کد خبر: ۸۲۴۹۳۹
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۵
تعداد دوتابعیتی‌هایی که بازداشتند به ۲۰ نفر هم نمی‌رسد

غریب‌آبادی: اینترنت را قطع نکرده بودیم!

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران در حوزه حقوق بشر در عرصه داخلی مبتنی بر حمایت از حقوق بشر و در عرصه بین المللی مبتنی بر تعامل است.
غریب‌آبادی: اینترنت را قطع نکرده بودیم!
آفتاب‌‌نیوز :

کاظم غریب آبادی در نشست معاون اول قوه قضاییه با سفرا و دیپلمات‌های مقیم و روسا و نمایندگان سازمان‌های بین المللی گفت: در نظام قضایی ما اهمیت والایی را برای کمک به سازمان بین المللی در تسریع انجام ماموریت هایشان قایل هستیم.

وی درباره سیاست حقوق بشری ایران گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران در حوزه حقوق بشر در عرصه داخلی مبتنی بر حمایت از حقوق بشر است و در عرصه بین المللی مبتنی بر تعامل است. این دو بعد سیاست حقوق بشر ایران در داخل و خارج است.

دبیر ستاد حقوق بشر با بیان اینکه ما کاملا معتقد به حقوق بشر و پایبند به حقوق بشر هستیم گفت: ما سه الزام به حقوق بشر داریم و اول اینکه ما یک کشور اسلامی هستیم و حقوق بشر ریشه در ادیان الهی دارد و الزام دیگر اینکه ما قوانین زیادی در عرصه حقوق بشر داریم و نیز همچنین تعهدات بین المللی حقوق بشر ایران را داریم. در عرصه حقوق بین المللی سیاست ما سیاست تعامل است و سه گزارشگر ویژه حقوق بشر را دعوت کردیم و با کشور‌های مختلف گفتگو‌های حقوق بشری داریم.

دبیر ستاد حقوق بشر در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در ۹ ماهه اول امسال بیش از ۳۱۰ مورد و در سال گذشته بیش از ۷۳۰ مورد اجرای حکم قصاص از طریق جلب رضایت اولیای دم متوقف شده است.

غریب آبادی درباره حوادث اخیر گفت: برخی کشور‌ها آگاهانه یا ناآگاهانه به عنوان تجمعات مسالمت آمیز از حوادث اخیر نام بردند و یک اقدام برنامه ریزی شده در ایران و یک جنگ‌ترکیبی علیه ایران بود. در جریان اغتشاشات بیش از ۳ هزار موتور سیکلت و ساختمان و ... تخریب شد. ارزش مالی آن را چه کسی باید بدهد. همچنین بیش از ۷ هزار نفر از نیرو‌های قانون مصدوم شدند و ۷۰ نفر از مجریان به شهادت رسیدند. همچنین بیش از ۸۰ تروریست در جریان اغتشاشات دستگیر شدند و بیش از ۸ هزار قبضه سلاح سرد و گرم از دست اغتشاشگران از کف خیابان توسط مجریان قانون کشف شد، زیرا پروژه کشته سازی داشتند. در اینستاگرام یک میلیون پست برای تبلیغ و فروش سلاح در زمان اغتشاشات منتشر شد، ولی میلیون‌ها صفحه و پست به نام شهید حاج قاسم سلیمانی را حذف کردند. در یک ماه اخیر بیش از ۵۰ هزار حساب جعلی در توییتر باز کردند.

دبیر ستاد حقوق بشر با بیان اینکه متاسفانه حقوق بشر سیاست زده شده است گفت: برخی از کشور‌های مدعی حقوق بشر گفتند ما از حقوق بشر ایران دفاع می‌کنیم و دولت و حکومت ما را به نقض حقوق بشر متهم کردند، اگر درست است چرا در اثر تحریم‌های یک جانبه حقوق میلیون ایرانی را نقض می‌کنند؟ تحریم‌های یک جانبه تمامی حقوق مردم ایران را نقض کرده است. ما ۱۷ هزار قربانی ترور در ایران داریم و در اغتشاشات اخیر، حادثه تروریستی در حرم شاه چراغ اتفاق افتاد که بیش از ۴۰ مصدوم و ۱۵ شهید داشت. چرا حادثه تروریستی شاهچراغ را محکوم نکردند؟ ماحقوق بشر خوب و بد نداریم و کسانی هم که شهید شدند حق و حقوقی دارند. حقوق بشر با سیاست کاری نمی‌شود و با استاندارد‌های دوگانه نمی‌توانیم حقوق بشر را ترویج کنیم و باید بازی سیاسی را کنار بگذاریم.  باید نگاه مان به حقوق بشر صادقانه و خالصانه باشد و دعوا‌های سیاسی را کناربگذاریم. بیش از ۳۰ گزارش برای تحولات اخیر برای همه سفارت خانه‌ها ارسال شده است.

غریب آبادی گفت: ما در زمان اغتشاشات اینترنت را قطع نکردیم، ولی محدودیت‌هایی برای کنترل آثار ناشی از اینترنت ایجاد شد.

وی درباره دوتابعیتی‌ها گفت: ما دوتابعیتی را به رسمیت نمی‌شناسیم. اگر جرمی مرتکب شوند برابرند و متاسفانه برخی ایران را متهم می‌کنند که با اتباع بیگانه دوتابعیتی بد برخورد می‌شود؟ خیر اینگونه نیست. آمار دوتابعیتی‌هایی که در بازداشتند بسیار اندک است و به ۲۰ نفرهم نمی‌رسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین