آفتابنیوز :
آفتاب: سیدمحمد خاتمی گفت: «جبهه اصلاحات باید از حالت تدافعی بیرون بیاید و حالت تهاجمی به خود بگیرد».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، سید محمد خاتمی در جمع نخبگان و فعالان سیاسی، اجتماعی، استادان، ایثارگران و جانبازان استان خوزستان گفت: «شما نمایندگی مردم استانی را دارید که در طول تاریخ به خصوص در دوران جنگ مظهر مقاومت رشادت و حماسهها و سختکوشی و ابتکار بودهاند. امروز هم خوزستان نقش مهمی در حیات کشور ایران و در بنیاد موجودیت اقتصادی و ژئواستراتریک ایران دارد و با نام خوزستان انسان همواره احساس غرور و سر بلندی میکند».
رئیس جمهور سابق کشورمان با اشاره به برنامه آینده سفر خود به اهواز به مناسبت بزرگداشت آیت الله وحید بهبهانی خاطرنشان کرد: «آیت الله وحید بهبهانی در دورهای از زمان که ظاهرگرایی، قشریگری و عقلگریزی به نام شریعت داشت حاکم میشد تشیع را به عنوان مظهر عدل و عقل در تقابل اخباریگری مطرح ساخت و بزرگداشت ایشان در زمانی که به عقل و عدل بیشتر نیاز داریم بسیار ارزشمند است زیرا خدای ناکرده اگر قشریگری و تحجر در نظام جمهوری اسلامی میدان پیدا کند خطر بزرگی برای کشور و نظام است».
سید محمد خاتمی سوءاستفاده از موقعیتها، مصادره کردن سرمایههای انقلاب به نفع مطامع و دیدگاهها و سلیقههای خاص را کار خطایی دانست و افزود: «معتقدم اصلاحات جریان مظلومی بوده است و این جریان هم اسلامیتش و هم پایبندیاش به معیارهای انقلاب و مایهگذاریش برای اسلام و ایران و انقلاب بیشتر از بسیاری از مدعیان بوده است و به ناحق جریان اصلاح طلبی متهم میشود به اینکه با جبهه و جنگ و ارزشها سازگار نبوده است».
رئیس بنیاد باران تصریح کرد: «جبهه اصلاحات باید از حالت تدافعی بیرون بیاید و حالت تهاجمی به خود بگیرد».
خاتمی با اشاره به لزوم مبارزه با استکبار و مقاومت دربرابر آن گفت: «طرح شعارهای تند و تیز بهانه به دشمن میدهد تا به کشور و نظام لطمه بزند».
وی با نقل عملکرد با عزت دوران اصلاحات گفت: «مگر رهبران آمریکا ناچار نشدند که به 50 سال خطاها و سیاست های نادرست سردمداران خود در ایران اعتراف کنند و از ملت ایران عذرخواهی نمایند؟ مبارزه با استکبار بالا بردن هزینههای اداره کشور نیست، بلکه مستقل بودن و تلاش برای پیشرفت و افزایش تولید و ارتقا وضعیت اقتصادی و بالابردن حرمت و حیثیت کشور و مردم در جهان با حفظ اصول بهترین راه مبارزه با استکبار است».
رئیس موسسه بین المللی گفتگوی تمدن ها گفت: «شعار ما عدالت است و دفاع از آزادی و حق انتقاد و دفاع از آزادی مردم عین عدالت است همچنانکه همواره بر عدالت اقتصادی نیز تاکید کردهایم».
سید محمد خاتمی افزود: «باید برای پیشرفت، استقلال، آزادی و عدالت در کشور جهتگیریها مشخص شود و اگر برای آینده میخواهیم صحبت کنیم باید این جهت گیریها مجددا احیا شود».
خاتمی با اشاره به آماری که این روزها داده میشود، گفت: «متاسفانه باید گفت آماری که داده میشود و در آن گذشتگان را تخریب میکنند نادرست است. اتفاقا مهمترین محورهای اصولگرایی راستگویی به مردم و درست صحبت کردن با مردم است».
