مهمترین بخش های این گفتوگو را در ادامه میخوانید:
مدیریت نادرست و ضعیفی از سوی ستاد بحران استان خراسان رضوی اعمال شد، ستاد بحران نتوانست صنایع انرژی بر در مشهد و شهرک های صنعتی اطراف مشهد را مدیریت کند و از آنجایی که تربت جام در انتهای خط مسیر لوله گازشمال شرق کشور قرار دارد با افت فشار، گاز 17 هزار مشترک شهر و روستای منطقه قطع شد و متاسفانه مسئولین استانی نتوانستند به موقع اقدام و افت فشار را جبران کنند.
در نهایت با پیگیری ها، صحبت با وزیر نفت و مدیرعامل گاز، وزیر سفری به استان خراسان رضوی انجام داد که با حضور در تربت جام دستور شیب کردن گاز داده شد تا گاز تربت جام تامین شود.
وزیر قول توزیع 17 هزار چراغ نفتی و بخاری برقی را داده بود که به بدترین شکل وبی نظمی تمام تنها 7 هزار دستگاه به صورت فله ای توزیع شد در حالی که شرکت گاز آمار مشترکینی که با قطعی گاز مواجه شدند را داشت و می توانستند لازم را به دست کسانی که گاز نداشتند برسانند به دلیل توزیع ناعادلانه وسایل تجمعاتی در مقابل هلال احمر و فرمانداری شکل گرفت.
با گذشت 6 روز از قطعی گاز، به تدریج فشار گاز افزایش یافت اما به مدت 7 ساعت آب شهرستان دچار افت فشار شد چرا که به دلیل سرما یا لوله ها ترکیده بود یا پمپ ها سوخته بود که این هم به دلیل عدم رصد به موقع آبفا از تجهیزات آبرسانی بود.
وزیر نفت قول تخصیص اعتبار 550 میلیارد تومانی برای انتقال گاز تربت جام از انتهای مسیر به خط لوله گاز سرخس داد که کمک بزرگی است همچنین قول پرداخت قبوض گاز دی ماه شهروندان تربت جام داده شده که انتظار داریم این قول ها عملی شود.
به وزیر نفت عرض می کنم که از 17 هزار چراغ نفتی و برقی که قول داده بود تنها 7 هزار دستگاه به دست مردم رسیده، ببینند باقی دستگاه ها کجاست یا آن را به مردم بدهند یا درانبار هلال احمر دپو کنند که در شرایط بحرانی در اختیار مردم قرار دهند.هر موضع اتفاقی در کشور رخ می دهد ستاد بحران غافلگیر می شود.