گلوبال تایمز در گزارشی از هشتگ داغ گروه خونی طلایی در چین نوشت که بیش از 620 میلیون نفر آن را دیده بودند. هشتگی که برای یک بیمار زن و خواهر بزرگترش زده شده بود. یک خانم بیمار بستری در جیانگسو در شرق چین پس از آزمایشات مربوط به نمونه خون مشخص شد دارای گروه خونی طلایی است. گروه خونی نادری که یک معمای علمی برای دانشمندان حوزه ژنتیک است.
هشتگ "دو نفر با نادرترین گروه خونی در جیانگ سو چین E چین یافت شدند" ببیش از 620 میلیون بازدید و کامنت های بسیار زمان انتشار، به موضوع اصلی در در شبکه های اجتماعی تبدیل شد ، از یک سو ژن نادر و یافته های شگفت انگیز درباره این گروه خاص خونی و از سوی دیگر دلهره برای سرنوشت زن بیمار بستری در بیمارستان . این بیمار از مشکل کم خونی رنج می برد اما بر اساس گزارشات علمی تنها 9 کیس فعال در دنیا در حال حاضر قابلیت انتقال خون به بیماران گروه خونی طلایی را دارند . اگرچه در این کیس خاص گروه مشابه خونی خواهر بزرگتر به کمکش آمده بود. اما از آنجایی که افراد مبتلا به خون Rhnull هیچ آنتی ژن Rh روی گلبولهای قرمز خون خود ندارند، میتوانند بدون واکنش پس زدن به افراد با هر گروه خونی دیگری خون بدهند. اما در ، داشتن چنین گروه خونی بسیار نادری میتواند انتقال خون یا پیوند عضو از دیگران را برای صاحب این گروه خونی دشوار یا حتی غیرممکن کند.
این گروه خونی برای اولین بار در سال 1961 در میان بومیان استرالیایی کشف شده و در همه این سال ها فقط حدود 50 نفر در سراسر جهان صاحب گروه خون طلای بوده اند.