کد خبر: ۷۹۲۰۳
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۸۷ - ۱۴:۳۸
محسن رضایی تاکید کرد:

در شاخص‌های اقتصادی عقب هستیم

بسیاری از مسائل انتخابات آینده به عملکرد اصلاح‌طلبان واسته است
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دبیرمجمع تشخیص مصحلت نظام، ایران 1404 را خانه‌ای در بهشت خواند و گفت: «در غیر این صورت ایران به کانونی میان خاورمیانه، خلیج فارس، قفقاز، آسیای میانه و پاکستان و افغانستان تبدیل می‌شود».

به گزارش سرویس اقتصادی آفتاب، به نقل از ایسنا، محسن رضایی در اولین همایش منطقه‌ای سند چشم‌انداز که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان برگزار شد اظهار کرد: «در نخستین گام تحولی که ملت ایران برداشت بهره‌های زیادی از انقلاب اسلامی برد و در حال حاضر گام دوم انقلاب شروع شده است. به طوری که در سال 84 سه اقدام اساسی در ایران با شروع سند چشم‌انداز، برنامه چهارم توسعه به عنوان اولین خیز سند چشم‌انداز و ابلاغ سیاست‌های اصل 44 صورت گرفت که این سه چارچوب‌های مهمی را برای تحول جدی و اساسی به عنوان مکمل تحولات گذشته آغاز کرده است».

وی افزود: «جامعه زمانی تحول پیدا می‌کند که ملت آن را باور داشته باشند و تنها مقام معظم رهبری سکان دار این تحول نبوده و تمامی قشر فرهیخته در آن دخیل هستند».

وی گفت: «سابقه‌ تاریخی ایران نشان داده که هر بار چشم‌اندازی برای حرکت وجود نداشته یا ناقص تدوین شده به ناکامی انجامیده است زیرا ضرورت افق و جهت‌دهی واحد در فعالیت‌های جامعه به انسجام و یکپارچگی و پرهیز از تعارض می‌انجامد و ملت بدون چشم‌انداز ملتی بدون آینده است».

دبیرمجمع تشخیص مصحلت نظام دستیابی به آزادی و دموکراسی، تاسیس نظام جمهوری اسلامی، استقلال و تشکیل دولت ملی پس از 300 سال، شکل گیری ملت، تبدیل ایران به قدرت اول سیاسی ـ دفاعی و امنیتی منطقه و یکی از 10 کشور اول جهان از دستاوردهای چشم‌انداز 22 بهمن بوده است به طوری که امروز ایران در بعد سیاسی ـ دفاعی و امنیتی میان کشورهای ترکیه، عربستان، پاکستان و رژیم اشتغال‌گر صهیونیست اول بوده ونفوذ گسترده‌ای در کشورهای لبنان، عراق و سوریه نسبت به سایر کشورهای منطقه دارد. این در حالی است که اسرائیل تنها در بعد سیستم‌های هوایی و موشک‌های هوا به زمین از برتری برخوردار است.

وی با انتقاد از وجود شکاف در بعد اقتصادی و فناوری ایران اظهار کرد: «شاخص‌های اقتصادی نشان می‌دهد در حال حاضر در بخش درآمد سرانه مقام ششم منطقه، در تورم و بیکاری مقام اول و در شاخص توسعه‌ انسانی و رشد اقتصادی مقام پنجم را داریم در حالی که جایگاه ایران در این پنج شاخص باید به ترتیب سوم، آخر و اول باشد».

وی افزود: «با ادامه این روند روز به روز انتظار نسل‌ها از واقعیت‌ها بیشتر و نارضایتی‌ها گسترش می‌یابد سایر ملت‌ها از ما پیش افتاده و با چالش‌های روبه رشدی مواجه می‌شویم بدین ترتیب نیاز است که به سوی تحولی برای شتاب بخشیدن به امور پیش رویم که این کار با سرعت و اصلاح بیشتر و صرف هزینه‌های کمتر محقق می‌شود».

وی با بیان اینکه رسالت امروز تلاش در جهت بیرون کردن فقر و بیکاری، بی‌هویتی و عقب ماندگی است گفت: «باید با تعامل موثر و سازنده در روابط بین‌الملل، الهام بخشی در جهان اسلام، اول بودن در منطقه، کسب هویت ملی و توسعه یافتگی در مسیر اهداف سند چشم‌انداز گام بردایم».

رضایی ادامه داد: «هژمونی آمریکایی، جریان‌های تندرو مذهبی و قومی در منطقه، مخالفان نظریه‌ جمهوری اسلامی با قرائت امام در داخل و جهان، محافظه‌کاری، غرب زدگی و غیره از تهدیدها و موانع پیش روی سند چشم‌انداز است».

وی در ادامه گفت: «این پیام در سال 78 در دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام آغاز شد و پس از ارائه آن به مقام معظم رهبری و تایید ایشان در سال 82 به مجمع ابلاغ شد اما ابتدای آن در سال 84 بوده است».

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اگر پیام امام (ره) به جامعه نمی‌رسید انقلابی صورت نمی‌گرفت تاکید کرد: «امروز این پیام نظام باید توسط نخبگان مدیریت شده و به لایه‌های‌ مختلف جامعه کشیده شود و برای شروع این انقلاب و تحول تمامی ارکان دخیل هستند و دولت و مجلس به نوع آوری و خلاقیت در این چارچوب می‌پردازند».

او برگزاری این همایش‌ها را در هم شعار شدن در سطح ملی موثر خواند و گفت: «در هر استان و منطقه چشم‌اندازی تهیه می‌شود که باید در چارچوب تقسیم کار ملی محقق شود و حذف عقب‌ماندگی در بعد اقتصادی، علمی و فناوری نیازمند عزم ملی است که به کمک نخبگان جامعه مدیریت خواهد شد و در این راستا باید با هم‌افزایی از هر گونه کار تکراری وغیر مکمل پرهیز کرد».

رضایی در پایان گفت: «امروز فاصله میان نوآوری و اجرا را باید با صحنه‌ عمل و عرصه‌های صنعت، کشاورزی و خدمات کم کرد که عمده‌ امور برعهده دانشگاه‌ها بود و حمایت و پیگیری مقام معظم رهبری را به همراه دارد».


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در حاشیه این همایش، درباره انتخابات ریاست جمهوری آینده گفت: «معتقدم اصلاح‌طلبان در عملکرد موثر خواهند بود و با دو قطبی شدن فضا از سوی آن‌ها، انتخابات شکل‌ متفاوتی می‌یابد».

محسن رضایی افزود: «بسیاری از مسائل انتخابات آینده ریاست جمهوری بستگی به عملکرد اصلاح‌طلبان دارد».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین