آفتابنیوز : آفتاب: آیت الله جنتی گفت: «مقاومتهای ملت ایران در حفظ پایگاه اسلامی خود در برابر تحریمها و محدودیتهای به وجود آمده برای کشور باید همچنان ادامه یابد و این امر را همواره در نظر داشت که مسائل سیاسی یک طرف قضیه و آخرت، بهشت و جهنم در سوی دیگر این قضایا وجود دارد».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، آیتالله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به اعدام برخی از اشرار افزود: «باید ریشه فساد کنده شود و معنی ندارد در جمهوری اسلامی یک نفر چندین نفر را بکشد، افراد زیادی را به مواد مخدر مبتلا و خانوادههای آنها را متلاشی کند و نوامیس مردم را مورد تعرض قرار دهد و به راحتی در خیابان راه برود».
وی تاکید کرد: «برخورد با اراذل و اوباش باید 10، 20 سال پیش از این انجام میشد تا امروز شاهد حضور عربدهکشان در جامعه نباشیم، ولی اکنون نیز دیر نشده و اینکه از اکنون به بعد چنین کاری انجام شود خود امری پسندیده است. از افرادی که این کار را انجام دادهاند اعم از قوه قضائیه، اطلاعات و نیروی انتظامی تشکر میکنم و اُف بر کسانی که نمی فهمند مردم از دست اوباش چه می کشند و در خارج نشستهاند و از بیرون جایزه میگیرند و اعدام اشرار را محکوم میکنند».
وی افزود: «کسانی که مجازات افراد شرور را محکوم میکنند، نمیفهمند که مردم از دست اوباش چه میکشند و برای درک مساله باید در جایگاه زخم خوردگان از عناصر فاسد قرار گیرند».
دبیر شورای نگهبان با اشاره به فرا رسیدن ماههای شعبان و رمضان و پشت سر گذاشتن ماه رجب اظهار داشت: «این ماهها زمان مناسبی برای خودسازی انسان است و از بهترین عبادات، تفکر است و باید بیاندیشیم که چرا به جایگاهی رسیدهایم که هنوز تا وضع مطلوب فاصله دارد و اگر میبینیم که در برخی مسائل به جایی نمیرسیم در یک کلمه باید گفت که تقوا نداریم».
وی از عدم توجه به تقوای مورد نظر قرآن مجید به عنوان مهمترین دلیل بروز وضع وجود یاد کرد و افزود: «بیتقوایی سبب میشود انسان از صفات متقین که در کلام نورانی امام علی (ع)، ذکر شده است، دور شود و باید برای رسیدن به درجه اهل تقوا، باید دستورات مربوط به «اخلاق اجتماعی» را رعایت کنیم».
جنتی مسئله اخلاقیات اجتماعی را یکی از مصادیق مهم ذکر شده در قرآن به خصوص در سوره حجرات عنوان کرد و ادامه داد: «در این خصوص 6 دستور در سوره حجرات برای اجرای هر چه بهتر اخلاقیات اجتماعی و اسلامی ذکر شده است که عمل به آنان در ساختن جامعه اخلاقی و اسلامی کمک شایانی به ما خواهد کرد».
خطیب نماز جمعه تهران گفت: «در دین اسلام بر پرهیز از غیبت و بدگویی سفارش فراوان شده اما از این مساله مهم غفلت می کنیم و به همین علت گرفتار آثار بد این گناه در عرصههای اجتماعی و سیاسی و معنوی و نفسانی شده ایم که باید برای برون رفت از این وضعیت، به خود آمده و حیثیت یکدیگر را حفظ کنیم».
جنتی «سیاهی دلها، اشاعه فحشا، لکه دار شدن کرامت انسانی و بر هم خوردن وحدت جامعه» را آثار شوم گناه غیبت و بدگویی دانست و ادامه داد: «مردم هنگامی زندگی سالم و مطلوب خواهند داشت که بر اساس اخلاق اسلامی زندگی کنند».
وی تاکید کرد که برخی کارهای بد و ناپسند نباید گفته شود و از سویی هم چرا عده ای کارهای خوب انجام شده را مورد اشاره قرار نمی دهند اگر این امر دربین مردم شایع شود آنگاه حیثیت افراد مخدوش خواهد شد و از نظر سیاسی نیز وحدت جامعه به هم خواهد خورد.
جنتی با بیان اینکه در حال حاضر مشکلات زیادی در جامعه داریم خاطر نشان کرد: «برای ایستادگی در برابر مشکلات باید از انجام کارهای مغایر با دستورات اخلاقی و اسلامی پرهیز نمود و در درجه دوم با عنایت به بیانات رهبر معظم انقلاب در برابر مشکلات صبر کرد».
وی در پایان تصریح کرد:مقاومتهای ملت ایران در حفظ پایگاه اسلامی خود در برابر تحریمها و محدودیتهای به وجود آمده برای کشور باید همچنان ادامه یابد و این امر را همواره در نظر داشت که مسائل سیاسی یک طرف قضیه و آخرت ، بهشت و جهنم در سوی دیگر این قضایا وجود دارد.
« ما توي نقاشي هايمان هم تنها سوار نمي شويم.»
ما « مونوريل» و « مترو» و « قطار پرنده» نمي خواهيم. ما در ازاي همين جاده هاي خاكي هم كه داريم چندين برابر براي دولت عرق ريخته ايم. ما فقط كمي كاغذ مي خواهيم براي نقاشي !
زیاده خواهی ما را ببخشید!! نکند صداي چرخ دوچرخه هاي نقاشي كودكان ما، خواب قطارهاي شما را آشفته است ؟ !
ببخشيد اگر ما زياده خواهيم! بخشيد اگر ما درد مي كشيم ! ببخشيد اگر هوايمان سرد است ! پاي قلممان را قلم كرديد ! با اين قلم شكسته و اين كاغذ وصله اي نيامده ايم از « فيلترينگ اينترنت» و « دردهاي با كلاس» و « مبارزه با بد حجابي » بنويسيم. غَم نان اگر بگذارد ، تلويزيون هايمان را هم روشن مي كنيم. آنوقت شايد دغدغه هاي لوكس رفاه زده ها و دردهاي فانتزي شما را هم ببينيم.
ما را چه به اين تفنن ها؟ ! نه مجوز كنسرتمان با مشكل مواجه شده و نه لباس هايمان جيغ مي كشد ! ما را چه به عاشق شدن ؟ !
« دوم خرداد » باشد يا « سوم تير» ، ارديبهشت گذشته است
خدا مي داند ما هم روي نقشه ي ايران زندگي مي كنيم ! اين پايتخت مسموم همه چيز را متعلق به خودش مي داند. آنقدر هواي تهران را دود گرفته كه ما و امثال ما را نمي بينيد !
اين دود ندانم كاري ها و تنها خوري هاست.
ديديم كه عدالتتان هم عادلانه نبود. عدالتتان فقط دهان پر كن بود، پر طمطراق و درون تهي! كاش آن روز بعد از برگزاري جشنواره ي برف و يخ ( كوهرنگ) دور بين هايتان كودكان بومي آن منطقه را هم مي ديد.
در روزهايي كه گله گله، آدم هاي كادوپيچي شده ي لوكس از استان هاي ديگر براي شركت در جشنواره و اسكي و از اين جور تفنن ها به پايخت برف ايران مي آمدند.
كنار روستا نشين هاي آن حوالي كه از برف، تنها سوز استخوان شكنش را به ارث مي برند.
كنار روستا نشين ها و عشايري كه « زنده رود» و « كارون» از اشك هاي كودكانشان سر چشمه مي گيرد. و به قيمت ويراني آنها استانهاي ديگر را آباد مي كند. حالا آسفالت نشين هاي اطراف آمده اند تا روي آدم برفي هاي بچه هايشان اسكي كنند. روي آرزوهايشان اسكي كنند.