حجت الاسلام والمسلمین خاتمی در این دیدار یادآور شد: آشنایی من با جناب آقای دکتر سید عباس پاکنژاد، مربوط به بعد از انقلاب بود. قبل از انقلاب هم ایشان با مرحوم پدرم، آیت الله سید روح الله خاتمی در ارتباط بودند و رفت و آمد داشتند. همچنین مرحوم دکتر سید رضا پاکنژاد را نیز میشناختیم و آشنا بودیم. زمانی که من در مرکز اسلامی هامبورگ آلمان بودم، با محمد آقای پاکنژاد که در آنجا مقیم بودند آشنا شدیم که انسان بسیار شریفی بودند.
خاتمی در ادامه گفت: من نمیدانم برای آقای حاج سید ابوالقاسم پاکنژاد و همسرشان، شهادت دو پسرشان در یک روز (فاجعه هفتم تیر)، سختتر بود یا دوری از آقای دکتر سید عباس دیگر فرزندشان که در اسارت بودند. مهم این است که این پدر و مادر، حتی یک دفعه گله یا اظهار ناراحتی نکردند؛ آنها در نهایت صبر، همیشه خدا را شکر میکردند و این روحیه بالا و حالت عجیب و غریب را داشتند.
وی با بیان اینکه همسر آقای سید عباس پاکنژاد (خانم رضیه رسولیان) هم در دوران اسارت آقای دکتر، بسیار مثبت و با ظرفیت رفتار میکردند، گفت: وقتی آقای دکتر در اسارت بودند، همسرشان اینجا نقش بسیار ممتازی برای زنده نگه داشتن یاد اسرای جنگ و رفع مشکلات خانوادههای اسیران داشتند؛ به خصوص دلداری دادن و روحیه دادن به کسانی که این بارِ سنگین روی دوش آنها بود، تا این دوران سخت را تحمل کنند. خانم رسولیان از شخصیتهایی است که من همیشه برای ایشان احترام قائل بودم و در آن دوران وقتی این ظرفیت را در ایشان دیدم، ارادتم به ایشان بیشتر شد.
سید عباس پاکنژاد (پزشک) حدود ده سال را در اسارت رژیم بعث عراق به سر برد و در چند دوره نیز نمایندگی یزد و صدوق در مجلس شورای اسلامی را بر عهده داشت.
وی برادر شهید سید رضا پاک نژاد از شهدای انفجار هفتم تیر است.