کد خبر: ۸۱۲۱۱
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۵
علی مطهری:

دو ماه است که کشور را معطل کرده‌ایم

تقويت دولت و نظام از اهداف استيضاح كنندگان است.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: علی مطهری در جلسه‌ بررسی استيضاح كردان در موافقت با طرح استيضاح، با قرائت آياتی از قرآن كريم به معنای آن اشاره كرد و گفت: «‌آيا مردم خيال كرده‌اند كه رها شده‌اند همين كه بگويند ما ايمان آورده‌ايم و آزمايشی در كار نباشد؛ آيا ما خيال كرده‌ايم كه بگوييم اصولگرا يا اصلاح‌طلب هستيم و آزمايشی هم در راه نيست، قطعا چنين نيست، ‌ما هر روز و هميشه با آزمايشی رو به رو هستيم؛ مساله وزارت كشور يكی از آزمايشات است تا ما چگونه از آن بيرون بياييم».

به گزارش خبرنگار پارلمانی آفتاب، نماينده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاكيد بر اين‌كه بين استيضاح كنندگان و آقای كردان هيچ سابقه‌ دشمنی و كينه‌ای وجود ندارد، گفت: «برخی از كسانی كه متن استيضاح را امضا كرده‌اند، از دوستان كردان هستند و من به غير از جلسه‌ رای اعتماد، فقط يكبار در طول عمرم وی را ديده‌ام و بنابراين مساله به خاطر دشمنی‌ها و كينه‌ها نيست».

وی با اشاره به سير قضايا و اتمام حجت‌هايی كه انجام شد، تا كار به استيضاح نرسد، اظهار داشت: «وقتی كردان رای اعتماد آورد، بسياری از ما مخالف آن بوديم كه مساله مدرک ايشان دنبال شود؛ و خود من به كسانی كه اين مساله را دنبال می‌كردند، عرض كردم ايشان قانونا وزير كشور هست و بهتر است اين مساله دنبال نشود و در مجموع احساس شد كه مجلس فريب خورده و اغوا شده است و حقيقت بايد دنبال شود و بعد از گزارش رييس كميسيون آموزش و تحقيقات، مساله به اطلاع مردم رسيد و از اين رو ديگر ما نمی‌توانستيم سكوت كنيم».

مطهری گفت: «تز ما استعفا، عزل و در نهايت استيضاح بود و به دولت فرصت داديم كه خودش اين كار را انجام دهد، اما متاسفانه كار به اين جا منتهی شد؛ حتی ملاقات طولانی من با رييس‌جمهور هيچ نتيجه‌ای نداشت و بنا به پيشنهاد رييس جمهور مبنی بر ملاقات با كردان اين تلاش شد، اما كردان اعلام كرد چون موضوع رسانه‌ای شده، ملاقات را لغو كردند».

نماينده تهران با تاكيد بر اين‌كه ما تمام راه‌های اتمام حجت را طی كرديم، گفت: «دو مغالطه وجود دارد اول آن‌كه می‌گويند نمايندگان با علم به اين مسايل به كردان رای اعتماد دادند و بنابراين مساله جديدی نيست، در حالی كه اين طور نيست و نمايندگان در روز رای اعتماد يقين پيدا نكردند كه مساله درست است و با توجه به استنادات، يقين برای نمايندگان حاصل نشد و امروز خود كردان اعتراف كرده، مدرک ايشان جعلی بوده است از سوی ديگر می‌گويند مهم نيست و مدرک قلابی زياد داريم».

موافق استيضاح كردان اعلام كرد: «اولاً اگر مدرک قلابی زياد داريم، با آنها هم بايد برخورد شود و ثانيا مساله، عدم صداقت است و شايد اگر ما هم جای كردان بوديم، همين كار را می‌كرديم، برای آن كه پست وزارت را از دست ندهيم؛ اما اين خطای بزرگی است و برای عزل كافی است».

مطهری با اشاره به سيره پيامبر گفت: «كردان حتی سكوت هم نبايد می‌كرد، درباره‌ اين‌كه مدركش چنين مشكلی دارد، چه رسد به اين‌كه گفت اين مدرک بنده است و آن را تاييد كرد؛ از سوی ديگر می‌گويند اين كار سياسی است، در حالی كه اين كار از سر درد است؛ درد دين، درد وجدان، فطرت انسانی، ارزش‌ها و اهداف انقلاب اسلامی است؛ شايد بتوان آن را يک استيضاح ايدئولوژيک و فكری ناميد، چرا كه تركيب نمايندگان استيضاح كننده اين امر را ثابت می‌كند، و اكثر امضاءكنندگان، اصولگرايان هستند، ترک و لر و سنی و اصلاح‌طلب نيز داريم».

وی با اشاره به اين‌كه با وجود فشار زياد به امضاءكنندگان استيضاح، هيچ يک امضايشان را پس نگرفتند، گفت: «اين امر مويد اين مدعا است؛ البته اين ماجرا از يک طرف، سياسی است، چون يكی از اهداف استيضاح كنندگان تقويت دولت و نظام جمهوری اسلامی از طريق ترميم اعتماد ملی و مردم است و اين سرمايه انقلاب است و مجلس با كسانی كه اين اعتماد را مخدوش كنند، برخورد جدی می‌كند و دست خيانت آن‌ها را قطع می‌كند، اعتماد مردم زمانی جلب می‌شود كه مشاهده كنند با مسوولان متخلف در هر جايگاهی كه قرار گرفته باشند، آشكارا و با ذكر سمت آنها برخورد می‌شود».

وی با ذكر خاطره‌ای از شهيد مطهری گفت: «شايد 10 روز از پيروزی انقلاب اسلامی گذشته بود كه كسی با ايشان تماس گرفت و گفت فردی از افراد كميته‌ انقلاب اسلامی وارد منزلی شده است و در آنجا خطايی، دزدی يا تجاوز به عنف كرده و آيت‌الله مطهری گفتند اين فرد بايد بلافاصله محاكمه شود و حكم او هر چه بود بايد به نام كميته‌ اعلام شود، يعنی بگويند يک فرد كميته‌ای اين كار را كرده، نه اين‌كه از عنوان كميته‌نما استفاده كنند، از اين رو با مسوول جمهوری اسلامی بايد اين گونه برخورد شود و به نام خودش، به نام وزير، به نام سپاهی، به نام روحانی و به هر نامی، يا نام فرزند مراجع تقليد يا فرزند شهيد؛ هيچ مانعی ندارد».

مطهری گفت: «ما آنقدر مسامحه كرده‌ايم كه روزگار ما به اينجا رسيد، و ما از اين سيره‌ی سلف صالح دور شده‌ايم و حتی با جمله امام(ره) در رابطه‌ی با حفظ نظام كه فرمودند: «حفظ نظام بالاتر از هرچيز ديگر است، به مصداق «كلمه حق يراد به‌الباطل» قرار داريم و به جای اين‌كه از اين جمله اين را بفهيم كه با مسوولان متخلف به اشد وجه برخورد كنيم، گفتيم اگر مسوولی تخلف كرد او را بپوشانيم، اعلام نكنيم، برای اين‌كه حفظ نظام بالاتر از اين حرف‌ها است و اين يک خطای بزرگ است كه متاسفانه در كشور ما رايج شده است».

وی با اشاره به حديثی از امام علی(ع) گفت: «براساس اين حديث احكام الهی را تنها كسانی می‌توانند برپا كنند كه اصلا مصالحه و مضارعه نباشند و بنده‌ طمع نباشند و مسامحه در اينجا يعنی ملاحظه كاری و سازش كاری، رفيق بازی و رودربايستی كردن؛ اين چه بيماری است كه به صورت ملاحظه، دوست و رفيق بر يک باطل پافشاری و ماه‌ها كشور را دچار تشويش و اضطراب می‌كنيم».

