از جمله تجهیزات جنگی که در جریان این رژه خودنمایی میکرد، میتوان به انواع موشکهای بالستیک همچنین یک موتور سوخت جامد جدید قابل استفاده در موشکهای قارهپیما با توانایی حمل کلاهک هستهای اشاره کرد.
کره شمالی با وجود قطعنامهها و تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل متحد، برنامه موشکی خود را بطور گسترده پیش برده و سال گذشته نیز دهها موشک پیشرفته را آزمایش کرده است.
لیف-اریک ایزلی، تحلیلگر و استاد دانشگاه اوها در سئول میگوید: «این بار، کیم جونگ اون به نیروهای موشکی و تاکتیکی در حال گسترش کره شمالی اجازه داد تا خودشان صحبت کنند.»
بر اساس تصاویر منتشر شده توسط رسانه دولتی این کشور، در جریان این رژه ۱۱ موشک قاره پیمای «هواسونگ-۱۷» همچنین بزرگترین موشک بالستیک قاره پیمای ICBM معروف به هیولا (که گمان میرود بتواند تقریباً به هر نقطه از جهان با کلاهک هستهای حمله کند) به نمایش گذاشته شدند.
آنکیت پاندا، تحلیلگر بنیاد کارنگی برای صلح بینالمللی مستقر در ایالات متحده، در پیامی توییتری اعلام کرد که این ۱۱ موشک «هواسونگ-۱۷» میتوانند برای غلبه بر دفاع موشکی کنونی ایالات متحده کافی باشند. او همچنین افزود تعداد پرتابگر ICBM که در این رژه به نمایش در آمدند، «در مجموع بیشتر از تعدادی بوده که قبلاً در رژه کره شمالی دیده شدهاند».
پیونگ یانگ همچنین نمونه اولیه یا ماکت یک ICBM جدید سوخت جامد را نیز به نمایش گذاشت که استفاده از آن، شناسایی و نابودی موشکهای هستهای را در صورت وقوع یک درگیری، دشوارتر میکند.
این رژه را به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد تأسیس ارتش کره شمالی برگزار شد و در جریان این مراسم، بار دیگر کیم جونگ اون، رهبر این کشور به همراه دخترش دیده شد. این گمان وجود دارد که کیم جو-ئه، دختر ۹ سالۀ او رهبر آینده این دیکتاتوری موروثی باشد.
کره شمالی در حالی در جریان این رژه بزرگ از فعالیتهای پرهزینه تسلیحاتی خود پرده برداشته که این کشور هم اکنون با یک بحران غذایی وخیم و مشکلات اقتصادی متعدد دست و پنجه نرم میکند.