آفتابنیوز : آفتاب: محمدرضا باهنر گفت: «نبايد اختلاف سليقهها ميان احزاب و گروههای سياسی اصولگرا باعث شود مخالفان سوءاستفاده كنند».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، نايبرييس مجلس كه در اختتاميه نخستين دوره آموزشی توانمندسازی مديران سراسر كشور حزب موتلفه اسلامی سخن میگفت، همچنين اظهاركرد: «كشور در حال حاضر چه از لحاظ تئوريک و چه از لحاظ فعاليتهای اجرايی نيازمند چندين حزب قدرتمند، شناسنامهدار و پاسخگوی اسلامی است و فرهنگ تحزب را كه در حال گسترش است، بايد به صورت اراده ملی و فرهنگی درآوريم تا ضعفها برطرف شود».
نايبرييس مجلس با بيان اين كه بسياری از ضعفها به دليل نبود تحزب است، تاكيد كرد: «انقلاب اسلامی باعث بسياری از موفقيتها در كشور شده است، اما بايد احزاب وجود داشته باشند تا نقاط ضعف را از بين ببرند و افراد آموزش ديده توسط احزاب اسلامی هستند كه ميتوانند به بهرهوری در كشور كمک كنند».
دبيركل جامعه اسلامی مهندسين در بخش ديگری از سخنانش درباره انتخابات رياستجمهوری دهم با تاكيد بر تفاهم و اجماع ميان اصولگرايان گفت: «گروهها و احزاب سياسی اصولگرا نبايد برای اجماع بدون پيش شرط وارد مذاكرات شوند و بايد بدانند جريان اصلاحطلب تندرو كه چند سالی در كشور حاكم بود خط قرمز اصولگرايان است».
وی افزود: «در حال حاضر گفتمان اصولگرايی در كشور حاكم است و نبايد اختلاف سليقهها ميان احزاب و گروههای سياسی اصولگرا باعث شود مخالفان از اين اختلاف سوءاستفاده كنند».
باهنر تاكيد كرد: «دولت نهم نيز كارهای بسيار خوب و مفيدی را برای كشور انجام داده و همچنين نقاط ضعفی دارد اما دولت بعدی را دولتی میخواهيم كه نقاط ضعف دولت نهم را نداشته باشد».
باهنر در ادامه سخنانش درباره آثار بحران اقتصادی جهان بر كشور تصريح كرد: «بحران اقتصادی جهان بر اقتصاد ايران نيز تاثير میگذارد و با توجه به اين كه در حال حاضر 25 ميليارد دلار ذخيره ارزی داريم و به هزينههای بالا عادت كردهايم احتمالا دولت با كسری بودجه مواجه ميشود و بايد سال آينده بودجه را بر مبنای نفت بشكهای 45 دلار ببنديم».
وی افزود: «سال آينده اولين سالی پس از انقلاب اسلامی است كه نسبت به سال قبل از خود بيست درصد كاهش بودجه داريم و بايد دولت و مجلس با همكاری احزاب و مراكز پژوهشی به جمعبندی مناسبی برسند تا لطمه نخوريم».
نايبرييس مجلس تاكيد كرد: «دولت بايد تلاش كند وابستگی بودجه را به نفت كاهش دهد».
محمدرضا باهنر در ادامه درباره طرح تحول اقتصادی اظهاركرد: «طرح تحول اقتصادی دولت بسيار ضروری و مفيد است، اما اين طرح در عين حال بسيار خطير و سنگين است كه نمیتوان سادهانگارانه با آن برخورد كرد؛ با دولت در مورد طرح تحول اقتصادی به مواضع مشترک رسيدهايم، اما بايد با تفاهم و توافق و با حساب و كتاب دقيق برنامهريزی كنيم كه اين طرح مانند طرح ماليات بر ارزش افزوده نشود».