سید محمد مولوی در رابطه با تعیین وضعیت ۱۳۵۰ معلم حق التدریس که وضعیت استخدام آنها بلاتکلیف مانده و اعتراضاتی نیز داشته اند، تصریح کرد: معلمان حق التدریسی نیروهایی هستند که دو سال قبل در آزمون پذیرفته نشدند و تعداد آنها ۱۳۵۰ نفر است و مجوز داشتند و دو سال نیز است که از سال ۹۹ تاکنون کار میکنند.
وی افزود: همچنین این تعداد نیروهایی هستند که دارای سابقه کار و مدرک مرتبط با آموزش و پرورش هستند و در این کار نیز تخصص دارند و در حال حاضر نیز به وجود این معلمان در چرخه آموزش و پرورش نیاز است، چراکه با خروج این افراد از چرخه آموزش در مناطقی که از وجود این معلمان استفاده میکردند با مشکل مواجه میشوند.
نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این ۱۳۵۰ نفر که عدد زیادی نیز نیست، وزارت آموزش و پرورش این آمادگی را دارد که ادامه کار و مقدمات جذب این افراد را فراهم کند و کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس نیز به همین شکل پیگیر است. متاسفانه چندین بار نیز اعتراض و تجمعی داشتند، اما اراده آموزش و پرورش بر این است که این کار به خوبی حل شود و همچنین کمیسیون آموزش نیز به همین شکل است.
مولوی در ادامه تاکید کرد: این انتظار میرود که سازمان امور اداری و استخدامی همکاری داشته باشد تا ان شاءالله بتوانیم سازوکاری برای جذب این ۱۳۵۰ نفر فراهم کنیم و این معلمان به چرخه آموزش باز گردند و مشکلی نیز برای آنها به وجود نیاید.
نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: از سازمان امور اداری و استخدامی این انتظار وجود دارد با توجه به اینکه تعدادی از این ۱۳۵۰ نفر از خواهران هستند که چندین سال از عمر و جوانی خود را صرف امر مهم آموزش و تعلیم و تربیت فرزندان این سرزمین کرده اند، مقدمات استخدام این معلمان را فراهم کند، چراکه خوب نیست گوشه خیابان تحصن کنند.
مولوی همچنین تاکید کرد: این در حالی است که آموزش و پرورش به این نیروها نیاز دارد و حتی باید دو برابر از سازمان امور اداری و استخدامی پیگیری کند تا این مشکلات و کمبودها را حل کنیم.
نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی در پایان ابراز امیدواری کرد تا هرچه سریعتر مشکلات این معلمان خواهر برطرف شود.