مطهری گفت: «چرا وقت مجلس بايد صرف اين امور شود، آيا بهتر نبود دولت در مساله رييس سازمان ميراث فرهنگی با يک تذكر مشكل را حل می‌كرد؛ در مساله‌ آقای كردان نيز همين طور بود؛ چرا ما وقت كشور را تلف می‌كنيم و چرا بايد درباره بديهيات بحث كنيم، آيا اين گونه مسايل كه به آرمان‌ها، عقايد و اخلاق اسلامی مربوط است، حتما بايد با ورود رهبر انقلاب يا مجلس به مساله حل شود، آيا دوت نمی‌تواند با يک تدابير كوچک اين گونه مسائل را حل كند و ملاحظه دوست و رفيق را نكند؟»

نماينده تهران تاكيد كرد: «اگر رهبران اين انقلاب می‌خواستند با مسامحه و سازش كاری و ملاحظه كاری اين انقلاب را هدايت كنند، اكنون اثری از اين انقلاب نبود و منافقين اين انقلاب را خورده بودند».

مطهری گفت: «ما چطور با اين مسايل روشن با شک و ترديد برخورد می‌كنيم و دو ماه است كشور را معطل كرده‌ايم كه آقا چه كار بكند، اما مساله خيلی روشن است، اعتماد ملی زير سوال رفته و ما بايد اين مساله را جبران كنيم، برخورد جدی با تخلف مسوولان هم سيره‌ی پيامبراست و هم روش اسلامی آن را تاييد می‌كند و روش‌ دنيای امروز نيز چنين است».

مطهری در خصوص نگاه دولت به مجلس گفت: «من از مراوداتی كه در خصوص اين مساله با مقامات دولتی داشتم، احساس كردم نگاهشان به مجلس نگاه نادرستی است؛ اين‌ها فكر می‌كنند نماينده، استقلال رای ندارد؛ به من می‌گفتند شما فكر نكن كه اين‌ها پشت سر شما هستند؛ اين‌ها با قول يک سفر امضايشان را پس می‌گيرند، اين‌ها 8 تا 8 تا می‌آيند اين جا امضاهايشان را پس می‌گيرند، حتی اين سخن آنقدر ادامه داشت كه شک كردم و از دوستان پرسيدم و به حمدالله حتی يک نفر امضايش را پس نگرفت، نمايندگان واقعاً در مسائل مهم، مستقل رای می‌دهند، نگاه دولت به مجلس بايد عوض شود و در مساله كمک‌ مالی 5 ميليون تومانی آن كسی كه دستور داده، بايد مجازات شود و روش غلط برخورد نمايندگان كه می‌گفتند متاسفانه فردی مثل علی مطهری جلوی ماست، اگر ديگران بودند ما می‌دانستيم با آن‌ها چه كار كنيم و پرونده‌اشان را رو می‌كرديم، اين حرف غلط است چه كار به پرونده افراد داريد، نماينده حق استيضاح دارد؛ هر كس يک پرونده دستش گرفته، می‌گويد اگر تو بگی من می‌گويم. اين است كه كشور هيچ وقت اصلاح نمی‌شود و انشاءالله اين ناراستی‌ها اصلاح شود».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۴
0
0
سلام
بسيار احساس غرور كردم كه بحمدا... افراد سالم؛ پاك؛ غيرتمند و شجاع: مسلمان: مريد امام و رهبري و نظام داريم. در زمان مطالعه هر جمله و عبارات متن بارها به روح شهيد مطهري درود فرستادم. خدا پدرت را بيامرزد تو به خوبي راه پدر را ادامه مي دهي. خدا پشت و پناهت باشد. با وجود چنين انسانها و نمايندگان بزرگي و در سايه رهبري انشاا... گزندي به كشور عزيز اسلامي مان وارد نخواهد آمد.
با تشكر-استاد دانشگاه الزهرا
ناشناس
|
-
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۴
0
0
درود بر این مرد که با اصرار بر حق در این راه اجری عظیم کسب کرد . به راستی نشان داد که شایسته انتساب به مردی مطهر است که نامش به حق "مطهری" (ره) نامیدند .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین