آفتابنیوز : آفتاب: به اعتقاد عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه مباحثی که این روزها درباره وزیر کشور مطرح میشود در همان زمان رای اعتماد مجلس به وی هم وجود داشته و نمایندگان با علم به این موضوعات رای دادند لذا از هم اکنون دیگر کنکاش بیش از حد در این باره غیر ضروری است و باید اجازه دهیم دولت و شخص رئیسجمهور در این مرحله تصمیمگیری کنند.
علی اکبر آقایی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی آفتاب با اشاره به مباحث اخیر مطرح شده درباره مدرک تحصیلی وزیر کشور و اقرار مشخص وزیر به جعلی بودن مدرکش گفت: «با توجه به معرفی آقای کردان از سوی رئیسجمهور و دفاع رئیس قوه اجرایی کشور از او و با عنایت به اینکه در همان زمان رای اعتماد مجلس به وزیر هم همین مسائلی که امروز مطرح میشود، عنوان گردید هم اکنون دیگر کنکاش بیش از حد در این موضوع ضرورتی ندارد و معتقدم باید تصمیمگیری نهایی در این زمینه را به عهده رئیس جمهور گذاشت».
رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: «رئیس جمهور بر حسب وقایع پیش آمده چند راه دارد یا اینکه وزیر را تغییر دهد و شخص دیگری را برای تصدی پست وزارت کشور انتخاب کند، و یا اینکه حمایت خود را از کردان ادامه دهد».
این نماینده مجلس با اشاره به پایان دوره کاری دولت نهم گفت: «در این زمان کم باقیمانده تا پایان عمر دولت به مناقشه کشاندن وزارت کشور را با عنایت به انتخابات ریاستجمهوری پیش رو به مصلحت نمیدانم».
رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به این اظهارنظر برخی از سیاسیون مبنی بر اینکه چنین وزیر صلاحیت برگزاری یک انتخابات سالم و ایجاد امنیت داخلی کشور را ندارد گفت: «وزیر بودن مدرک لازم ندارد مگر آنکه عنوان شود وزارت شرایطی دارد که این شرایط هم اکنون از آقای کردان ساقط شده لذا او نمیتواند انتخابات پیش رو را برگزار کند».
نماینده مردم سلماس در مجلس با رد زیر سوال بردن اصالت این قضیه گفت: «کردان یک بار از مجلس رای اعتماد گرفته و هم اکنون هم تا زمانی که مجلس او را استیضاح کند و یا رئیسجمهور فرد جدیدی را جایگزین کند وزیر است».
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه از نظر قانونی مدرک تحصیلی وزیر کشور را در سلامت انتخابات بیتاثیر دانست وگفت: «این مسئله از لحاظ قانونی هیچ خدشهای به سلامت انتخابات وارد نمیکند، لذا بهتر است که این مسئله را تمام شده تلقی کنیم و به مسائل اساسی کشور بپردازیم هرچند که کماکان هم مجلس اختیار استیضاح را دارد و هم رئیسجمهور اختیار تعویض».
رئیس کمسیون عمران مجلس شرایط امروز مجلس را شرایط استیضاح وزیر کشور ندانست و درعین حال درباره راهکارهایی که به افزایش ضریب سلامت انتخابات کمک میکند اظهار داشت: «بیطرفی رسانه ملی بهترین تاثیر را در افکار عمومی دارد در این زمینه به این فضا که هر چقدر رسانهها بویژه صدا و سیما و روزنامههای دولتی بیطرفی را رعایت کنند اثر مثبت آن در جامعه مشهودتر خواهد بود چرا که هر نوع طرفداری در افکار عمومی شبهه ایجاد میکند».
وی خطابههای ائمه جمعه را در این زمینه بسیار موثر دانست و گفت: «همچنین مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی باید کاملاً در این قضیه بیطرف باشند تا تبلیغی به نفع فرد خاصی صورت نگیرد».
وی بر حفظ حقوق شرکتکنندگان در انتخابات تاکید کرد و اظهار داشت: «نمیشود داوطلبان و کاندیداهای یک انتخابات را سانسور کرد و یا افراد را کنار زد این مسئله بسیار مهم است افرادی که به صحنه میآیند به بهانههای واهی حذف نشوند بلکه کاملاً بر اساس قانون صلاحیتها معین شود».
وی به پرهیز از شایعه، پخش شبنامه و تخریب علیه کاندیدها تاکید کرد و ادامه داد: «این نوع اقدامات در افکار عمومی تاثیر منفی میگذارد کمااینکه در اسلام نیز بر حفظ آبروی افراد تاکید شده است».
این نماینده مجلس تاکید کرد: «اگر این چارچوبها رعایت شود و کاملاً بر اساس قانون عمل شود و قطعاً به عدالت انتخابات و درک صحیح مردم در تشخیص و برگزاری یک انتخابات سالم که نتیجه آن مورد رضایت همه مردم و خدا باشد کمک میکند».
آقایی بر رعایت قاون و حقوق مساوی کاندیداها و همچنین مشارکت همه افراد در انتخابات و حفظ حرمت اشخاص تاکید و در پایان این گفتگو عنوان کرد خود کاندیداها باید از هرگونه اتهام زدن و تخریب یکدیگر پرهیز کنند.
مجلس شورای اسلامی هم وظیفه دارد هرماه یک وزیر و وکیل را به صلابه طرح استیضاح بدهد علی احمدی آموزش و پرورش - لنکرانی - وزیربازرگانی - وزیر جهاد و کشاورزی و . . .
خداوند به این نمایندگان خیردهد که وظیفه خورا درست عمل میکنند و خداوند از مریخی ها و اهالی زحل نگذرد که وظایفشان را فراموش کرده اند.