آفتابنیوز : آفتاب: عضو شورای راهبری حزب توسعه و عدالت تاکید کرد: «مصرف گرایی در جامعه با سیاستهای اقتصادی نادرست دولت، تحریك میشود این در حالی است كه هیچ فكر و برنامهای برای تولید وعرضه وجود ندارد».
به گزارش خبرنگار اقتصادی آفتاب عادل آذر، در یک میزگرد خبری افزود: «برای تحقق حركت منظم دو بال اقتصادی یعنی عرضه و تقاضا باید سازوكاری در نظر گرفته شود در غیر این صورت همانطوركه پیشرفتی درعرصه تولید شاهد نیستیم در این خصوص نیز با شكست رو به رو میشویم».
عضو کمیسیون برنامه و بودجه در مجلس هفتم در ادامه به تناقض آمار ارایه شده توسط دولت درمورد تورم اشاره كرد و گفت: «آماریهای دولتی تورم با فرمولهای استاندارد جهانی همخوانی و قابلیت اتكای علمی ندارد. دولت براساس فرمول و سبد كالایی مورد نظرش آمار میدهد كه پذیرفتنی نیست».
آذر با بیان اینکه در كشورهای دیگر متوسط عمر مدیریت اقتصادی بالای هشت سال است تصریح کرد: «ناپایداری درمدیریتهای كلان اقتصادی ثمری جز بیاعتمادی عمومی را در پی ندارد. از سوی دیگر ناهماهنگی اقتصادی زمانی خود را در قیمتهای وحشتناك مسكن و زمانی با افزایش قیمت طلا نشان میدهد».
عضو شورای راهبری حزب توسعه و عدالت درباره تغییر رئیس کل بانك مركزی نیز گفت: «این تغییرات نادرست است و موجب افزایش ریسك سرمایه گذاری در ایران میشود».
وی درباره «طرح تحول اقتصادی دولت» تاکید کرد: «هدفمند كردن یارانهها در حالی كه در ظاهر زیبا است محتوای خطرناكی دارد. به جای نقدی كردن یارانهها باید آن را به صورت غیر مستقیم در بخش تامین اجتماعی وآموزش عالی هزینه کرد».
آذر با اشاره به بحران اقتصادی آمریكا ادامه داد: «اقتصاد جهان مانند قطاری و اقتصاد آمریكا مانند لكوموتیو آن است این بحران ركود مصرف وكاهش قیمت نفت را در پی خواهد داشت اگر قیمت نفت به هفتاد دلار در هر بشكه برسد برای پیش بینی بودجه سال 88 دچار مشكل میشویم و اگر قیمت نفت به زیر بشكهای پنجاه دلار برسد ما با یك چالش جدی و بحران قطعی روبرو خواهیم شد».
او در ادامه با بیان اینكه این تهدیدها را باید به فرصت تبدیل كرد افزود: «با توجه به پایین آمدن سود سرمایه گذاری در كشورهای حوزه خلیج فارس و آزاد شدن سرمایههای ایرانیها میتوانیم كشور را به مركزجذب این سرمایهها تبدیل كنیم».
وی با بیان این كه پیشبینی میشود این بحران دو سال طول بكشد گفت: «این زمان مناسبی است برای امن كردن فضای سرمایهگذاری در ایران و میتوان با اتخاذ موضع منطقی در سیاست خارجی توهم ناامنی در سرمایه گذاری را از ذهن ها پاك كرد».
ko goshe sheneva!