آفتابنیوز : آفتاب: رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به نقش و جایگاه حضرت امام(ره) به عنوان مرکز و نقطه ثقل هویت انقلاب اسلامی و اهتمام مستمر ایشان برای حفظ و مراقبت از مرزهای سیاسی و اعتقادی نظام جمهوری اسلامی تاکید کردند: «امام راحل در دوران نهضت اسلامی و پس از پیروزی انقلاب اسلامی با نوشتار و گفتار خود خطوط اساسی و مرزهای نظام جمهوری اسلامی ایران را مشخص کردند و مهمترین مساله رعایت این مرزها و حفظ حریم هویت انقلاب اسلامی است».
به گزارش گروه دریافت خبر آفتاب، حضرت آیتالله خامنهای روز چهارشنبه در دیدار مسؤولان و دستاندرکاران ستاد برگزاری مراسم نوزدهمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، شخصیت کامل و جامعالاطراف امام خمینی(ره) را الگویی الهامبخش و جذاب برای حرکت در مسیر صحیح دانستند و افزودند: «امام بزرگوار در مراحل مختلف انقلاب اسلامی همواره تلاش کردند با حفظ حریم هویت انقلاب اسلامی مانع از کج روی و گمراهی و نفوذ عناصر بیگانه شوند که این روش درس بزرگی برای ماست».
رهبر انقلاب اسلامی با بیان برخی نکات و تاکیدات امام خمینی(ره) در مسائل مختلف به منظور برجسته نگهداشتن مرزهای سیاسی و اعتقادی نظام جمهوری اسلامی خاطرنشان کردند: «امام راحل برای حفظ حریم هویت انقلاب اسلامی حتی استفاده از واژههای عاریتی همچون جمهوری دموکراتیک را منع میکردند و بر نوآوری و واژهسازی در چارچوب نگاه دینی و اعتقادی انقلاب تاکید داشتند».
حضرت آیتالله خامنهای با تاکید بر اینکه "انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) نوآوری بود" افزودند: «این نوآوری همواره در حرکت امام بزرگوار و روشهای ایشان نیز مشهود بود که استفاده از عبارت جمهوری اسلامی به جای جمهوری دموکراتیک و همچنین به کارگیری کلمه ولایت به جای حکومت و سلطنت از جمله این نوآوریها برای مشخص کردن مرزهای نظام جمهوری اسلامی بود».
ایشان در بیان وجه تمایز ولایت با حکومت و سلطنت خاطرنشان کردند: «ولایت، اقتدار همراه با برادری و رفاقت است و انتخاب این واژه در مقابل حکومت و سلطنت بدین معناست که نظام اسلامی معتقد به اقتدار سیاسی براساس اعتقادات دینی است که این نشان از حکمت و اهتمام امام(ره) برای مشخص کردن مرزها با دیگر نظامهای سیاسی است».
رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری توصیه مکرر ایشان به فعالان، جناحها و گروههای سیاسی مبنی بر حفظ مرزهای خود با غیرخودیها و بیگانگان خاطرنشان کردند: «مرزهای سیاسی و اعتقادی همانند مرزهای جغرافیایی است که اگر کمرنگ شوند و یا حساسیتها در قبال آنها کم شود، ممکن است برخی خودیها بدون آنکه متوجه باشند وارد حریم بیگانگان، و یا برخی بیگانگان و غیرخودیها وارد حریم انقلاب اسلامی شوند».
حضرت آیتالله خامنهای در همین خصوص افزودند: «متاسفانه این اتفاق در کشور ما افتاد و براثر غفلتها، در برخی مواقع، اهتمام جدی برای حفاظت از مرزهای فکری، عقیدتی و سیاسی نشد و در نتیجه کسانی که از خانواده انقلاب و عاشق امام بودند به تدریج و بدون آنکه متوجه شوند از مرزها عبور کردند و براثر تنفس در فضای خارج از این مرزها، دچار دگرگونی و تغییر شدند».
