پارلمان جمهوری آذربایجان در بیانیه خود، بیانیه مجلس ایران درباره افتتاح سفارت جمهوری آذربایجان در فلسطین اشغالی را «مداخله در امور داخلی» و «اقدام تحریکآمیز سیاسی» دیگر علیه باکو خواند.
به گزارش خبرگزاری ترند، «صاحبه غفاراوا» رئیس پارلمان جمهوری آذربایجان هم در نشست امروز آن مدعی شد: از ایران میخواهیم از اقداماتی که به روابط دوجانبه با (جمهوری) آذربایجان آسیب میزند، خودداری کند.
وی مدعی شد: متاسفانه ایران هرگز علیه ارمنستان که به مدت ۳۰ سال اراضی آذربایجان را در اشغال خود داشت و ثروت آن را به طرزی وحشیانه غارت کرد، اعتراض نکرده است. برعکس، به هر نحو ممکن از ارمنستان حمایت میکند.
وی در ادامه این ادعاها، با بیان این که «ایران اکنون نگران افتتاح سفارت (جمهوری) آذربایجان در اسرائیل است»، افزود: «همه باید بدانند که (جمهوری) آذربایجان یک کشور مستقل است و نحوه برقراری روابط با سایر کشورها فقط به خود آن مربوط است».
او سپس آنچه «اتهامات بیاساس» از سوی مجلس شورای اسلامی علیه جمهوری آذربایجان خواند را رد کرد و در ادامه اتهامزنی خود افزود: «از مجلس ایران میخواهیم از تحریکات اینچنینی علیه (جمهوری) آذربایجان دست بردارد و از اقداماتی که میتواند به روابط دوجانبه آسیب بزند، خودداری کند».
وی در پایان مدعی شد «در برخی کشورها نیروهای خاص تلاش میکنند به درگیری در منطقه دامن بزنند و تلاشها برای برقراری صلح بلندمدت بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان را ناکام بگذارند».
دیروز پنجشنبه در ادامه اقدامات سوالبرانگیز جمهوری آذربایجان در قبال ایران، وزارت خارجه باکو خواستار خروج چهار کارمند سفارت ایران شد. در تاریخ ۱۵ فروردین، سید عباس موسوی سفیر فوقالعاده و تامالاختیار جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان به وزارت امور خارجه این کشور احضار شد.
بنابر ادعای وزارت خارجه باکو، در دیدار مقامهای جمهوری آذربایجان با عباس موسوی «به دلیل اقدامات تحریکآمیز اخیر کشورش در رابطه با (جمهوری) آذربایجان، نارضایتی شدید به سفیر ایران ابراز شد».
عرضه داشته باشیم به جای شعار مرگ و رجزخوانی و انزوای کشور که باعث افول سیاسی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی کشور شده، با همه دنیا ارتباط داشته باشیم که باعث قدرت روز افزون کشور در همه زمینهها میشه و بعد از طریق قدرتی که داریم و نفوذی که حاصل از این قدرت هست، از طریق درست کشورهای دنیا رو به سوی خودمون متمایل کنیم.