کد خبر: ۷۶۶۵۷۵
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۲
تبلیغات

همه‌چیز درباره دریافت درگاه پرداخت اینترنتی

درگاه پرداخت؛ سیستمی است که امکان تراکنش‌های مالی در بستر اینترنت را فراهم می‌کند. به این معنی که مشتریان شما می‌توانند بدون مراجعه حضوری به بانک یا نرم افزار‌های بانکی، اقدام به پرداخت آنلاین مبلغ اعلام شده به حساب شما کنند.
همه‌چیز درباره دریافت درگاه پرداخت اینترنتی
آفتاب‌‌نیوز :

اکنون وب‌سایت‌های سفارشی و فروشگاهی و حتی فروشگاه‌های فعال در شبکه‌های اجتماعی، همگی برای دریافت وجه از مشتریان‌شان از روش پرداخت اینترنتی به کمک درگاه پرداخت استفاده می‌کنند. اما دریافت درگاه پرداخت اینترنتی برای کسب و کار‌ها و اشخاص به چه صورتی است؟ این روش پرداخت چه سازکار و جذابیت‌هایی برای صاحبان کسب و کار‌ها و ایضاً مشتریان‌شان دارد؟ در ادامه به بررسی جزییات بیش‌تری در این‌باره خواهیم پرداخت.

درگاه پرداخت اینترنتی چیست و چه کاربرد‌هایی دارد؟

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، درگاه پرداخت؛ سیستمی است که امکان تراکنش‌های مالی در بستر اینترنت را فراهم می‌کند. به این معنی که مشتریان شما می‌توانند بدون مراجعه حضوری به بانک یا نرم افزار‌های بانکی، اقدام به پرداخت آنلاین مبلغ اعلام شده به حساب شما کنند.

درگاه پرداخت در واقع یک سرویس مالی آنلاین است که به کاربران این امکان را می‌دهد به کمک کارت اعتباری عضو شتاب خودشان، در کوتاه‌ترین زمان ممکن، تراکنشی امن و ساده را انجام بدهند. اکنون درگاه پرداخت اینترنتی، دارای کاربرد‌های متنوعی است. برای نمونه مرسوم‌ترین نوع کاربرد درگاه پرداخت در وب‌سایت‌های فروشگاهی می‌باشد. این نوع وب‌سایت‌ها گزینه‌ی پرداخت اینترنتی را در آخرین مرحله‌ی خرید برای مشتریان‌شان فعال کرده و کاربر را به صفحه‌ی پرداخت هدایت می‌کنند. سپس در آن‌جا کاربران با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری خودشان، شامل شماره‌ی کارت، کد اعتبارسنجی یا همان cvv۲، تاریخ انقضاء کارت و در نهایت رمز پویا، فرآیند خرید خود را تکمیل می‌کنند.

علاوه‌بر این‌ها سامانه‌های ارائه‌ی خدمات نیز از درگاه پرداخت استفاده می‌کنند و کاربران برای انجام کار‌هایی مانند پرداخت انواع قبوض و ... از این روش بهره می‌برند.

همچنین فروشگاه‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند، از درگاه پرداخت بدون سایت یا همان لینک پرداخت بهره می‌برند. در نهایت افراد حقیقی نیز می‌توانند برای انجام مراودات مالی خود، از درگاه پرداخت استفاده کنند؛ برای نمونه فریلنسر‌ها از این روش برای دریافت حق‌الزحمه‌های خود از کارفرما‌های گوناگون بهره می‌برند.

انواع درگاه پرداخت

به طور کلی درگاه پرداخت اینترنتی دارای دو نوع مستقیم و واسط می‌باشد. هر یک از انواع درگاه پرداخت مستقیم و واسط ویژگی‌های منحصربفردی دارد که در ادامه به صورت جداگانه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

همه‌چیز درباره دریافت درگاه پرداخت اینترنتی

درگاه پرداخت مستقیم

درگاه پرداخت مستقیم، سرویس مالی آنلاینی است که توسط شرکت‌های PSP به متقاضیان ارائه می‌شود. این شرکت‌ها مستقیماً زیرمجموعه‌ی بانک‌های کشور به‌شمار می‌روند، بنابراین می‌توانند بدون واسطه، درگاه آنلاین در اختیار مشتریان قرار بدهند. روند دریافت درگاه پرداخت مستقیم اصولاً دارای شرایط و مراحلی است که در اغلب موارد برند‌های بزرگو کسب و کار‌های شناخته شده، رغبت استفاده از آن را دارند. در ادامه به مدارک و شرایط مورد نیاز در روند دریافت درگاه پرداخت مستقیم خواهیم پرداخت.

