حجت الاسلام علیرضا سعیدی رئیس کمیسیون فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی و جوانان شورای اسلامی شهر کرج، در جمع اصحاب رسانه، ضمن انتقاد از نحوه تخریب دیوار آشپزخانه یک حسینیه در کرج، گفت: دخیل بودن مدیریت شهری در تخریب و یا ساخت این دیوار هر دو اشتباه است. چه فرد متولی بدون ضابطه و قانون به ساخت اقدام کرده باشد و چه کسی که پس از ساخت و ایجاد حساسیت، بدون تدبیر اقدام به تخریب دیوار کرده، هردو اشتباه است. ما نباید درگیر اشتباهاتی بشویم که تبعات آن متوجه جریان انقلابی شورای شهر باشد.
وی با بیان اینکه آنچه امروز در بین رسانهها دست به دست می شود، تخریب حسینیه ذکر شده است؛ نه دیوار آشپزخانه، متذکر شد: چه ضرورتی دارد که در روز تعطیل، بدون مکاتبه قبلی و بدون در نظر گرفتن جوانب مختلف، به تخریب دیوار آشپزخانه حسینیه اقدام و برای شورا هزینه درست شود؟ اقدامات اینچنینی باید با یک ظرافتی انجام شود که موجب سوء استفاده دیگران نشود.
وی افزود: بی تدبیری در تخریب دیوار آشپزخانه حسینیه موجب شده موضوع اینگونه مطرح شود که افرادی که خودشان بانی ساخت و ساز این دیوار بودند و از امکانات این حسینیه و آشپزخانه برای جمع آوری رأی استفاده کردهاند، حالا با یک نمایش پوپولیستی رای تخریب صادر کردهاند. این رفتار عاقلانه نیست.
سعیدی گفت: طبق بررسیهای انجام شده، کسانی که در این حسینیه زحمت میکشند از فرزندان شاهد هستند و بدن هیچ نفعی به صورت عام المنفعه به جامعه ارائه خدمت میکنند. در این حسینیه بسته معیشتی توزیع و برای افراد مستمند غذا تهیه میشود. ما میتوانیم چنین مجموعههای فرهنگی را توسعه بدهیم و منتشان را بکشیم که حضورشان در این پارک موجب کاهش آسیبهای اجتماعی و ناامنی شده است. شورا میتواند پیش دستی کند که فعالیت مجاز در آن حسینیه اتفاق بیفتد.
وی یادآور شد: در شورای ششم بارها بحث کردیم که مراکز رها شده در پارکها، برای انجام اقدامات فرهنگی به دست بچههای انقلابی، فرهنگی و مذهبی داده شود. اتفاقی که افتاده را باید درست کنیم.
وی همچنین با ابراز نارضایتی از اقدامات سازمان فرهنگی شهرداری کرج در ماه مبارک رمضان، بیان کرد: با توجه به ایام ماه رمضان، سازمان ما باید فعال تر وارد عرصه شود. در این دوره شورای انقلابی که اعضا عرق به نظام و انقلاب دارند، باید برای ایجاد فرهنگ اعتقادی در جامعه فعالیتهای جدی تری صورت بگیرد.
عضو شورای اسلامی شهر کرج تاکید کرد: انتظار بیشتری میرود که فضای عمومی جامعه را به سمت مباحث اعتقادی هدایت کنیم. تلاوت در مساجد که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است و هماهنگی با دستگاهها برای برپایی مسابقات و برنامه.های مختلف ویژه ماه رمضان باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه جشن رمضان باید با شاخصههای فرهنگی و مذهبی منطبق باشد، ادامه داد: جشن رمضانهایی که این روزها برگزار میشود، هیچ ربطی به عبادت و بندگی ندارد؛ برخی از این جشنها تبلیغاتی و بیشتر به جُنگ شادی شبیه است. اجرای طنز و فکاهی و موسیقی با فضای ماه رمضان منافات دارد. در حالیکه جشن رمضان شاخصههای خود را دارد و باید جوانان و نوجوانان را به سمت روزه داری تشویق کند.