این وزیر جوان که به دلیل گزارش سالانه عملکرد با انتقادات بسیاری روبرو شده وچالش اختلالات مدام و کاهش سرعت اینترنت بین الملل و شاخص های کیفی استفاده از اینترنت در کنار فشارها برای اجرای طرح های مختلفی چون صیانت او را در برابر افکار عمومی قرار داده است ، این بار تریح کرده که چطور اسیر فیک نیوز شده است.
زارع پور که تحصیلاتش را در استرالیا سپری کرده و به عنوان یکی از وزرای جوان کابینه ، تحصیلات تخصصی در خوزه کاری اش دارد ، در واکنش به ادعای دو تابعیتی بودن فرزندانش که در این کشور به دنیا آمده اند پاسخ تشریحی داده است. او در این متن صراحتا توضیح داده قوانین ویزای دانشجویی اجازه کسب تابعیت کشور استرالیا را برای کودکان نمی دهد.
او از ماجرای عکس خانوادگی وایرال شده از خود گفته و نوشته یک کرد از شهر اسلام آباد غرب است که به اصالت خود با تمام وجود افتخار می کند و حتی به ملکه انگلیس توصیه کرده به دلیل سردی هوای اروپا ناشی از جنگ اوکراین ، از ایران درخواست تابعیت اسلام آباد غرب را بکند که به دلیل هیزم های جنگل های زاگرس مشکل سوخت ندارد. شوخی خاصی از وزیر جوان که البته خود ممکن است با واکنش تند فعالان محیط زیست روبرو شود!
در متن این توضیحات اینستاگرامی می خوانید:
دیشب یکی از دوستان لینک تصویری خانوادگی از ما در دانشگاه استرالیا را برایم ارسال کرد که ظاهرا یک شبکه ضد انقلاب در بخشی از یک گزارشش استفاده کرده و مدعی شده که بچه های من تابعیت استرالیا دارند. اینجور گزارشهای مملو از دروغ، ارزش جواب دادن نداره ولی به احترام هموطنان عزیز گفتم توضیحاتی بنویسم.
با دیدن گزارش، خاطرات دوران تحصیل در استرالیا برایم زنده شد. زمانی که در سال 90 با ویزای دانشجویی برای تحصیل به دانشگاه نیوساوت ولز سیدنی، که یکی از پنجاه دانشگاه برتر جهان است، رفتم یک فرزند داشتیم. با تلاش شبانهروزی و به فضل خداوند توانستم دکترای مهندسی کامپیوتر را سه ساله به پایان برسانم و دوره پسادکتری را هم یکساله در همان دانشگاه گذراندم.
الحمدلله در آن سه سال ، علاوه بر ده جایزه علمی و پژوهشی که دریافت کردم، دانشگاه رساله دکتریام را هم به عنوان یکی از سه پایان نامه برتر دانشگاه برگزید. عکس بی کیفیتی هم که این شبکه پخش کرده، مربوط به انتخاب یکی از طرح های پژوهشیام به عنوان «طرح نوآورانه برتر سال دانشگاه» UNSW Innovator of the year بود که برای گرفتن جایزه به اتفاق خانواده به روی جایگاه رفتیم و اتفاقا این حضور خانوادگی با استقبال زیاد دانشجویان و اساتید مواجه شد.
در مدت تحصیل، خداوند دو فرزند دیگر هم به خانواده ما عنایت کرد. بچهها بعد از شنیدن اینکه به خانواده ما و این دو تای آخری گفتهاند تابعیت غیر ایرانی دارید، کلی خندیدند خصوصا که دو تا بچه دبستانی سوژه گزارش شده بودند، برایشان جالب و خنده دار بود چون طبق قوانین استرالیا از سال 1986 با ویزای دانشجویی به فرزند کسی تابعیت نمی دهند مگر اینکه خودش ده سال توی استرالیا بمونه که ما موقعی اینها دو و چهار ساله بودند برگشتیم ایران.
من یک ایرانی کرد و متولد اسلام آباد غرب هستم، همه اعضا خانواده ما حتی برای یک لحظه هم تابعیت جمهوری اسلامی ایران را با تابعیت هیچ جای دنیا عوض نمیکنیم.
با افتخار فرزند ایرانیم.
هیچکدام از اعضا خانواده من و حتی بستگان درجه یک تابعیت هیچ جای دنیا را ندارند غیر از ایران!
فکر کنم ملکه باید دنبال تابعیت اسلام آباد غرب باشد، بالاخره هوا روبه سرما رفته و اروپا هم به سمت مصرف هیزم و خب جنگل های زاگرس پر از هیزم!
گفته باشیم که هیزم برای سوزاندم آنها نداریم
از همه دوستانی که پیام های طنز در این مورد برامون فرستادن ممنونم
متولیان امر هم باید فکری به حال آمران داخلی آمدنیوزها بکنند.