شرایط و مدارک لازم دریافت درگاه پرداخت مستقیم

• برخورداری از وب‌سایت رسمی و فعال به منظور فروش خدمات یا کالا
• گرفتن نشان نماد اعتماد الکترونیک
• برخورداری از حساب بانکی نزد یکی از شعب بانک‌های عضو شبکه‌ی شتاب
• برخورداری از مدارک هویتی مورد نظر برای متقاضیان حقیقی و حقوقی
• برخورداری از مجوز‌های شغلی معتبر حقوقی و حقیقی (پروانه‌ی کسب) مرتبط با فعالیت مورد نظر در اینترنت
• رعایت قوانین عمومی کشور و قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران
• نداشتن منع فعالیت ازنظر نظام بانکی کشور
• تطابق و ارتباط میان زمینه‌ی فعالیت وب‌سایت و شرح فعالیت‌های ذکر شده در مجوز‌های شغلی
• تکمیل فرم آنلاین ثبت‌نام خدمات پرداخت اینترنتی
• کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه‌ی مدیران و مسئولین صاحب‌امتیاز شرکت
• کپی برابر اصل روزنامه رسمی (دارای شناسه ملی) و آگهی آخرین تغییرات و یا پروانه‌ی کسب یا جواز کار
• آگهی تأسیس شرکت
• شماره‌ی اقتصادی اخذ شده از سازمان امور مالیاتی

معرفی چند شرکت PSP

همان‌طور که گفته شد، شرکت‌های PSP شرکت‌های ارائه دهنده‌ی درگاه پرداخت مستقیم هستند. این شرکت‌ها زیرمجموعه‌ی بانک‌های کشور به حساب می‌آیند و مستقیماً با بانک مورد نظر برای ارائه‌ی خدمات در ارتباط هستند. اکنون ۱۲ شرکت PSP معتبر در کشور وجود دارد که می‌توانید اسامی آن‌ها را در سایت شاپرک مشاهده کنید. در ادامه برخی از شرکت‌های PSP معتبر را اجمالاً معرفی خواهیم کرد.

درگاه پرداخت پاسارگاد

شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد، از جمله شرکت‌های گروه مالی پاسارگاد است که با اهداف فعالیت در حوزه‌ی خدمات پرداخت الکترونیک از سال ۱۳۸۴آغاز به کار کرده است. این شرکت اکنون در گروه هلدینگ فناپ فعالیت می‌کند و موفق شده است با رعایت استاندارد‌های بین المللی خدمات پرداخت الکترونیک، بستر‌سازی برای ارائه‌ی خدمات پرداخت الکترونیک را با استفاده از ابزار‌های نوین این صنعت، مهیا نماید.

آسان‌پرداخت پرشین

شرکت آسان پرداخت پرشین نیز به منظور فعالیت در حوزه‌ی پرداخت الکترونیکی، در اردیبهشت سال ۱۳۸۸ تأسیس شده است. این شرکت در جهت گسترش و تسهیل خدمات پرداخت الکترونیک فعالیت می‌کند و اجزای مختلف سیستم خود را بر پایه‌ی «مقررات ناظر بر ارائه‌دهندگان خدمات پرداخت» بنا نهاده است. شرکت آسان‌پرداخت پرشین اکنون در میان کاربران تحت عنوان تجاری آپ شناخته می‌شود و بیش سهم پرداخت اینترنتی را ازآن خود کرده است.

درگاه پرداخت واسط

در کنار درگاه پرداخت مستقیم، نوع دیگری از درگاه پرداخت اینترنتی، با عنوان درگاه پرداخت واسط وجود دارد. در واقع از آن‌جا که مراحل دریافت درگاه مستقیم، تا حد زیادی طولانی و پیچیده است و اخذ مجوز‌های لازم آن، برای بسیاری از کسب و کار‌های کوچک و استارت‌آپ‌ها ممکن نیست، شرکت‌های پرداخت‌یار به وجود آمدند تا به عنوان واسطه‌ای میان متقاضیان دریافت درگاه پرداخت و شرکت‌های PSP با شرایطی به مراتب آسان‌تر، به صاحبان این نوع کسب و کار‌ها خدمات پرداخت الکترونیکی ارائه کنند و از این طریق شبکه‌ی پرداخت اینترنتی کشور را گسترده‌تر نمایند. با این وصف درگاه پرداخت واسط علاوه‌بر این‌که شرایط دریافت ساده‌تری دارد، دارای ویژگی‌های منحصربفردی نیز می‌باشد که در ادامه به برخی از مهم‌ترین آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