ایشان خاطرنشان کردند: «البته از آن طرف هم کسانی ناروا و بدون هیچ مشکلی داخل مرزها شدند، بنابراین همه باید مراقب باشند و همواره برای حفظ و برجسته باقی ماندن مرزهای اعتقادی و محدوده جغرافیایی سیاسی نظام جمهوری اسلامی تلاش کنند».
رهبر انقلاب اسلامی با تاکید براینکه " خطوط اساسی و بیناتی که امام خمینی(ره) در طول ده سال از عمر پربرکت خود پس از پیروزی انقلاب اسلامی، با گفتار و نوشتار مشخص کردند همان مرزها و حریم نظام جمهوری اسلامی است" افزودند: «نظام جمهوری اسلامی نظامی پیش رونده و زاینده در درون خود است و همانند خورشید از درون آن انرژی میجوشد و واضحترین دلیل برای این امر، ناکامی توطئهها و اقدامات دشمنان برای خاموش کردن انقلاب اسلامی در طول سالهای گذشته است».
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به امکانات برتر علمی، انسانی، مالی و تبلیغاتی دشمنان در مقایسه با امکانات انقلاب اسلامی ایران خاطرنشان کردند: «با وجود این نابرابری، هرگاه میدان رقابت و یا چالشی میان نظام اسلامی و قدرتهای بزرگ به وجود آمده، پیروزی و تاثیرگذاری با جمهوری اسلامی ایران بوده و این معادله در سی سال گذشته بارها تکرار شده است».
ایشان تاکید کردند: «این امر نشان دهنده نیروی درونی و ظرفیت بسیار سرشار انقلاب اسلامی است».
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اذعان بیگانگان به قدرت فزاینده نظام اسلامی در منطقه و تاثیرگذاری آن بر افکار عمومی جهان تاکید کردند: «این در شرایطی است که ما از همه ظرفیتهای انقلاب اسلامی استفاده نکردهایم، اگر از همه ظرفیتها استفاده شود، این دریا بسیار سرشارتر است».
حضرت آیتالله خامنهای ایستادگی نظام اسلامی در مقابل قدرتها، و قدرت فزاینده آن با وجود همه توطئهها را اتفاقی معجزهآسا و بینظیر در تاریخ کشور ارزیابی و خاطرنشان کردند: «نمونه بسیار کاملتر این اتفاق فقط در تاریخ اسلام و در دوران ده ساله حکومت پیامبر(ص) رخ داده است که با هیچ دورهای قابل مقایسه نیست».
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت بالای برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، اظهار ارادت و علاقه مردم و حضور آنان در این مراسم را در دنیا مثال زدنی و بیسابقه دانستند و افزودند: «نکته درخور توجه و مهم این مراسم حضور اکثریت جوانانی است که دوران امام(ره) را درک نکردهاند اما به ایشان عشق میورزند و این نشان دهنده جاذبه تمام نشدنی امام خمینی(ره) است که همچنان دلها را به سوی خود میکشاند».
رهبر انقلاب اسلامی همچنین در پایان از دستاندرکاران برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) و دستگاههایی که در این خصوص فعالیت میکنند، تشکر کردند.
در آغاز این دیدار آقای محمدعلی انصاری رییس ستاد برگزاری نوزدهمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) با اشاره به نوآوریهای امام راحل در عرصههای مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و اخلاقی گفت: «دشمنان انقلاب اسلامی نوآوریهای امام(ره) و جذابیت آنها برای مسلمانان و افکار عمومی جهان را برای ادامه سلطه خود خطرناک میدانستند بنابراین با عناوین و به بهانههای مختلف به مقابله با آن پرداختند ولی تاکنون نتوانستهاند مانع از گسترش اندیشهها و افکار امام راحل شوند».
وی همچنین از تمهیدات انجام شده برای برگزاری هرچه با شکوهتر نوزدهمین سالگرد ارتحال امام(ره) گزارشی ارائه کرد.