چونگ در یک کنفرانس خبری تصریح کرد که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه کره جنوبی با تأکید بر پیشرفتهای حاصل شده در زمینه مذاکرات سئول و واشنگتن اعلام کرده است که طرفین «عملاً به توافقی» در خصوص پیشنویس رسیدهاند.
طبق این گزارش، یکی از سخنگویان وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد که ایالات متحده «هیچ نیت خصمانهای» در قبال کره شمالی ندارد و آماده ملاقات «بدون پیششرط» است.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: «ما امیدواریم که کره شمالی به تعامل ما پاسخ مثبت بدهد. ما به رایزنی نزدیک با جمهوری کره، ژاپن و دیگر همپیمانان و شرکای خود درباره بهترین نحوه تعامل ادامه میدهیم».
شبکه بی بی سی ماه گذشته گزارش کرد که «مون جائه این» رئیس جمهور کره جنوبی گفته است که دو کره، آمریکا و چین برای پایان رسمی جنگ کره به توافق اصولی رسیدهاند اما مذاکرات هنوز به دلیل خواستههای کره شمالی آغاز نشده است.
جنگ میان دو کره در تاریخ ۲۵ ژوئن ۱۹۵۰ آغاز شد و تا ۱۹۵۳ ادامه داشت و علیرغم آن که با متارکه تخاصم پایان یافت اما هیچ قرارداد صلح میان طرفهای درگیر به امضا نرسید و این جنگ هرگز به واسطه نبود پیمان صلح، رسماً به پایان نرسیده است.
در ماه سپتامبر، «ری تائه سونگ» معاون وزیر کره شمالی گفت که درخواست کره جنوبی برای اعلام پایان جنگ کره به دلیل «سیاست خصمانه آمریکا» در قبال پیونگ یانگ «نابهنگام» است.
گزارشها حاکی از آن است که پیونگ یانگ بارها به حضور نظامیان آمریکایی در کره جنوبی و برگزاری رزمایشهای مشترک سئول و واشنگتن و تحریمهای ایالات متحده علیه کره شمالی معترض شده است و واشنگتن نیز بارها تأکید کرده است که کره شمالی باید ابتدا و قبل از هرگونه لغو تحریمها، برنامه هستهای خود را متوقف کند.