او نگفت این درگیری چقدر طول خواهد کشید، اما تاکید کرد که شکست اوکراین اجتنابناپذیر نیست.
بلینکن همچنین در این مصاحبه "استقامت فوقالعاده" مردم اوکراین را ستود.
وزیر امور خارجه آمریکا گفت: "اگر قصد مسکو این است که به نوعی تلاش کند دولت را سرنگون کند و رژیم دست نشانده خود را سر کار بیاورد، ۴۵ میلیون اوکراینی در نهایت آن را رد خواهند کرد."
او افزود جنگ آنطور که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه میخواست، پیش نرفته است. مقاومت شدید نیروهای اوکراینی همچنان مانع پیشروی نیروهای روسیه شده است.
در جنوب اوکراین، نیروهای روسی مناطقی را در امتداد سواحل دریای سیاه تصرف کردند و شهر بندری ماریوپل همچنان محاصره شده است. فرماندار میکولائیف گفت نیروهای روسی از این شهر بیرون رانده شدهاند.
نیروهای روسیه شهر خارکیف، دومین شهر بزرگ اوکراین را همچنان محاصره کردهاند.
بلینکن پس از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا با بیبیسی مصاحبه کرد.
او گفت که جامعه بینالمللی متعهد است هر کاری که میتواند برای کمک به اوکراین انجام دهد. "فشار طاقت فرسا" بر روسیه برای پایان دادن به جنگ از جمله اقداماتی است که بلینکن ذکر کرد.
بلینکن در پاسخ به این سوال که آیا بر این باور است که اوکراین میتواند برنده جنگ شود، گفت: "با گذشت زمان، قطعا."
وزیر امور خارجه آمریکا همچنین در این مصاحبه از شدت گرفتن تنشها ابراز نگرانی کرد.
او گفت "تنها چیزی که بدتر از جنگ محدود با اوکراین است، جنگی است که از مرزهای این کشور هم فراتر برود."
رهبران کشورهای غربی احتمال اعلام منطقه پرواز ممنوع را برفراز اوکراین رد کردهاند و میگویند این کار نیازمند فرستادن جتهای ناتو به منطقه و درگیر شدن مستقیم با ارتش روسیه است که میتواند بالقوه جنگ را گسترش دهد.
بلینکن در این مصاحبه هشدار داد که نیروهای روسی از روشهای "بهطور فزایندهای وحشیانه" علیه غیرنظامیان در اوکراین استفاده میکنند.
او گفت: "ما میبینیم که روسیه زیرساختهای حیاتی را هدف قرار میدهد و آب و برق و گرما را از اوکراینیها دریغ میکند و متأسفانه، این کارها بخشی از روش کار روسیه در دوره ریاستجمهوری پوتین بوده است."
وزیر امور خارجه آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا ایالات متحده به دنبال تغییر در کادر رهبری روسیه برای پایان دادن به تهاجم است، گفت "ما به دنبال این نیستیم و در هر صورت این به ما بستگی ندارد. مردم روسیه باید رهبری خود را تعیین کنند."
آنتونی بلینکن در مصاحبه با بیبیسی گفت، اگر مسکو تمایلی به انجام این کار نشان دهد، ایالات متحده وارد دیپلماسی معناداری با روسیه خواهد شد.
او در پاسخ به سوالی درباره چشم انداز حل و فصل دیپلماتیک اوضاع پیرامون اوکراین گفت: "این کاملاً به رئیس جمهور پوتین و روسیه بستگی دارد. اگر آنها نشانه هایی از تمایل به مشارکت در دیپلماسی معنادار را نشان دهند، البته، ما با هم تعامل خواهیم کرد."
بلینکن افزود: "ما به شرکای اوکراینی خود نیز نگاه می کنیم. آنها با روس ها صحبت می کنند، اما این چیزی تولید نمی کند."