سیدمحمد مهدی حسینی همدانی در خطبههای این هفته نماز جمعه کرج با تبریک سالروز میلاد با سعادت حضرت امام حسین (ع) و روزپاسدار افزود: امروز از پاسداران انقلاب به خاطر تلاش در عرصههای مختلف به ویژه پاسداری از دین، انقلاب و ارزشها قدردانی میکنیم. نامگذاری سوم شعبان به عنوان روز پاسدار بسیار پرمعنا است چرا که امام حسین (ع) پاسدار دین و انقلاب پیغمبر اسلام (ص) بودند و از ارزشهای الهی حمایت و دفاع میکرد.
امام جمعه کرج اظهار کرد: امروز پاسداران انقلاب اسلامی همین روش و رویه را دنبال میکنند و با توجه به مقتضیات زمان سپاه فراتر و گستردهتر از نهاد انقلابی تاکنون عمل کرده است. در زمان حاضر نهادها هر کدام مشغول کارهای متمرکز و مشخص هستند، اما سپاه فراتر از وظایف خود عمل کرده و نقش سازنده و پررنگی در عرصههای مختلف جامعه اسلامی داشته است. البته دشمنان قسم خورده با این نهاد انقلابی دشمنی میکنند که نشانه صلابت سپاه است. امروز سپاه پاسداران امید مظلومان جهان است؛ این نیروی متدین خواب را از چشمان مستکبران گرفته و با حمایتهای رهبرمعظم انقلاب و مردم مومن و قدرشناس ایران تا نابودی استکبار و نظام سلطه به راه خود ادامه خواهد داد.
وی با اشاره به بیانات روز گذشته رهبر انقلاب گفت: انتظار میرود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نسبت به جذب و پرورش جوانان و ارتقای بیشتر توانمندی خود برای حراست از انقلاب و کشور اهتمام ورزد.
حسینی همدانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت جهاد در مقابل دشمنان اسلام گفت: تمام ائمه اطهار (ع) در این مسیر هیچ کوتاهی نکردندو ما جهاد تبیین ادامه دهیم.
امام جمعه کرج با بیان اینکه حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) با روش جهاد تبیین در مقابل معاویه و یزید عمل کرد، افزود: آن حضرت تاکید میکند که سکوت عالمان در مقابل زورگویان تبعات خطرناکی دارد. امروز این خطبه حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) زنده و گویا است و از زبان و بیان نایب امام عصر (عج) یعنی رهبر معظم انقلاب اسلامی میشنویم.رهبر معظم انقلاب فرمودند که علما فارغ از مسوولیتهای دولتی و امثال آن باید جهاد تبین داشته باشند؛ جهاد تبیین مردم را دلگرم میکند و وظیفه هریک از ما سنگین است؛ معلمان، اساتید، خطبا و امامان مساجد این سنگر اساسی را جدی بگیرند ودر این عرصه وارد میدان عمل شوند.در خصوص موضوعات مختلف باید ابتدا روشنگری شود و به شبهات پاسخ دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: در این شرایط باید مراقب حیلههای دشمنان که برای از بین بردن روحیه امیدواری مردم تلاش میکنند، بود ضمن آنکه برای رفع مشکلات معیشتی مردم گام برداشت. دشمنان با فشار حداکثری گمان میکنند که تابآوری مردم را میشکنند اما نتوانستند به اهداف خود برسند و مردم انقلابی ایران با قدرت تمام پوزه دشمنان را به خاک مالیدند. اینکه اینک قسمتی از ساختارهای اقتصادی کشور خراب است انکار نمیکنیم و دراین میان برخی مسوولان قبلی در مسیر شبکههای معاند قدم میدارند و وقیحانه از سازش با غرب سخن میگویند. مشکل معیشتی را با وجودمان درک میکنیم، اما سووال این است که برخی رسانهها به جای کمک کردن آتش برای دشمن تهیه میکنند. کسانی که تا دیروز در تنور اغتشاشات میدمیدند امروز بازار را ملتهب میدارند و فرصت را مناسب دیدند تا از ضعفهای موجود به نفع خود استفاده کنند.یکی از راههای فوری در این شرایط این است که باید بانک مرکزی کنترل عرصههای طلا و ارز را داشته باشد که اگر فعال شود برای جامعه مفید است.
نماینده، ولی فقیه در استان البرز از مسوولان استان خواست از چگونگی عملیاتی کردن شعار سال در بخش دانش بنیان، تولید و اشتغال گزارشی در راستای فرامین رهبر انقلاب به مردم استان در بخشهای مختلف اقتصادی بدهند.
وی در بخش دیگری از سخنانش از مردم و دستگاههای اجرایی استان البرز خواست جشنهای شعبانیه را جدی بگیرید و در این ایام روحیه نشاط جامعه و امید آفرین را گسترش دهندضمن آنکه بر محتوای جشنهای ایام شعبانیه افزوده شود.
حسینی همدانی با اشاره به اهمیت تربیت نسلهای انقلابی در آموزش و پرورش بیان کرد: حرکت به سمت کمال مطلوب که قرب خدای تعالی است تفاوت بین نظام تعلیم و تربیت اسلامی و نظام آموزشی سکولاریستی است که در تعلیم اسلامی تربیت مقدم بر آموزش است که باید به درستی انجام شود. دانش آموز در تراز انقلاب اسلامی از جایگاه دینی، اسلامی، علمی، اخلاقی، تعهد و تعاملات اجتماعی برخوردار است و این شخصیت در کنار محتوای آموزشی توسط معلم ساخته میشود. معلمان اثرگذارترین رکن در تعلیم و تربیت هستند و نتیجه کار آنها در چگونگی تربیت دانش آوزان خودنمایی میکند.
نماینده، ولی فقیه در استان البرز اظهار کرد: وقتی نظام آموزشی فرهنگ درست را به جامعه منتقل کرد به تبع آن نظام اسلامی نیز فضای پر نور جوانمردی مانند رزمندگان اسلام در دفاع مقدس را دریافت میکند. دشمن زمان طولانی است که با روش جنگ نرم در زمینه سست کردن بنیانهای خانواده و ایجاد شبهه در ارزشهای اسلامی تلاش میکند تا جوانان را دچار چالش کند که در این برهه نقش معلم حساستر و پررنگتر از گذشته است و لازم است بین مدرسه و مسجد به عنوان یکی از پایگاههای تعلیم و تربیت کار شود و پیوند قوی تری برقرار شود