آفتابنیوز :
آفتاب: آذر منصوری گفت: «تردید خاتمی برای حضور در انتخابات ناشی از حضور افراد یا گروههایی است که با اقدمات غیرقانونی و غیر شرعی به دنبال بی اثر کردن رای مردم هستند».
آذر منصوری، معاون سیاسی دبیرکل حزب مشارکت، در گفتگو با خبرنگار سیاسی آفتاب، با اشاره به
اظهارات سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور سابق کشورمان در دیدارجمعی از نمایندگان اصناف و حوزه اجتماعی مبنی بر اینکه «معتقدم پیش از اینکه بگوئیم چه کسی بیاید؛ باید از آن صحبت کرد که چگونه باید آمد»؟ گفت: «از گفته های آقای خاتمی برداشتهای متفاوتی میتواند وجود داشته باشد اما به اعتقاد من مهمترین عاملی که باعث تردید آقای خاتمی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آینده شده است حضور گروهها و افرادی است که با در دست داشتن قدرت و با اعمال رفتارهای غیرقانونی (که با برچسب رفتارهای قانونی و شرعی صورت میگیرد) و با شعار حفظ آرمانهای انقلاب در مقابل اصلاحات دموکراتیک ایستادهاند و به دنبال بیاثر کردن رای مردم هستند».
این عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت در ادامه خاطرنشان کرد: «این نوع رفتارها نتیجه نگاهی است که به قدرت در کشور ما وجود دارد».
وی تصریح کرد: «آمار اقتصادی و شرایط ما در جامعه بینالمللی و دشمن تراشیهایی که در طول این سه سال علیه ایران شده است، همچنین تنگ شدن فضای نقد و پرسشگری، در آینده خیلی نزدیک، کشور را به یک روند غیر دموکراتیک سوق میدهد».
وی افزود: «این مسأله برخلاف ماهیت و موجودیت نظام است چرا که این نظام برآمده از آرای مردم بوده است و بدیهی است که با تقویت رفتارهای دموکراتیک قدرت نظام هم بیشتر شود».
وی با تاکید بر این که رفتارهای دولت نهم باعث شده است که از ارکان دیگر نظام نیز هزینه شود گفت: «آنچه در شرایط فعلی باید به صورت جدی آسیب شناسی شود این است که اگر اصلاح طلبان برای ورود به انتخابات دچار خطای استراتژیک بشوند و روند فعلی هم ادامه پیدا کند، کشور با مخاطرات جدی روبرو می شود».
منصوری در عین حال افزود: «دغدغه آقای خاتمی را باید شناخت و برای رفع این دغدغه و به منظور جلب موافقت ایشان باید تلاش کرد تا آقای خاتمی در این عرصه حضور پیدا کند».
وی بر این اساس تصریح کرد: «اگر به واقع پاسخی برای این دغدغهها وجود نداشته باشد، علیالقاعده آن چیزی که اتفاق میافتد این است که تردید آقای خاتمی به یقین تبدیل میگردد».
این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار داشت: «این نگرانی برای تمامی کسانی که به ایرانی آباد و آزاد فکر می کنند وجود دارد که در آینده رای مردم هم به کاغذ پارهای تبدیل شود».
منصوری در پایان با تأکید براین که «در این وضعیت اصلاح طلبان هم در استراتژی خود باید دقت بیشتری کنند»، گفت: «این شرایط ویژه ایجاب میکند که مجددا کشور به وضعیتی برگردد که اصلاحات دموکراتیک، کشور را در درجه اول به وضعیت عادی برگرداند و بعد از آن زمینه ساز جبران عقب ماندگیها و رسیدن به رشد، در همه ابعاد باشد».