آفتابنیوز : آفتاب: رييس مجلس شورای اسلامی چهارشنبه شب در ديدار اعضای انجمن اسلامی مستقل دانشجويان دانشگاه پرديس قم، گفت: «دوران دانشجويی دوران پرتاثيری است و شما در شرايطی كه برخی از افراد از خيلی مسائل غافل هستند فرصت داريد تا كمالات علمی و خصوصيات نفسانی خود را بارور كنيد».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب به نقل از ایسنا، دكتر علی لاريجانی از دوران دانشجويی، تحت عنوان دوران سازندگی ياد كرد و گفت: «كسانی موفقترند كه ذهنی خلاق داشته باشند و با در نظر گرفتن شرايط ببينند كه كجا هستند و چگونه میتوانند جايگاه خود را چه از لحاظ علمی و چه از نظر تهذيب نفس بالفعل كنند».
وی جوانی را بهترين زمان برای تهذيب نفس دانست و گفت: «كسانی موفقترند كه از اين فرصت استفاده كنند».
علی لاريجانی خطاب به مسوولان انجمن اسلامی دانشجويان مستقل دانشگاه ترديس قم، گفت: «كار شما برای پيدا كردن راه درست سخت است، كسانی كه میخواهند ظرفيت آنها افزايش يابد، تنها با مسائل علمی جايگاهشان افزايش نمیيابد مسائل ديگری هم است كه بايد به آن پرداخته شود».
وی افزود: «اگر انديشه علمی افزايش يابد، ولی معنويت رشد پيدا نكند، پيشرفتی حاصل نشده است».
نماينده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصريح كرد: «ما در برخی موارد شاهد چنين مسائلی بودهايم كه نتيجه آن بيان انديشههای غلط بود».
او همچنين با تاكيد بر نگاه جامعه به جهان هستی دانشجويان را به كتاب و كتابخوانی توصيه كرد و گفت: «برای آنكه تسلط خوبی بر مسائل پيرامون خود داشته باشيم بايد در كتابخواندن نظم را پيشه كنيم و سعی كنيم از كتابهای پرمحتوا و تاثيرگذاری چون كتاب عدل الهی اثر شهيد مطهری بهره بگيريم».
لاريجانی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد بیبندوباریهای انتخاباتی گفت: «نكتهای كه رهبر اشاره كردند، حرف اصيلی است كه ما دچار پديده بیبندوباری شدهايم و ايشان در واقع بهترين واژه را در اين زمينه بهكار بردهاند».
وی در پاسخ به سوال دانشجويی در مورد تحليل شرايط ايران، در صحنه بينالملل گفت: «برای تحليل شرايط فعلی، بايد با نگاه درونی و بيرونی به آن بنگريم. ما از نظر موقعيت صحنه بينالمللی از امتيازات بالايی برخوردار هستيم».
رييس قوه مقننه با اشاره به انقلاب اسلامی گفت: «استقلال سياسی كه در پرتو انقلاب به وجود آمده و ما آن را حفظ كردهايم پرهزينه ولی اثرگذار بوده است و نتيجه آن اين شد كه به كشور تاثيرگذار مستقيم در منطقه تبديل شديم».
لاريجانی با بيان اين كه استراتژی ما در طول سی سال گذشته از انقلاب حفظ شده است، آن را امر مهمی ارزيابی كرد و گفت: «تمام رهبران ايران كارنامه درخشانی در اين سی سال داشتهاند و كشور را به خودباوری سوق داده و از تقسيمهای ارباب و رعيتی كه در آن زمان بود، نجات دادند».
او با اشاره به اشغال افغانستان توسط آمريكا، گفت: «آمريكا وقتی افغانستان را گرفت از مستی نعره میزد، وقتی عراق را اشغال كرد آنچنان غروری داشت كه كسی جلودار آن نبود، سپس جنگ سیوسه روزه را به راهانداخت و اسراييل را تحريک كرد تا همه جا را بگيريد و فكر میكرد كه كار ديگر تمام شده است».
لاريجانی خاطرنشان كرد: «تنها كشوری كه جلوی يکجانبهگرايی آمريكا ايستاد و صدای حريت را بلند كرد، ايران بود و اين صدا سبب زدن جوانههايی در منطقه شد».
رييس مجلس اظهار كرد: «استقلالطلبی ايران را امام راحل پايهگذاری كرد و اين حركت استراتژيكی بود كه در حال حاضر نيز ايران آن را دنبال میكند و در واقع ايران را كشوری استقلالطلب بر جهان معرفی كرده است».
وی تاكيد كرد: «دوران يکجانبهگرايی آمريكا به سر آمده و در واقع يکجانبهگرايی آمريكا مرده است».
نماينده مردم قم در مجلس به برخی اتفاقات در آستانه انتخابات اشاره كرد و گفت: «در داخل كشور برخی اتفاقات و سروصداها ايجاد میشود كه اين مهم نيست چون بخشی از آن به دليل گرم كردن تنور انتخابات است».
لاريجانی تاكيد كرد: «خط اصيل انقلاب و پيروی از خط امام (ره) و رهبری دو نكته مهمی است كه بايد بدان توجه كرد».
او با بيان اينكه حقگرايی خوب است، گفت: «برای بيان حق نبايد برخی مسائل را زيرپا گذاشت، الان كشور نيازمند آراستگی ادبيات است كه تراز فكر انقلاب را معنادار كند، برخی نقدها نيز بسيار اساسی است».
رييس قوه مقننه در پاسخ به سوال ديگری از دانشجويان درباره اصولگرايی گفت: «اين كه دانشجويان مسائل كشور را زير ذرهبين دارند مانع مباهات و نشاندهنده نوعی بالندگی فكری در ميان دانشجويان است».
وی اصولگرايی را جريانی عريض و يکراه دانست و گفت: «رسانهای شدن برخی مسائل اصولگرايی امری مثبت است، اصولگرايی آرمان انقلاب و نظرات امام (ره) و رهبری است».
لاريجانی با اذعان به وجود اختلاف در ميان اصولگرايان گفت: «اصلوگرايان در رفتارهای اقتصادی، سياسی و خارجی خود دارای نقاط اختلاف هستند و اگر اين موضوع زمانی منضبط شود، خوب است».
وی وجود اختلاف در برخی مسائل را امری طبيعی عنوان كرد.
لاريجانی در پاسخ به سوال ديگری درباره كردان گفت: «اگر نهادی احساس میكند كژی در جامعه وجود دارد بايد آن را بگويد و اين هيچ اشكالی ندارد».
رييس مجلس با بيان اين كه قوای سه گانه لزومی به اتفاق نظر ندارند، گفت: «قوه مقننه دنبال تضاد نيست، بلكه ما دنبال رفاقت هستيم و اگر مشكلی هم باشد بيان میكنيم».
او درباره برخی از مصوبات مجلس به خصوص طرح تحول اقتصادی گفت: «ما به مصوبات مجلس واقف هستيم و در خصوص طرح تحول اقتصادی نيز كميسيون ويژهای در اين زمينه گذاشته شده است».
وی ادامه داد: «اگر بيان اختلافات بين مسوولان در حد كارشناسی و با ادبيات صحيح باشد باعث بالندگی كشور میشود، ولی اگر به نزاع تبديل شود، مشكلساز است».
نماينده مردم قم در مجلس افزود: «برخی مديران درحد آن مسووليت واگذار شده نيستند و فكر میكنند هر اختلافی نزاع است».
وی تدوين قوانين و نظارت را دو كار مهم مجلس دانست و گفت: «خيلی از مجالس دنيا، به جای نوشتن قانون نظارت دارند و مجلس ما به هر دوی اين كار نيازمند است».
رييس مجلس شورای اسلامی، گفت: «برخی قوانين مربوط به اصل 44 قانون اساسی بايد عوض شود، تا شاهد رشد و بالندگی بيشتری باشيم».
لاريجانی با بيان اين كه در مجلس نوعی بيداری حاكم است، افزود: «درست است كه هر لحظه يک سری افراد برای مجلس موجی ايجاد میكنند، اما مجلس نشان داده است كه میتواند همه مسائل را جمع كند».
رييس قوه مقننه در پايان، خاطرنشان كرد: «خط مشیء مجلس دركل تضاد نيست و قصد وارد شدن به كارهای خرد را ندارد».