کد خبر: ۸۲۷۰۲
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۷
نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی:

سکوت، چراغ سبز به اسرائیل است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی كشور بر اتحاد دنیای اسلام و نیز كنار گذاشتن اختلاف‌ها از سوی گروه‌های فلسطینی برای پایان دادن به كشتار مردم غزه تاكید كرد و گفت: «رژیم صهیونیستی از فرصت اختلاف‌ میان كشورهای اسلامی برای محاصره و حمله به غزه استفاده كرد».

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، حجت الاسلام والمسلمین دكتر حسن روحانی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایسنا اظهار داشت: «اسراییل غزه را به عنوان پایگاه اصلی مقاومت حماس و جهاد اسلامی می‌شناسد و امروز اسراییل از پایگاه‌های اصلی مقاومت یعنی حزب‌الله لبنان، حماس و جهاد اسلامی احساس خطر می‌كند، از این رو در هر فرصتی به دنبال آن است تا در شرایط مناسب، مقاومت را سركوب كند و الان شرایط را برای این كار مناسب دیده است».

وی ادامه داد: «وقتی اسراییل می‌بیند در كنفرانس نیویورک سران عرب با رییس جمهور رژیم صهیونیستی خوش و بش می‌كنند و در مصر مورد استقبال قرار می‌گیرند و یا احساس می‌كند میان فلسطینی‌ها و جهان عرب با یكدیگر اختلاف نظر وجود دارد، شرایط را برای حمله به غزه مناسب می‌بیند، هر چند كه بهانه‌شان پایان دوره شش‌ماهه آتش بس یا حملات موشكی حماس در دفاع از خود باشد».

عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: «بنابراین اسراییلی‌ها این بهانه‌ها را كنار هم چیدند تا به پایه اصلی مقاومت در فلسطین اشغالی ضربه‌ای اساسی وارد كنند».

وی گفت: «جنایت غزه در حدی است كه می‌توان گفت تكرار قتل عام دیر یاسین و صبرا و شتیلاست».
روحانی با اشاره به محاصره غزه و اینكه این محاصره بدون همكاری مصر امكان‌پذیر نبود، تصریح كرد: «اینها مدت‌ها حماس و مردم غزه را تحت فشار روحی و روانی قرار دادند و اجازه ندادند سوخت، دارو و مواد غذایی به آنها برسد. البته اسراییل هم در جنگ 33 روزه لبنان دچار یک تحقیر ملی شده است و به دنبال نشان دادن یک ضربه شست است تا به مردم خود روحیه‌ای دوباره دهد، به ویژه در شرایطی كه اسراییل به زمان انتخابات نزدیک می‌شود».

وی درخصوص سخت‌تر شدن شرایط در غزه و احتمال سقوط این شهر درمیان سكوت مجامع بین‌المللی، جهان اسلام و كشورهای عربی با تاكید بر اینكه غزه به راحتی سقوط نمی‌كند گفت: «مردم غزه و حماس در برابر حملات ددمنشانه و انواع فشارها مقاومت می‌كنند».

رییس مركز تحقیقات و استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: «بر فرض اسراییل بر غزه مسلط شود؛‌ اسراییل روزی در غزه بود، اما ناچار شد از آنجا بیرون برود و اگر دوباره بر این شهر مسلط شود، ناچار است با تلفات زیاد از غزه فرار كند. اسراییل جنوب لبنان را هم اشغال كرد و تا نزدیكی رودخانه لیتوانی پیش رفت، اما در نهایت مجبور شد با تلفات فراوان و شكست مفتضحانه از آنجا خارج شود».

روحانی تاكید كرد: «آنچه جای تاسف شدید دارد این است كه در برابر حمله شدید ضدبشری كه نوعی نسل كشی محسوب می‌شود آن طور كه انتظار است، نه دنیا و نه كشورهای عرب عكس‌العمل مناسبی از خود نشان نمی‌دهند و تازه كشورهای عضو اتحادیه عرب می‌خواهند، بحث كنند كه چه كار باید بكنند یا در سازمان ملل قطعنامه‌ای پیشنهاد داده شود، كه آن هم با مخالفت آمریكا رو به رو خواهد شد. سازمان ملل و شخص دبیركل موضع قاطعی اتخاذ نكردند و در برابر این جنایت بیانیه‌ی ساده‌ای صادر می‌كند كه در آن اسراییل را محكوم نمی‌كند، بلكه از دو طرف می‌خواهد كه به آتش بس روی بیاورند».
 
روحانی تصریح کرد: «همه اینها نشان می‌دهد كه جهان امروز از اصول اخلاقی و انسانی رویگردان شده است و ادعا‌هایی كه غرب درباره حقوق بشر می‌كند، بی‌پایه و اساس است».

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح كرد : «آنچه امروز در غزه روی داده است، یک آینه است كه در یک سوی آن وحشی‌گری‌های اسراییل و هم‌پیمانانش نشان داده می‌شود و سمت دیگر آن مظلومیت مردم فلسطین، و جهان می‌تواند در این آینه خوب نگاه كند كه وحشی‌گری‌ مدعیان حقوق بشر تا كجاست و مظلومیت مردمی كه بیش از شصت سال است تحت فشار و اشغال اسراییل هستند تا كجاست».

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی درباره راه‌حل پایان دادن به شرایط حاكم در سرزمین‌های اشغالی گفت:‌ «بدترین وضعیت در برخورد با حمله اسراییل به غزه، بی‌تفاوتی و سكوت است كه به معنای چراغ سبز نشان دادن به ادامه حركات ضد بشری رژیم صهیونیستی است».

وی گفت: «حضور و فریاد مردم و محكومیت این اقدامات توسط جهان اسلام، سازمان كنفرانس اسلامی، اتحادیه عرب و گروه‌های سیاسی دیگر و تلاش‌های سیاسی و بین‌المللی می‌تواند از تشدید حملات اسراییل در غزه بكاهد».

روحانی با اشاره به ارسال كمک‌های ایران با كشتی به مردم غزه اظهار داشت: «ایران آمادگی دارد تا كمک‌های بشردوستانه‌اش را به غزه ادامه دهد و مجروحان حملات اسراییل به غزه را برای درمان بپذیرد، در عین حال كه به رایزنی‌های سیاسی و بین‌المللی ادامه می‌دهد».

وی همچنین بر ارسال كمک‌های بشردوستانه، مواد غذایی و بهداشتی از طریق مصر به مردم غزه تاكید كرد.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی كشورمان با بیان این كه در شرایطی كه امكان دارد حمله زمینی اسراییل به غزه صورت گیرد و یا بحران به مناطقی فراتر از غزه انتقال یابد فلسطینی‌ها باید اختلاف‌ها را كنار بگذارند هم‌چنین بر اتحاد دنیای اسلام و كنار گذاشتن اختلاف‌ها تاكید كرد و افزود: «اگر فلسطین یكپارچه شود، نیروی نظامی رژیم صهیونیستی مجبور می‌شود در چند جبهه تقسیم شود و آن وقت شرایط متفاوت می‌شود؛ چرا كه اسراییل حاضر نیست، شكست دیگری را تحمل كند». 

رئیس کمیسیون سیاسی-دفاعی و امنیتی مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان گفت: «اگر افكار عمومی دنیا حملات رژیم صهیونیستی را محكوم ‌كند و جهان اسلام در برابر این اقدامات سكوت نكند، می‌توان به پایان و یا حداقل كاهش جنایت اسراییل در غزه امیدوار بود».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین