با بهبود فضای حاکم بر بازارهای مالی، قیمت بیت کوین تا حدود ۵۱ هزار دلار افزایش یافت و به بالاترین سطح در بیش از دو هفته گذشته رسید.
به گزارش بلومبرگ، ارزش بزرگترین ارز دیجیتالی در جهان طی دو روز گذشته ۴ درصد رشد داشته و در برههای از معاملات تا ۵۱ هزار و ۵۲۴ دلار هم رسید. اتر، دومین ارز دیجیتالی بزرگ در جهان نیز به ۴ هزار و ۱۰۰ دلار رسید.
ریسک پذیری در بازارهای جهانی بالا رفته و این امر سبب شده است تا ارزش ارزهای دیجیتالی افزایش یابد. یک بررسی فنی نشان میدهد ارزش بیت کوین بالاتر هم خواهد رفت و پیش بینی میشود به ۵۳ هزار تا ۵۵ هزار دلار هم برسد. به نوشته این گزارش، عملکرد اخیر بیت کوین بر ارزش سهام شرکتهای سرمایهگذاری که با ارزهای مجازی مرتبط هستند، نظیر ووری تکنولوژی، شرکت رمیکس پوینت اثر گذاشته است.
ارزش این ارز دیجیتال از ابتدای سال ۲۰۲۱ تاکنون ۷۶ درصد بالا رفته است و در مسیر ثبت سومین سال افزایشی قرار دارد.
چند روز پیش، جک دورسی، مدیرعامل سابق توئیتر و بنیانگذار این شرکت بار دیگر حمایت قاطع خود را از بیت کوین ابراز کرد و گفت: این ارز مجازی جای دلار را خواهد گرفت.
دورسی از سال ۲۰۱۸ حامی پروپاقرص بیت کوین است و در ماه آگوست در توئیتر نوشت که بیتکوین بالاخره جهان را متحد خواهد کرد. موسسه پیچ بوک هم اعلام کرد که در سال ۲۰۲۱ پول بیشتری نسبت به مجموع تمام سالهای گذشته وارد بازار جهانی ارزهای مجازی شده است.
بنا بر اعلام این موسسه، طی سال جاری صندوقهای سرمایهگذاری ۳۰ میلیارد دلار در بازار جهانی ارزهای مجازی سرمایهگذاری کردند که از مجموع تمام سالهای گذشته بیشتر بوده است.
فقط در آمریکا حجم مبادلات صندوقهای سرمایه گذاری در زمینههای مرتبط با ارزهای مجازی ۴ برابر شده و به ۷.۴ میلیارد دلار رسیده است. برنده این داغ شدن بازار کارگزاری FTX بود که توانسته یک میلیارد دلار از این پول را جذب کرده و ارزش کل بازار خود را به ۱۸ میلیارد دلار برساند.
از طرفی گفته میشود، دولت آمریکا چندین سال است، ارزهای رمزنگاری شده را مصادره و سپس به حراج میگذارد و از این رو ذخایر بزرگی از ارزهای دیجیتال دارد. به گفته کارشناسان با توجه به رشد سریع جرایم سایبری، انتظار میرود خزانه ارزهای دیجیتال دولت آمریکا بیش از این گسترش یابد.
خدمات مارشالهای آمریکا (The US Marshals Service) که از نهادهای انتظامی فدرالی آمریکا و زیرمجموعه وزارت دادگستری این کشور است و آژانس اصلی مسئول حراج داراییهای رمزنگاری دولتی است، تاکنون بیش از ۱۸۵ هزار بیت کوین به ارزش حدود ۸.۶ میلیارد دلار را ضبط و به حراج گذاشته است.
درآمد حاصل از فروش ارزهای دیجیتال معمولا به صندوق جریمه خزانهداری یا صندوق ضبط داراییهای وزارت دادگستری سپرده میشود. پس از اینکه این مبالغ در یکی از این دو صندوق قرار گرفت، رمز ارز فروخته شده را میتوان در ردیفهای مختلف قرار داد. برای مثال، کنگره میتواند این پول را برای پروژههای دیگر استفاده کند.