آفتابنیوز : آفتاب: سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس اظهار داشت: «سخنان نمایندگان درباره فریب خوردن از عباسی در قضیه چکپولهای پنج میلیون تومانی، قابل توجیه نیست».
داریوش قنبری با اشاره به قضیه چکپولهای پنج میلیون تومانی در مجلس به خبرنگار پارلمانی آفتاب گفت: «در مورد این بحث ابهامات زیادی وجود دارد نمیدانم از سوی آقای عباسی به چند نفر از نمایندگان برای پس گرفتن امضای استیضاح از وزیر کشور این پیشنهاد داده شده است و آیا حقیقتا کسی تحت تاثیر این پیشنهادات قرار گرفته است یا خیر، اما شاهد بودیم که از 28 امضای استیضاح کردان حتی یک امضا هم کم نشده بود که این نشان میدهد که عباسی موفقیتی نداشته است».
سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس همچنین عنوان کرد: «اینکه گفته شود حقیقتا عوامل پشت پردهای در این مساله بود و آیا عباسی از سوی کسی ماموریتی داشته و یا مستقلاً چنین اقدامی را جهت خدمت به کردان داشته، فعلا برای ما هم تا حدودی مبهم است».
قنبری با اعتقاد به اینکه البته سخنان نمایندگان درباره فریب خوردن از عباسی قابل توجیه نیست گفت: «نماینده زمانی که قرار است برگهای را امضا کند باید مطالعه داشته باشد تا بداند چهچیزی را امضا میکند یعنی از یک نماینده هم بعید است که برگهای را بدون مطالعه امضا کند».
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اظهار این مطلب که در کل منبع تامین این پولها مشکوک است و اینکه چگونه این پیشنهادات مشکوک به نمایندگان شده است تا به حال سابقه نداشته است گفت: «در گذشته تحت عنوان کمک به مساجد کمکهایی میشده اما به فرد نماینده، پولی داده نمیشد اینکه مستقیما به نماینده پول داده شود تا به حال معمول نبوده است».
این نماینده مجلس با بیان اینکه با منطق اینگونه کمکها آشنا هستم در عین حال این نوع اقدامات را در دورههای گذشته بیسابقه دانست و ادامه داد: «این نوع قضایا نشان از اشکالات نظام بودجهریزی کشور دارد. این مساله به ما نشان داد که برخی مسئولان اجرایی پولهایی در اختیار دارند که هر طور که دلشان میخواهد سلیقهای آن را توزیع می کنند اگر قرار است به عنوا مثال به مساجد کمک شود آن مبلغی که قرار است کمک شود از همان ابتدا در لایحه قانون بودجه میتواند به عنوان یک ردیف خاصی معین شود. چه لزومی دارد که رئیس جمهور و یا هر مقام اجرایی دیگر این پولها را در اختیار داشته باشند و به شیوهای غیر منطقی هر جور که دلشان خواست آن را هزینه کنند».
سخنگوی فراکسیون اقلیت همچنین گفت: «از این نحوه هزینههای در سفرهای استانی به کرات دیده میشود در این سفرها پولهای بیحساب و کتابی دست قوه مجریه است که نظارت خاصی هم بر آن اعمال نمیشود که البته تامین این پول به ضعف نظارت مجلس برمیگردد، چرا که این پولها نباید به شکل غیرقابل محاسبه و به شکل بیبرنامه در اختیار مسئولان اجرایی باشد تا از آن استفاده نادرست کنند».