آفتابنیوز : آفتاب-سرویس سیاسی: سه شنبه چهاردهم آبان 87 برابر با چهارم نوامبر 2008 روز برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست.در شرایطی که جهانیان رقابت تنگاتنگ مک کین و اوباما را دنبال میکنند و گمانه زنیها پیروزی نامزد دموکرات را نشان میدهد، در ایران نیز محمود احمدی نژاد در چالشی جدی با مجلس اصولگرا، استیضاح وزیر کشور را در پیش دارد.
علی کردان که به دلیل جعلی بودن مدرک تحصیلیاش و نیز کتمان این موضوع در جلسه رای اعتماد در مجلس شورای اسلامی به مجلس فراخوانده شده، به شدت مورد انتقاد افکار عمومی قرار گرفته است.
محمود احمدی نژاد در این چالش، همچنان از گزینه مورد نظر خود دفاع میکند. کردان را مظلوم، و استیضاح را قانونی نمیداند و حتی در جلسه سهشنبه مجلس حاضر نمیشود و با تکیه بر تجارب ارزنده اجرایی و کاغذ پاره خواندن مدارک تحصیلی، دفاعی جدی از علی کردان مینماید.
اما سه شنبه بزرگ ایران و آمریکا خصوصیاتی دیگر نیز دارد که شاید بتوان آنرا سه شنبه استراتژیک روابط بین دو کشور دانست.
مک کین نامزد جمهوری خواهان که بر اساس نظر سنجی ها حدود 10 در صد از نامزد دموکراتها عقب مانده است. در صورت پیروزی، دیدگاهی سختگیرانه در مقابل ایران دارد حال آنکه اوباما نامزد دموکراتها بارها در محافل سیاسی اولویت اول خود را مذاکره بدون پیش شرط با ایران عنوان ساخته است.
در محافل داخلی نیز استیضاح علی کردان، مهمترین جدال جدی محمود احمدی نژاد با مجلس دانسته شده است. چراکه در این چالش، رئیس جمهور با عدم تمکین به نظر خاستگاه سیاسی خود، اصولگرایان را برای اجماع بر گزینهای غیر از محمود احمدی نژاد در انتخابات آینده ایران متمایل میسازد.
نتایجی که در «سه شنبه بزرگ» به دست میآید تاثیری قابل توجه بر روابط آینده ایران و آمریکا و رویکردهای ملی و فراملی دو کشور خواهد داشت.
عزل علی کردان در استیضاح 14 آبان نقطه جدایی جدی دولت، از اصولگرایان به شمار میرود و بیش از پیش موقعیت رئیس دولت نهم را در انتخابات پیشرو دچار تزلزل خواهد ساخت.
وقوع یا عدم وقوع هریک از این گزارهها میتواند به نتایجی چون تشدید منازعات و تقویت رویکردهای افراطی و جنگ طلبانه در هر دو سو بیانجامد.
اما در فرای همه این رویکردها آنچه بدیهی به نظر میرسد جایگاه سه شنبه آتی در روابط ایران و آمریکاست تا جایی که بتوان آن را «سه شنبه بزرگ» ایران و آمریکا نامید.
يك فرد نالايق و عدم صلاحيت ، در امور مملكتي جاي ندراد. و تعجب است ، آقاي احمدي نژاد از ايشان دفاع مي كند ، با شعار عدالت خواهي جور در نمي آيد، و تلاش دولت در جهت نگه داشتن آقاي كردان در چنين وزارت خانه اي همه را به شك وا داشته است.
شما تو اين مقايسه در واقع خودتون رو از چشم ميندازيد
برعكس دوستي كه گفته فردي نالايق بايد عرض كنم فردي كه لايق هست اما تن به درخواستهاي سياسي ديگران نداده كه اينگونه مورد تاخت و تاز واقع شده.
اگر او تن ميداد به درخواستها بهترين و لايق ترين بود و اون چيزي كه لياقت رو نشون ميده تو چشم سياسيون تن دادن به خواستهاي سياسيونه نه چيز ديگه
من به عنوان یک شهروند (که به هیچ تشکیلاتی وابسته نیستم ، راستشو بخواید رام نمی دن!!!) از اطلاع رسانی یکجانبه گرایانه ی همه رسانه ها شاکی ام. و خدا رو شکر می کنم که خداوند عقل رو به من داد و چیزی رو برای من سانسور نکرد!
این کار شما هم نوعی سانسوره!! درسته!!!؟
تقیه = دروغ مصلحتی
من به عنوان يك مسلمان بايد به اقاي احمدي نژاد و تمام كساني كه از آقاي كردان دفاع مي كنند بگويم كه مشكل اصلي آقاي كردان مدرك ايشان نيست بلكه دروغ گفتن وعوام فريبي صلاحيت
وزارت را از ايشان صلب نموده است ايا واقعا ما به اينجا رسيده ايم كه كسي بهتر از اقاي كردان وجود ندارد بايد به حال خودمان تاسف بخوريم كه نمايندگان مجلسمان در صدد توجيه اين دروغ راستگويي را مخصوص معصومين ميدانند اقاي باهنر اين دليل نمي شود چون شما و اطرافيان شما به دروغ گفتن عادت كرده ايد پس همه ي ملت دروغ مي گويند .
شايد لازم باشد تا ايه سوم سوره ي زمر را بخوانيد در قسمتي از اين ايه خداوند ميفرمايد كه هرگز انكس كه كافر نعمت و دروغگوست هدايت نخواهد كرد.
خدايا پس امام زمانمون كي مي خواد بياد؟