خاتمی در این زمینه به سالهای خشکسالی در دوران اصلاحات و حتی پیش از از آن اشاره کرد و افزود: «آن سالها هم خشکسالیهای وحشتناکی داشتهایم ولی همه اموررا برنامهریزی میکردیم و کارهای ارزشمند بسیاری صورت گرفت تا به خودکفایی به گندم رسیدیم».
محمد خاتمی درباره منشا حاکمیت مردم در این نظام گفت: «به لطف انقلاب و برکت قانون اساسی و همت و شجاعت امام حاکمیت به مردم واگذار شده است و ما افتخار میکنیم نظام اسلامی ما نظام مردمی است و ما افتخار میکنیم و کسی نمیتواند ما را از حاکمیت بیرون راند؛ هر چند معتقدیم که باید از حکومت انتقاد کرد».
وی افزود: «اگر اختلافی هست در این است که آیا حکومتی که بر مردم است طبق معیارهای مورد نظر حاکمیت عمل میکند. اتفاقا حاکمیت مردم ایجاب میکند انتقاد از حکومت آزاد باشد».
رئیس جمهور سابق کشورمان در ادامه با اشاره به ضرورت حضور اصلاح طلبان در انتخابات تاکید کرد: «حاکمیت و نظام از آن خود مردم است و باید سعی کنیم در اختیار یک حزب و گروه و سلیقه قرار نگیرد».
وی با اشاره به جریان اصلاحات گفت: «دامنه اصلاحات بسیار وسیعتر از دایره گروههای اصلاحطلب است و نباید دامنه اصلاحات را محدود به گروهها و جریانات دانست».
خاتمی گفت: «بنده با تمام احترامی که به همه گروهها و تشکلها قائلم و افتخارم این است که در زمینه ایجاد و رشد و گسترش گروههای سیاسی مختلف در دوره اصلاحات تلاش کردهام هیچ حاضر نیستم تلقی شود که نماینده یک گروه و جریان و تشکل هستم».
رئیس جمهور سابق کشورمان گفت: «اگر بخواهم در انتخابات آینده حضور یابم به خواستی که فکر میکنم در اقشار مختلف مردم است جواب میدهم و اگر بنا باشد نیایم به وضوح و شفاف دلایل را به مردم خواهم گفت».
خاتمی افزود: «تا حدود زیادی تصمیم من مشخص است ولی اعلام تصمیم را به وقت مناسب وامیگذارم».
پیش از سخنان خاتمی نمایندگان اقشار مختلف مردم خوزستان که از تشکلها و سازمانهای متعدد این استان گرد آمده بودند دیدگاههای خود را درباره اوضاع استان و کشور بیان داشتند.
يا علي گوي و همت بلند دار كه ايزد يار توست؟؟
سيد؟؟ نه بخاطر خودت كه بخاطر مردم بايد بيايي چون اگر نيايي مردم تورا نخواهند بخشيد؟؟
براي همين از صميم قلب دعا مي كنم كه يك بار ديگه خاتمي بياد و با اقتدار بياد
ياد جمله انتخاباتيش بخير
ايستاده ام چو شمع مترسان ز آتشم
تو بهتري ولي آمدنت آتش را خاموش ميكند جاي سوختگي را چكاربايد كرد.
یک جمله دیگرهم میخواهم بنویسم وقتی در اواخر دوردوم ریاست جمهوری سیدعزیزمان یک حبرنگاروابسته به جریان اصلاحات انتقادات وسیعی درمجموعه سعداباد از دولت ایشان کرد به خاطر مسامحه ایشان ( دران زمان منهم از ان خبرنگار خیلی خشم امد و گفتم دستش درد نکنه)اقای خاتمی یک جوابی داد که امروز می فهمم معنی انرا :انشااله ما میرویم بهترازما می اید!!!
ايا با وجود اعلام خواستني بزرگ و نيازي حياتي نيامدن گناهي نابخشودني نيست.