آفتابنیوز : آفتاب: دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در نشست ماهانه این تشکل گفت: «به نظر میرسد آقای خاتمی و میرحسین موسوی به صورت کجدار و مریز میخواهند در این عرصه جلو بروند و همان طور که خودشان اعلام کردند یکی از این دو نفر میآید».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، باهنر در ابتدای سخنانش نیز با تبریک فرارسیدن ایام دهه فجر، گذشت سیسال از پیروزی انقلاب اسلامی و ورود به دهه چهارم انقلاب افزود: «مقام معظم رهبری دهه چهارم انقلاب را دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری کردهاند؛ از این رو امید داریم در چارچوب سیاستهای کلی نظام، چشمانداز 20 ساله و سیاستهای کلی اصل 44 این دو هدف را که اهداف مکمل و مبارکی هستند، تحقق بخشیم و قدمهای خوبی برای تحقق آنها برداریم».
باهنر در ادامه به انتخابات پیش رو اشاره کرد و افزود: «در مورد انتخابات ریاستجمهوری در ماه گذشته تحولاتی رخ داد و این مسائل در رسانهها مقداری پررنگتر شد. بحث آمدن آقای میرحسین موسوی و خاتمی مطرح شد و ظاهرا به نظر میرسد آقای خاتمی و میرحسین موسوی به صورت کجدار و مریز میخواهند در این عرصه جلو بروند، همچنین به نظر میرسد همان طور که خودشان اعلام کردند یکی از این دو نفر میآید».
وی گفت: «در ظرف ماه گذشته خبرهای حضور آقای خاتمی در عرصه انتخابات کمرنگتر شد و بحث آمدن آقای میرحسین پررنگتر شد که البته این بدین معنا نیست که بگوییم احتمال آمدن میرحسین موسوی بیشتر از آقای خاتمی است».
باهنر با بیان اینکه وضعیت جریان اصولگرا روشن است، ادامه داد: «البته تفاهمی مکتوب در جریان اصولگرا وجود ندارد، ولی تفاهم کلی این است که اصولگرایان نباید دولت و شخص احمدینژاد را به نفع اصلاحطلبان تضعیف کنند و خط قطعی موضعگیری اصولگرایان این است؛ البته این به این معنا نیست که اگر ضرورت داشته باشد که یک کاندیدای احتیاطی در کنار احمدینژاد از سوی اصولگرایان قرار بگیرد، این امر صورت نگیرد، ممکن است اصولگرایان یک کاندیدای احتیاطی نیز داشته باشند».
وی با بیان اینکه اصولگرایان باید نقد منصفانه از عملکرد آقای احمدینژاد انجام دهند، تاکید کرد: «البته باید مواظب بود این نقدها با آبریختن در آسیاب اصلاحطلبان نتیجه ندهد».
نایبرییس مجلس همچنین به بحث طرح هدفمندکردن یارانهها و بودجه اشاره کرد و گفت: «اینها دو لایحه جداگانه و مستقل هستند، ولی ممکن است آثاری روی هم داشته باشند».
وی با بیان اینکه لایحه هدفمندکردن یارانهها در کمیسیون ویژه در حال بررسی است، کار به جلو میرود و در کمیسیونهای تخصصی نیز در مورد آن بحث میشود، افزود: «البته دو سه کمیسیون تا کنون با کلیات لایحه موافقت نکردهاند؛ گرچه این امر به این معنا نیست که اصل هدف لایحه را قبول نداشته باشند، بلکه برخی معتقدند لایحه شکل درست و مناسبی نگرفته و میتواند اصل موضوع به تصویب برسد، اما لایحه مورد تجدیدنظر و تغییراتی قرار گیرد».
باهنر افزود: «یکی از مواردی که دولت در لایحه پیشنهاد کرده تشکیل صندوقی مستقل از خزانه کشور به عنوان صندوق غیردولتی به ریاست رییسجمهور است که البته این مورد پذیرش مجلس نیست؛ چرا که ما معتقدیم خزانه کشور باید در جریان هزینهها و درآمدها باشد».
وی همچنین به ماده 13 این لایحه در ارتباط با افزایشنیافتن حقوقها در صورت نقدیکردن یارانهها اشاره کرد و افزود: «طبق این ماده حقوقها برای مدتی ثابت میماند و یارانهها به صورت نقدی پرداخت میشود که شاید این مساله نیز مورد تایید مجلس قرار نگیرد».
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین همچنین با بیان اینکه دولت و مجلس قبول دارند باید این اصلاحات به صورت تدریجی رخ دهد، گفت: «البته اختلاف نظرهایی سر نقطه آغاز و پایان هست».
وی همچنین با بیان اینکه لایحه بودجه سال 88 روز سهشنبه به مجلس شورای اسلامی تقدیم میشود، اظهار کرد: «ما تلاش میکنیم این دو لایحه را به صورت مستقل نگاه کنیم و البته تاثیر و تحولات این دو بر یکدیگر را نیز در نظر خواهیم گرفت و به احتمال زیاد لایحه متاثر از طرح تحول اقتصادی خواهد بود».
وی همچنین به جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه اشاره کرد و گفت: «مردم غزه در برابر این جنایتها به خوبی ایستادند و دفاع کردند؛ البته در این حوادث مردم غزه هزینههایی پرداخت کردند و شهدایی دادند، ولی منافعی که جهان اسلام توانست در این حوادث کسب کند، در مجموع خیلی بیشتر از هزینههایی است که مردم غزه پرداختند و خداوند به مردم اجر دهد که مقاومت کردند».
وی ادامه داد: «یکی از این منافع تثبیت مقاومت بود و ما در مجموع خدا را شاکریم که برگهای زرین و به یادماندنی از مقاومت در تاریخ ثبت شد و انشاءالله این مقاومت زمینه را برای پیروزی نهایی امت اسلامی فراهم کند».
با تشکر از الف - باقری