محمد مهدی اسماعیلی روز پنجشنبه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی مطبوعات دینی در تالار فرهنگ و هنر قم اظهار داشت: از ابتدای شکل گیری دولت تا امروز به صدها نشریه و پایگاه خبری مجوز فعالیت داده ایم و سعی خود را بر این موضوع متمرکز کرده ایم که از حیات مطبوعات و خبرگزاریها حمایت کنیم.
وی ابراز داشت: در موضوع مطبوعات و نشریات مکتوب در حوزه جدیدی در بحث فناوریهای نوین هستیم که مطبوعات در معرض کم فروغی قرار گرفته باشد. امروز هر چه جلوتر میرویم از زمان تولید و انتشار خبر فاصله کمتر شده و بخش مهمی از اطلاع رسانی در فضای نوین اتفاق میافتد و این مساله به معنای کنار گذاشتن رسانههای مکتوب نیست.امروز به همزیستی تعریف شدهای بین رسانه مکتوب و الکترونیک میرسیم و بنای ما در دولت حمایت از هر دو بخش است.در دهههای ۷۰ و ۸۰ برخی روزنامهها تا ۶۰۰ هزار نسخه شمارگان داشتند، اما امروز شمارگان آنها به شدت پایین آمده است، اما بنای ما حمایت از این موضوع است و در عین حال در دنیا هم وضعیت به همین منوال است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در موضوع حمایت از رسانههای مکتوب با فشار جدی برای تامین ارز مواجه شدیم که با دستور رئیس جمهوری، کاغذ با قیمت بسیار مناسب به کشور وارد میشود و میتوانیم بخش مهمی از نیاز رسانههای مکتوب را تامین کنیم. از همه رسانهها میخواهیم برای منافع ملی دلسوز عمل کنند و اصول مشترک برای منافع ملی هم راستا باشد.جمهوری اسلامی که همه قاعدههای مرسوم در نظام بین المللی زر و زور را کنار زده و با نظام توحیدی کار میکند در داخل کشور هم باید جبهه رسانهای هم راستا و هم افزا حرکت کند.
وی اظهار داشت: دشمن دوست دارد از ایران سیاه نمایی، و نا امیدی را القا کند و دروغ میگوید تا ایران را جامعهای نا امید و بحران زده نمایش دهد.
اسماعیلی با اشاره به انتشار نتیجه یک افکار سنجی در روزهای قبل در جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: مجموعه جهاد دانشگاهی مجموع نگرشهای مردم نسبت به زندگی شخصی خانوادگی و اجتماعی را مورد تحقیق قرار داد و مشخص شد شادکامی مردم نزدیک به ۷۰ درصد است که بعد از این تحقیق، یک عده در رسانههای اجتماعی افتادند که دولت دروغ میگوید. رسانههای معاند اصرار دارند بگویند زندگی مردم در سیاهی و بحران است و مردم در تعلقات دینی دچار ضعف شده اند این در حالیست که ۹۰ درصد مردم تعلقات دینی دارند و ۷۶ درصد در آیینهای مذهبی شرکت میکنند. دشمن فضایی را حاکم میکند که ما از جامعه و نظام نا امید شویم و القای نا امیدی مهمترین وظیفه رسانههای معاند و مزدوران داخلی است.
اسماعیلی در پایان برگزاری نخستین جشنواره مطبوعات دینی را منشا گسترش در حوزه فعالیت رسانههای دینی دانست.
این جشنواره در سه بخش برگزار شد که نخستین بخش با عنوان بخش حرفهای در موضوعهایی از جمله تیتر، مصاحبه و گزارش خبری بود.
بخش دوم جشنواره بخش موضوعی نام داشت که در موضوعهایی همچون عفاف و حجاب، ایثار و شهادت و مسجد رکن محله محوری ترتیب یافت.
بخش سوم جشنواره ویژه رسانههای حوزه دین بود، در این بخش به انتخاب هیات داوران از تعدادی از قدیمیترین و فعالترین مطبوعات حوزه دین که اثرگذاری بالایی دارند تقدیر شد.
نزدیک به ۸۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و صاحبان آثار برتر با اهدای لوح تقدیر و جوایز ارزنده تقدیر شدند.
نخستین جشنواره ملی مطبوعات دینی، شهریورماه سال گذشته اعلام فراخوان شد که علاقهمندان برای ارسال آثار خود تا ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۰ فرصت داشتند.
در ضمن یارانمم قطع کردن روانیتر شدم
از بیکاری بنزین میزنم نون و پنیر برمیدارم میزنم تو جاده شمال صبح میرم گشنه و تشنه برمیگردم بوی کباب و هتلهای خوب و و...فقط حس میکنم
تلویزیونم برگشته به سالهای دور از خانه و دیگه نیازی به تلویزیون رنگی نیست
بخوام بنویسم زیاده وقتتون میگیره
ممنونیم از شما مسولین که واقعا مدیریت تیمی زندگی برای همه را رعایت میکنید