نحوه‌ی دریافت درگاه پرداخت واسط

همان‌طور که اشاره‌ای گذرا به این موضوع داشتیم، از جمله عواملی که درگاه پرداخت واسط در میان کسب و کار‌های مختلف به ویژه کسب و کار‌های نوپا محبوبیت بیش‌تری دارد، روند کوتاه و ساده‌ی دریافت درگاه پرداخت اینترنتی واسط در قیاس با درگاه مستقیم است. در حقیقت درگاه واسط را در طول ۲۴ ساعت دریافت خواهید کرد. همچنین در بسیاری موارد در روند دریافت درگاه واسط نیازی به ارائه‌ی نماد اعتماد الکترونیکی یا همان اینماد و حتی کد مالیاتی وجود نخواهد داشت؛ بنابراین کسب و کار‌های نوپایی که هنوز این مجوز‌های مذکور را ندارند نیز به سادگی می‌توانند طی ۲۴ ساعت درگاه واسط دریافت کنند. در ادامه مراحل ساده‌ی دریافت درگاه واسط رایان پی را شرح خواهیم داد:

مراجعه به سایت یکی از شرکت‌های پرداخت‌یار
تکمیل فرم ثبت‌نام و درخواست درگاه پرداخت
ارائه‌ی مدارک شناسایی خواسته شده
عبور از مرحله‌ی احراز هویت

پس از این‌که کارشناسان شرکت مورد نظر، تاییدیه‌ی مرحله‌ی احراز هویت را صادر کردند، درگاه پرداخت به متقاضی واگذار خواهد شد. توجه کنید که برای نصب درگاه پرداخت واسط بر روی وب‌سایت تجاری و فروشگاهی، نیاز به دانش خاصی وجود ندارد و فرآیند نصب از طریق الگو‌های از پیش آماده به سادگی انجام پذیر خواهد بود.

معرفی چند شرکت پرداخت‌یار

اکنون در این بخش برخی از معتبرترین شرکت‌های پرداخت‌یار را که در حوزه‌ی خدمات پرداخت الکترونیکی فعالیت دارند، معرفی خواهیم نمود.

رایان پی

شرکت رایان پی نیز از دیگر پرداخت‌یار‌ها معتبر است. این شرکت با ارائه‌ی خدمات پرداخت اینترنتی و سیستم وفاداری مشتری، بستری مناسب را جهت تعامل هرچه بهتر و راحت‌تر کسب و کار‌ها با مشتریان‌شان فراهم آورده است. همچنین به کمک تجربه و توانایی سال‌ها مدیدیت تراکنش‌های شرکت‌های بزرگی مثل ایرانسل، همراه اول، بانک ملت، به پرداخت، بانک پارسیان، آپ، رایتل، جیرینگ و ده‌ها شرکت پر تراکنش، اکنونبه عنوان یکی از مطمئن‌ترین درگاه‌های پرداخت واسط در بازار تجارت الکترونیک ایران شناخته می‌شود.

زرین‌پال

یکی از استارت‌آپ‌های معتبر حوزه‌ی پرداخت، زرین‌پال نام دارد و در فروردین ۱۳۸۹ آغاز به کار نموده است. این فین‌تک ایرانی با استقبال خوب مشتریان و فروشندگان قرار گرفته و به کمک ایده‌های خلاقانه با سرعت زیادی به رشد و توسعه رسیده است. اکنون زرین‌پال به یک شرکت پیشرو و معتبر در زمینه‌ی ارائه‌ی راه‌کار‌ها و خدمات پرداخت آنلاین تبدیل شده است.

آیدی پی

آیدی پی نیز یکی از فین‌تک‌های ارائه دهنده‌ی درگاه پرداخت شخصی و کارت خوان مجازی است. در واقع خدمات آنلاین آیدی پی، بهترین و ساده‌ترین راه برای دریافت وجه است که شرکت‌ها، نمایندگی‌های بیمه، صندوق‌های وام خانگی، مدیران ساختمان‌ها، کترینگ‌ها، فروشندگان کالا و خدمات می‌توانند از آن بهره ببرند.

برگرفته از: همه چیز درباره دریافت درگاه پرداخت اینترنتی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین