کد خبر: ۸۳۳۷۱۹
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۵

تغییر نرخ خرید تضمینی گندم/ خبر‌های خوشی در راه است

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان با بیان اینکه برآورد اولیه در خصوص افزایش نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی از جمله گندم انجام شده است، گفت: خبر‌های خوشی برای کشاورزان در راه است.
تغییر نرخ خرید تضمینی گندم/ خبر‌های خوشی در راه است
آفتاب‌‌نیوز :

علی مهقانی امروز شنبه ۱۹ فروردین در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: پس از بارش‌های اخیر و با توجه به تقویم زمانی کشت، شیوع بیماری‌های قارچی در گلستان دیده می‌شود و اکثر مزارع جو، گندم و کلزا با این بیماری‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند که از کشاورزان درخواست می‌کنم حتماً نسبت به بازدید مستمر از اراضی کشاورزی خود اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه کلینیک‌های گیاهپزشکی و کارشناسان پهنه آماده کمک به کشاورزان گلستانی هستند، گفت: کشاورزان در اولین فرصت نسبت به سم‌پاشی علیه بیماری‌های قارچی اقدام کنند.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان، نسبت به شیوع بیماری زنگ زرد گندم در مزارع گلستان هشدار داد و یادآور شد: کشاورزان به محض مشاهده این بیماری برای مقابله با آن اقدام کنند؛ شیوع این بیماری بسیار سریع است و می‌تواند در طول چند روز تمامی سطح مزارع را در بر بگیرد.

نابودی ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی گلستان بر اثر خشکسالی

مهقانی در پایان به آخرین وضعیت افزایش نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: در این خصوص برآورد اولیه انجام شده، اما هنوز به طور رسمی اعلام نشده، اما ما به کشاورزان نوید می‌دهیم که قیمت‌های قبلی محصولات کشاورزی به ویژه گندم دستخوش تغییرات شده و خبر‌های خوشی برای کشاورزان در راه است.

وی در ادامه به گلایه برخی از کشاورزان در خصوص توزیع نامناسب کود اشاره کرد و متذکر شد: سیاست توزیع کود یک سیاست واحد است و تخصیص کود به صورت مرحله‌ای انجام می‌شود و در مرحله آخر براساس سطح سبز به کشاورز تعلق می‌گیرد، در واقع کارشناسان ما در آخرین مرحله بازدیدی از مزارع خواهند داشت و در صورت سبز بودن مزرعه موردنظر، کود به کشاورز اختصاص می‌یابد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان با بیان اینکه امسال ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی گلستان بر اثر خشکسالی از بین رفت، افزود: اراضی کشاورزی که بر اثر خشکسالی خشک شده دیگر توجیهی برای کود دادن به آن وجود ندارد لذا سهمیه کود این اراضی برای افزایش پتانسیل تولید به سایر مزارع اختصاص می‌یابد تا شاهد افزایش بازدهی در تولید باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین