امضای رئیس دولت حتما اجرا شود که در این صورت، باید کشور در چند ماه، حکومت امیرالمومنین(ع) میشد.
مصباح یزدی ادامه داد: دستور مقام معظم رهبری بر همه چیز اعتبار و مشروعیت میدهد و ما در تصمیمگیریها نباید دخالت کنیم و هر چه ایشان امر کنند آن را میپذیریم.
رئیس مؤسسه آموزشی، پژوهشی امام خمینی(ره) اضافه کرد: نسل آینده در معرض خطر است که نه آداب قدیمی و سنتی و نه ارزشهای اسلامی بر تربیت آنها حاکم است و با این فرهنگ غربی و تلویزیون و دروس دانشگاهی تربیت شدند و در کلاس دانشجویان غیر از بدگویی به نظام و بعضا به اسلام چیز دیگری یاد نمیگیرند.
وی افزود: باید سعی کنیم این نسل جوان را تقویت کرده و در تربیت دینی آنها نقش داشته باشیم.
این استاد حوزه، کمیته امداد را یکی از بهترین یادگارهای امام خمینی(ره) دانسته و ادامه داد: این نهاد در جامعه برخوردار از نعمتی است و از افراد مخلص تشکیل شده که ارادت خاصی نسبت به امام و انقلاب داشته و دارند.
مصباح یزدی فعالیتهای کمیته امداد را بینظیر توصیف کرد و خاطرنشان ساخت: باید با مسایل روانی محرومان ارتباط داشته باشید و با دید اسلامی آنها را هدایت کنید و جایگاه خود را در جامعه انقلابی و اسلامی مشخص سازید.
وی در ادامه گفت: فقرزدایی از جامعه تنها وظیفه یک نهاد نیست بلکه باید سیاستگزاران کشور در این خصوص تصمیم بگیرند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: برای کیفیت تعلیم و تربیت نونهالان و جوانان از روشهای علمی و از ارزشهای اسلامی استفاده شود که اگر این دو با هم نباشند تضاد ایجاد خواهد شد.
وی در پایان تاکید کرد: راهنمایی و هدایت نسل جوان باید با دید اسلامی باشد که مراکز علمی دینی در این زمینه نقش ایفا میکنند و حدود شرعی آن را بیان میکنند که این وظیفه حوزه علمیه است.
عزيزان چرا اينگونه تيتر ميكنيد!؟ فكر نميكنيد خوانندگان مطالب اعتمادشان صلب شود . طوري گزارش نماييد كه هم اظهار كننده مطلب هم خواننده مطلب هم شما گزارش كننده مطلب و هم خداوند راضي باشد! در مورد گزارش حاضر و گزارش مربوط به رياست مجلس خبرگان نه اقاي مصباح يزدي فقط اين جمله را فرمودند كه: دانشجويان جز بدگويي به نظام چيز ديگر ياد نمي گيرند و نه اقاي هاشمي رفسنجاني خطابشان به مردم ايران بود كه : اگر مردم ايران شورش و قيام كنند! ايشان نظرشان كلي و مردم دنيا بود انگونه كه در متن اورده ايد! البته شما اصحاب رسانه ها بهتر واقف هستيد كه در صد زيادي فقط تيتر خبر را ميخوانند و ميگذرند و همين كافيست تا تلقي ديگري كنند. به نظر بنده اين نوع نگرش به امر اطلاع رساني از هر طرف به مملكت در زمان هر دولتي اسيب ميرساند و ياس بر جامعه مستولي ميشود . عزيزان اين چرخها همه بايد با هم و هماهنگ بچرخند تا حركت و رسيدن به مقصد كه همان ابادي وتوسعه و تامين اجتماعي و ازادي از قيود اجنبي و همه چيزهاي خوب را كه بعضي از ممالك تا اندازه اي بدان رسيده اند البته ما با تمسك به ارزشهاي عالي خودمان يعني ارزشهاي ايران پير كه پناهگاه رانده شدگان از ديار و كاشانه شان از يهوديان گرفته تا مسيحيان و ديگر اقوام وطوايف و ارزشهاي الهي و بي نظير اسلام اصيل كه دنيا تشنه سيراب شدن از ان است بدان برسيم انشاالله. البته به نظر حقير كه سالها در مسايل اموزش عالي مملكت انجام وظيفه نمودم خصوصا در حال حاضر با توجه به گسترش ارتباطات و تكنولوژي توجه بيشتري به جوانان كه ناخواسته مورد هدف بدخواهان قرار دارندبايدمبذول گردد. اين بيت تقديم تقديم به همه دوستدارن
ايران و اسلام عزير :
حرف من حرف دل است صحبت من صحبت دوست
حركت از تو و من است گر بشود بركت از اوست
پاينده و بر قرار باشيد
سيد حسين فصيحي لنگرودي
آفتاب: از اظهار نظر مشفقانه این خواننده عزیز سپاسگذاریم