آفتاب: مجلس شورای اسلامی در ماده 97 قانون برنامه چهارم توسعه به صراحت دولت را مکلف کرده است که طرح کنترل کاهش آسیبهای اجتماعی را برنامهریزی و به تصویب برساند و طرح اورژانس اجتماعی در واقع ثمره برنامهریزی آسیبهای اجتماعی میباشد.
به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی آفتاب دکتر امیدوار رضایی در افتتاحیه اورژانس اجتماعی اظهار داشت: «این طرح نقطه مشترک تمام ارگانهایی است که درگیر مسائل اجتماعی هستند و باید خود را درگیر این کنترل آسیبهای اجتماعی بکنند».
این نماینده مجلس گفت: «برنامههای توسعهای رشد و پیشرفت و ورود بیرویه تکنولوژی بدون کارشناسی آسیبهای اجتماعی را ایجاد میکنند».
وی در ادامه افزود: «ما میتوانیم عامل اصلی آسیبهای اجتماعی را شناسایی کنیم و به کنترل درآوریم و اگر نتوانستیم آسیب اجتماعی را از جامعه حذف کنیم با پیشگیری و همکاری دستگاههای مجریه ، مقننه و قضائیه این مشکلات اجتماعی را به حداقل برسانیم».
نماینده مسجد سلیمان در ادامه با اشاره به پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اظهار داشت: «مطرح کردن بحث عدالت و چترهای حمایتی همراه با توسعه از کارهای جدی باید باشد و اورژانس اجتماعی میتواند یکی از این طرحها باشد».
وی در تشریح ماده 97 برنامه توسعه چهارم اظهار کرد: «ماده 97 مربوط به آسیبهای اجتماعی است که تحت عنوان برنامههای حمایتی مجلس از بودجههای سنواتی دو سه ساله و بحث هدفمند کردن یارانهها وسوق دادن این برنامهها به سمت آسیبهای اجتماعی تشکیل می شود».
نماینده مجلس هشتم ابراز امیدواری کرد: «این مباحث شروع کننده مباحثی باشد که قبلاً کتمان میکردیم و با شفافسازی و شناخت واقعیتها به درمان درست این پدیده پرداخته و همیشه قبل از درمان به فکر پیشگیری باشیم».
وی افزود: «اورژانس اجتماعی به مجلس، قوه قضائیه و دولت کمک خواهد کرد که عوامل آسیبهای اجتماعی در همین درمانگاهها، تیمهای سیار و ثابت شناسایی و ارائه شود و قبل از هر اتفاقی با کار کارشناسی ازهر آسیب اجتماعی جلوگیری شود».